Over The Budget LifeIs jouw bankrekening aan het einde van de maand verdacht leeg? Geef je teveel uit aan make-up, kleding en eten? En wil je méér met minder geld doen? Dan ben je op The Budget Life aan het juiste adres!

Op The Budget Life leer je alles over een low-budget lifestyle. Ik laat zien dat je zelfs met weinig geld de mooiste make-up, leukste kleding en interieuritems kunt scoren en voor een paar euro een voedzame maaltijd op tafel kunt zetten. Een leven met een klein budget is zeker niet saai, maar juist uitdagend en dat probeer ik uit te stralen op mijn blog.

Zes jaar geleden...

... was ik een arme scholier die met drie bijbaantjes haar inkomen bij elkaar probeerde te sprokkelen. Ook al had ik niet veel te besteden, ik wilde toch heel graag die mooie rode lipstick kopen, op vakantie met vriendinnen en in mijn tussenuren een frikandelbroodje kopen bij de Bakker Bart. Ik ontdekte hoe ik met een klein budget toch een leuk leven kon leiden en merkte dat vriendinnen steeds vaker aan mijn vroegen: 'Waarom kun jij dit wel betalen?', 'Een spijkerbroek voor €20?! Hoe doe je dat?' en 'Is die prachtige lipstick gewoon van Essence?!'

Dat was het moment dat ik besloot mijn beste budgettips en tricks te delen met het internet. Want als ik mijn vriendinnen kon helpen om met een klein budget rond te komen, waarom zou ik dan niet anderen kunnen inspireren?

En zo was in 2011 mijn blog geboren. Door de jaren heen ging ik me steeds meer focussen op het onderwerp 'budget'. Ik werd regelmatig benaderd door bedrijven met de vraag of ik over hun producten wilde schrijven, een evenement wilde bezoeken of een gesponsord artikel op mijn blog wilde schrijven.

Omdat ik vaker ging samenwerken met merken en bedrijven en mijn blog stapje voor stapje een stukje professioneler werd, schreef ik mijn blog in 2015 in bij de Kamer van Koophandel. Vanaf dat moment is mijn blog mijn eigen bedrijf onder de naam The Budget Life en wordt mijn blog maandelijks meer dan 35.000 keer bekeken.

Ook al werk ik inmiddels full time en heb ik maandelijks heel wat meer te besteden dan toen ik een 16-jarige scholier was, ik zie het nog steeds als uitdaging om de beste koopjes te scoren en mijn maandelijkse uitgaven zo laag mogelijk te houden. Zo kan ik meer doen met minder geld én sparen voor mijn grote plannen in de toekomst. 

Welke artikelen kun je verwachten?


Op The Budget Life zijn er een aantal terugkerende rubrieken:

Photo Diary (maandag): Vind jij het ook zo heerlijk om binnen te gluren in andermans leven? Ik wel! Elke maandag vind je op mijn blog mijn Photo Diary, waarin ik laat zien wat ik allemaal uitspook achter de schermen. 
Mijn ultieme budget lifehacks: Mijn allerbeste budgettips deel ik met jullie in de rubriek "Mijn ultieme budget lifehacks". 
Budgetfood: Ik ben dol op koken en voor een paar euro zet je de lekkerste gerechten op tafel! Dat laat ik zien in mijn rubriek "Budgetfood".
Budgetbeauty: Dior, Chanel en Tom Ford? Stuk voor stuk prachtige merken, maar ver buiten mijn budget. Op The Budget Life vind je reviews van échte budgetmerken, die voor iedereen betaalbaar zijn. 

Statistieken

The Budget Life wordt maandelijks meer dan 30.000 keer bekeken door 9.000 unieke bezoekers.
Bron: Google Analytics, maart 2016. 

Meer weten over The Budget Life?

Bekijk dan onderstaande video!

Volg mij op Instagram

De beste budgettips