Photo Diary #27 | Poolparty, jarig & een geslaagd zusje! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #27 | Poolparty, jarig & een geslaagd zusje!


Wauw, wat een heerlijk vol, gezellig weekje heb ik achter de rug! Echt: een betere eerste week in Nederland nadat ik vierenhalve maand in het buitenland heb gezeten, had ik me niet kunnen wensen. Ik begon het weekend meteen goed met een festival en een poolparty, afgelopen week werd ik 21 jaar en slaagde mijn zusje ook nog eens voor haar VWO-diploma. Dubbel feest dus! Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdag ging ik naar de EO Jongerendag, een christelijk festival voor jongeren in Arnhem met een grote groep jongeren uit mijn kerk. Zoals je misschien wel weet, ben ik gelovig en ga ik elke zondag naar de kerk. Het was alweer een jaar of zes geleden dat ik voor het laatst naar dit festival was geweest, maar het was weer heel erg tof!


In de pauze gingen we even wat eten bij de McDonalds, waar een gigantische rij stond.


Spetterende afsluiting van de dag met vuurwerk!


De EO Jongerendag was om 9 uur afgelopen en daarna gingen we door naar Zetten, een dorpje in de buurt van Arnhem waar een deel van onze vriendengroep woont. Daar hadden we namelijk een poolparty bij één van onze vrienden in de tuin.


Het water in het zwembad was 26 graden, heerlijk! Om 1 uur 's nachts heb ik nog even 60 korte baantjes gezwommen.


En daarna opwarmen bij het kampvuur want brrr, wat was het koud!


Vriendinnetje Sarah bleef gezellig bij mij slapen en de volgende ochtend werden we opgepikt door een vriend en samen reden we naar de kerk. Sarah en ik knuffelden op de achterbank met deze mega Minion! 


Op zondagmiddag ging ik met Tim het bos in. Ik had zoveel zin om weer eens lekker een boswandeling te maken, in Istanbul zijn namelijk geen bossen. Tim en ik hebben allebei het richtingsgevoel van een stoeptegel en dus duurde het ook niet lang voordat we hopeloos verdwaald waren in het bos.


's Middags ging ik op kraamvisite. Vier weken geleden werd Jasmijn geboren, een prachtig, klein baby'tje! Daar aten we natuurlijk beschuit met muisjes.


Op maandag moest ik eraan geloven: het echte leventje als studentzijnde is weer begonnen! In de zomervakantie schrijf ik mijn scriptie bij One4Marketing, het bedrijf waar ik al zo'n twee jaar naast mijn studie werk. Ik werd op kantoor verwelkomd met slingers, hoe leuk!


Op mijn bureau vond ik deze onderzetters met de tekst Keep Calm and Blog


Maandagavond kreeg ik alvast een cadeautje van mijn zusje voor m'n verjaardag. Ik kreeg een hele toffe mand van de Action, waar ik al een artikel over schreef én dit leuke glazen potje vol met Happy Memories! Zo'n leuk en origineel idee!


Dinsdag 9 juni was weer een historisch moment in de geschiedenis: ik werd 21 jaar! We krijgen een nieuwe keuken en het hele huis ligt overhoop, dus ik heb het die dag niet echt thuis gevierd. 's Ochtends ben ik naar kantoor geweest om aan mijn scriptie te werken, waar ik natuurlijk op taart trakteerde.


's Avonds ging ik uit eten in Arnhem bij Rose's, een super leuke lounge/restaurant. Daar at ik deze heerlijke burger met frietjes en salade.


Daarna nog even loungen onder het genot van een rosébiertje, hmmm, wat heb ik dat gemist!


Op woensdagmiddag ging ik met mijn zusje even het dorp in, dat was ook alweer zo lang geleden!


Mijn chill-outfitje van woensdag! Ik droeg mijn fijne broek van Mango, een simpel zwart hemdje, een spijkerjasje van H&M en mijn Nike Janoski's. 


Ik kocht deze twee leuke vaasjes bij de Action (voor maar €1,99 per stuk!)


En ook bij het Kruidvat en de Action ging ik flink los. Ik sloeg weer een hele voorraad make-up in, waaronder een prachtig nieuw MUA palette. De review kunnen jullie binnenkort verwachten!


Deze dagcrème van Kruidvat is ook nieuw. Ik vind het altijd onzin om aan een dagcrème bakken met geld uit te geven en dus ga ik meestal voor een crème van Etos of Kruidvat eigen merk. Ik ben benieuwd!

Wat een lekker weertje was het woensdag! 's Avonds gingen we gezellig met het gezin barbecuen in de tuin.


En na de barbecue ging ik nog even een rondje skeeleren. Dat was denk ik niet zo'n goed idee, want na een kilometer kreeg ik al ontzettende kramp in mijn rug en benen. Ik heb het op de één of andere manier toch nog voor elkaar gekregen om thuis te komen, maar ik was wel helemaal kapot!

Op donderdag zette ik weer eens nieuwe snaren op mijn gitaar. Eigenlijk moet je elke drie maanden nieuwe snaren op je gitaar zetten, maar bij mij was het alweer een jaar of 2 geleden, oeps...

Lekker thuis relaxen in het zonnetje. En wachten totdat mijn zusje het verlossende telefoontje kreeg of ze geslaagd was of niet...


En ja hoor, tijdens de lunch werd ze gebeld, ze is geslaagd voor haar VWO-diploma! Een trotse grote zus hier :)

De keuken is nog steeds niet helemaal af, maar op donderdagavond konden we in ieder geval alvast koken. Aan mij de eer om dat als eerste te doen! Ik maakte de veggie burgers uit mijn receptenboek

En voilà: zo zag het eruit! Het was niet helemaal gelukt zoals het zou moeten, maar ik vond het best lekker!


's Avonds kwam er visite langs om het slagen van mijn zusje te vieren. En dat deden we natuurlijk met taart!


Daarna ging ik nog even naar Sarah, want die was ook geslaagd, voor haar HAVO-diploma. Met alle vrienden kochten we een mooie ring voor haar en schreef ik dit kaartje.

Op vrijdagochtend moest ik alweer om 9 uur op school zijn voor een gesprek met mijn afstudeerbegeleider. VROEG!

Maar daarna.... WEEKEND!

Toen ik terug kwam van school was ik nog steeds zo moe, dat ik even lekker een middagdutje heb gedaan in mijn fijne bedje!


's Middags ging ik naar Tim toe, waar we eerst heerlijk van het zonnetje hebben genoten. Want pfff, wat was het warm! 's Avonds kwamen ook Twan en Sarah en hebben we met z'n allen gebarbecued.

 Daarna een potje Kolonisten gespeeld, mijn favoriete spelletje, yay!

Terwijl ik deze Photo Diary in elkaar aan het zetten ben, ben ik weer intens aan het genieten en kijk ik met een fijn gevoel terug op dit leuke weekje. Komende week ben ik ook weer druk met mijn scriptie en vier ik in het weekend mijn verjaardag voor mijn vrienden. Oh ja, ik bedenk me net dat het volgend weekend ook vaderdag is! Hebben jullie nog leuke inspiratie voor een cadeautje? :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een intensieve week zeg, maar wel ontzettend tof! Gaaf dat je zo mocht genieten van wat je allemaal hebt gedaan, kan ik me ook heel goed voorstellen als je zo lang in het buitenland hebt gezeten. Gefeliciteerd met je zusje trouwens, tof dat ze geslaagd is! En die dagcreme van de Kruidvat: ik vind hem een beetje matig. Voor mijn droge huid is 'ie niet voedend genoeg. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een drukke maar leuke week! Hele leuke diary, welkom terug in Nederland. Succes met de laatste loodjes van je opleiding!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke week heb je gehad zeg!! Trouwens heb je niet een simpel zwart topje aan i.p.v. een witte zoals je schrijft?! ;-)! Ik ben ontzettend benieuwd naar je review van het MUA palette :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke week heb je achter de rug in Nederland! Welkom terug! Ik ben heel erg benieuwd naar je reviews van de Mua producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een hoop gezellige uitjes en foto's, heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat fijn dat je zusje geslaagd is!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo te zien heb je een hele leuke week gehad! Gelukkig maar! Zou balen zijn als je thuis kwam en je de eerste dagen moest vervelen..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke week! Super fijn dat je zusje is geslaagd (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk en vol weekje! Jij hebt je vast goed vermaakt, hihi. En gefeliciteerd met jezelf & je zusje. Het slagen werd in ieder geval uitgebreid gevierd, dat was hier echt totaal niet het geval helaas :(
    Op naar weer zo'n top week?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk weekoverzicht! Je hebt veel leuks meegemaakt zo te zien! Ik was ook op de EO Jongerendag! Wat jammer dat ik je niet gezien heb:( waar stond je ongeveer? Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Proficiat aan je zusje! Zo te zien had je een leuke week. Die Action spulletjes die jij op de kop tikt zijn altijd zo schattig! En die veggie burgers zien er eigenlijk best lekker uit. Receptje delen? ;) xo Romy
    Rusty Revolvers

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke, volle week heb je gehad. Gefeliciteerd voor je zusje:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De hartelijke felicitaties voor je zusje! Wat een top-prestatie! Mag ik vragen waar je die voorverpakte lipsticks van N.Y.C hebt gevonden met die zwarte huls? (Action, Kruidvat?) Dacht dat die alleen in Amerika te vinden waren! X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem15.6.15

    Wat is die Tim een knappe jongen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke foto's! En wat herkenbaar dat verdwalen en geen richtingsgevoel hebben, hahaha. De Kolonisten is een geweldig spel, die wil ik ook weer een keer doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke weekoverzicht!

    BeantwoordenVerwijderen