Mijn 5 beste budgetontdekkingen van het moment - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Mijn 5 beste budgetontdekkingen van het moment



Ik doe jaarlijks ontzettend veel leuke budget ontdekkingen. Veel te leuk om niet met jullie te delen! Vorige maand deelde ik mijn beste budget ontdekkingen van dat moment met jullie en het artikel werd enorm goed ontvangen. En nu, ruim anderhalve maand later, heb ik weer een heleboel fijne budget ontdekkingen gedaan die ik maar wat graag aan jullie laat zien.

Kijk je mee?


Action sokjes - 2 paar voor €1,59
Ik draag regelmatig sneakers of All Stars en als er iets is wat ik vervelend vind, dan is dat als je sokken boven je schoenen uitkomen. Kijk, het is geen regelrechte ramp, maar ik vind het gewoon niet zo mooi.
Ik koop daarom vaak "ballerinasokjes" zoals ik ze zelf noem: het zijn kleine sokjes die je om je tenen en hiel plaatst en zijn onzichtbaar in alle schoenen. Ideaal! Jarenlang kocht ik deze sokjes bij de HEMA, maar ik was nooit echt tevreden. Ze zakten namelijk continu af en ik kan je vertellen - dat is echt enorm irritant.

Een tijdje geleden ontdekte ik deze fijne "footies" van de Action en inmiddels heb ik al acht paar gekocht. Ik vind ze echt enorm fijn! Ze zijn verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes (niet dat je ze in je schoenen ziet, maar toch, het is leuk) en blijven heel erg goed zitten.
Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende setjes en kosten €1,59 per set van twee paar sokjes. Aanrader!


Essence matte lipstick €2,39
Deze lipstick van Essence kocht ik alweer een aantal weken geleden. Toen ik bij de Kruidvat was, zag ik dat Essence nieuwe, matte (!) lipsticks in haar assortiment heeft. Ik was meteen nieuwsgierig en nam er één mee. Ik dacht dat het niet nodig zou zijn om een artikel te wijden aan één lipstick, maar na de lipstick een aantal weken gebruikt te hebben, is het mijn every day lipstick geworden.
Wát een fijne en mooie lipstick!

Het is de Essence Velvet Matt lipstick in de kleur 23: een mooi, oudroze kleurtje die iedereen goed staat. Ik ben verbaasd over de kwaliteit, want de meeste Essence lipsticks blijven niet zo lang zitten.
Maar deze blijft zeker een uur of 3 goed op mijn lippen zitten.

De lipstick is in meerdere kleurtjes verkrijgbaar, maar ik vind deze echt de mooiste! De Essence Velvet Matt Lipsticks kosten €2,39 per stuk

Je abonnement opzeggen via Sepastop.eu
Een aantal jaar geleden had ik een sportschoolabonnement bij BasicFit. Ja - echt waar - ik sportte toen maar liefst drie keer per week. Maar op een gegeven moment begon het me te vervelen en merkte ik dat ik niet meer ging. Daarom wilde ik mijn abonnement opzeggen. Maar wat een gedoe was dat!
Het duurde sowieso al even voordat ik op de website had gevonden hoe dat precies moest. En dan moet je vaak ook nog een officiële brief sturen. Kortom: veel gedoe en veel werk!

Sepastop.eu is dé oplossing voor alle mensen die het - net als ik - zo'n gedoe vinden om abonnementen op te zeggen. Via de website kun je eenvoudig online je abonnement opzeggen en verschaft de website je automatisch een officiële brief die je alleen maar in hoef te vullen met je eigen gegevens.
Zo voorkom je dat je maanden voor niets betaalt voor je abonnement! Goede budgettip dus. Je kunt via de website je abonnement voor o.a. Basic Fit, de Staatsloterij of Ziggo heel makkelijk opzeggen.

Dit onderdeel is gesponsord door Sepastop.eu.


Inpakpapier van de Blokker - €0,79 per rol
Nu ik op mezelf woon, merk je ineens dat je de meest vreemde dingen aan moet schaffen. Want toen ik nog thuis woonde, haalde ik het gewoon van zolder, maar nu moet ik zelf voor al mijn spullen zorgen. Wat denk je van inpakpapier?
Bij de Blokker vond ik onwijs leuk inpakpapier met mijn lievelingskleur mint groen. Ook verkopen ze bij de Blokker craftpapier wat ik heel tof, basic inpakpapier vind.

Deze rollen inpakpapier kosten allemaal maar €0,79 per rol en het papier is super stevig!




Notitieboek van de HEMA - €2
Moet ik jullie nog vertellen dat ik dol ben op notitieboekjes? :-) Deze week ben ik op vakantie en dit jaar staan er nóg twee vakanties mij te wachten.
Jarenlang hield ik op vakantie een vakantiedagboek bij waarin ik niet alleen opschreef wat we deden, maar ik nam ook overal waar we kwamen iets mee wat ik in mijn reisdagboek kon plakken. Een metrokaartje, een theezakje of een visitekaartje... als het maar plat is en in een boek past!

Voor dit jaar heb ik een heel mooi notitieboek bij de HEMA gevonden. Het notitieboek is A5-formaat en lekker dik, dus ik kan veel schrijven en opplakken!
Ik vind het een onwijs tof boek, omdat het boek niet alleen witte pagina's, maar ook craft pagina's heeft. Het is een boek zonder lijntjes, wat ik heel erg fijn vind. De voorkant wil ik nog gaan customizen, maar ik moet nog even inspiratie vinden :-)

Een heel fijn en mooi notitieboek die maar €2 kost! Leuk als cadeautje (of als cadeautje voor jezelf!)

Wat is jouw beste budget ontdekking van de afgelopen tijd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

  1. Leuke en handige tips! Dat cadeaupapier bijvoorbeeld is erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handige tips! Ik vind het heel vervelend dat het soms zoveel gedoe ik om je abonnement op te zegen. Wel mooi inpakpapier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat inpakpapier is super leuk! Ik heb geen inpakpapier nodig, maar als ik het nodig heb ga ik als eerst naar de Blokker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke tips! Ik ben dol op notitieboekjes, soms hebben ze bij de Action ook boekjes met een effen voorkant. I like! En wat een fijne tip van die sokjes, ik ga gauw eens kijken. Ik haal ze altijd bij H&M maar die zijn super duur en na een tijdje glijden ze ook van mijn hiel af...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een handige en leuke tips! Ik vind dat inpakpapier van de Blokker echt tof. Die ga ik binnenkort eens scoren, ha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die essence lippie moet ik nog eens halen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk! Ik ga die lipstick zeker mee nemen.

    BeantwoordenVerwijderen