MIJN OPTIMISTISCHE PLANNING - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

MIJN OPTIMISTISCHE PLANNINGVandaag is het alweer de laatste dag van de vakantie. Mijn zusje zit op de bank te springen en kan niet wachten totdat ze morgen weer naar school mag, want ze verveelt zich. Ik zit in mijn pyjama achter de computer depressief te zijn omdat de vakantie voorbij is.Voor mij ligt een geschiedenisboek die er verdacht ongelezen uit ziet, helaas. Ik had een hele optimistische planning gemaakt om in de vakantie voor alle vakken van de aankomende tentamenweek te gaan leren. Jammer genoeg is dat nét niet gelukt. En nu is de vakantie dus alweer bijna voorbij, voor mijn idee moet hij nog beginnen. Daarom heb ik besloten om deze laatste dag van de vakantie de traditie vooral niet te doorbreken, en ga ik dus ook vooral niet leren.

Hoe zit dat bij jullie? Als jullie een planning maken, houd je je daar dan ook aan?

PS. Ik heb een nieuwe header, gemaakt met behulp van de tutorial van Denise!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Ik ben zo ongelooflijk goed in planningen maken, maar de uitvoering.. tsja..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik neem het me altijd voor, maar nooit lukt het.. Ik kan daar echt chagrijnig van worden. Maarja, ben niet de enige geloof ik haha.

  Leuke blog! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kan echt niet plannen! hopen dat het jou lukt haha! succes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal als ik een planning maak houd ik me er wel aan, maar wanneer ik doe voor in een vakantie houd ik me er eigenlijk nooit aan...

  Oh ja: Je volgde me, maar ik heb mijn blog opgeschoond en nu ben ik op de vernieuwde blog al mijn volgers kwijt... Zou het erg leuk vinden als je opnieuw de volg knop indrukt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je header is erg leuk! Ik hou me ook nooit aan me planning, moet ik toch maaar eens gaan doen..

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe geen eens moeite meer op een planning te maken... Ik weet toch dat ik me er niet aan hou. Bij mij komt het meestal op het laatste moment. Ik ben enorm goed in leren onder tijdsdruk haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen