POST VAN DENISE!

Vandaag weer een superleuke brief op de deurmat waarvan ik spontaan blij werd! Deze keer van DENISE. Het was een brief van maar liefst vijf kantjes, dus ik had lekker wat te lezen! Ook had ze er een leuk kaartje bij gedaan, een gelukspoppetje en een armbandje die ik eigenlijk altijd al wilde maar nog niet had.
Vandaag ging ik lekker met mijn moeder en zusje gratis taartjes eten bij de V&D (niet vervelend moet ik zeggen) en heb ik weer mijn lente/zomergarderobe aangevuld. Ik had foto's gemaakt, jammer genoeg zijn die finaal mislukt vanwege te weinig licht. Morgen dus een tweede poging!
Nu ga ik lekker een nieuwe header voor m'n blog maken, dit is de eerste zaterdagavond in maanden dat ik niets te doen heb. Heerlijk!

Translation: I received this lovely letter from DENISE today. Her letter was 5 pages long, so I had a lot to read. She also put a card in the envelope, a "lucky doll" and a bracelet which I always wanted to have, but still didn't own. Now I have one! I went shopping with my mother and sister today and bought some spring/summer clothes. I made some pictures, but they failed. I will show you the new pictures tomorrow!
11 opmerkingen :

 1. oeh super leuk! ik verheug me er al op. :D! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ik weet het verschil. ik heb op de postcrissing site gekeken alleen ik weet niet hoe ik het 'kaartjes naar bekende/onbekende'moet noemen. haha. want ik ben super slecht in engels en doe daarom geen postcrossing. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weet super leuk uit! Ik schrijf volgende week mijn brief naar jou, maar verwacht er maar niet veel van haha, het is de eerste keer dat ik het doe en weet dus nog niet echt wat ik erin moet schrijven. Ook komt het er niet allemaal zo super mooi uit te zien, maarja! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh wat ziet dat er leuk uit zeg! en wat veel! echt leuk!
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke post! Ik ben benieuwd naar je nieuwe header :)

  Liefs, Ellen
  www.ellenvanlent.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha vandaag gaat mijn brief aan jou op de post. hij is echt lang niet zo mooi als deze. o_o. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, dat is een vol en vrolijk pakketje! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me echt leuk om elke keer zo'n brief te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben blij dat je er blij mee bent haha! Tot schrijfs ;)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.