Een nieuwe lay-out & logo! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Een nieuwe lay-out & logo!Voordat je denkt: 'Waar ben ik beland?!', wees gerust: je bent nog steeds op The Budget Life, maar dan in heel nieuw jasje. Achter de schermen ben ik al weken bezig met mijn nieuwe blog lay-out en ik ben dan ook heel trots (en vooral opgelucht, wat een klus, haha!) dat mijn nieuwe site nu eindelijk online staat. Toen ik jaren geleden net begon met bloggen, veranderde ik praktisch elke week mijn lay-out omdat ik nooit helemaal tevreden was. Mijn vorige lay-out heeft het ruim twee jaar uitgehouden en ook al was ik daar eigenlijk nog steeds tevreden mee, ik vond dat het de hoogste tijd was voor iets nieuws.

Daarnaast weet ik dat een nieuwe lay-out me ook weer inspiratie en nieuwe ideeën geeft om nieuwe blogartikelen te schrijven. En dat is dan ook de reden dat ik een aantal weken geleden de zoektocht startte naar een nieuwe lay-out. Uiteindelijk heb ik een template gekocht en deze helemaal gerestyled zoals ik wilde hebben. Dat betekent dat ik flink met HTML-codes heb gestoeid (ik voel me inmiddels een echte nerd) en heel veel verschillende dingen heb geprobeerd.

Met als resultaat deze nieuwe lay-out én zelfs een nieuw logo!


Over mijn nieuwe lay-out

Ik ben super blij met het eindresultaat en stiekem heel trots dat ik mijn nieuwe site bijna helemaal alleen heb gebouwd. Met een beetje hulp van mijn technische collega (thanks Daan!) is de lay-out nu helemaal geworden zoals ik wilde.
Als je op de homepage binnenkomt, kun je in de slider kiezen uit drie uitgelichte blogartikelen. Daaronder heb ik mijn vier van mijn favoriete categorieën uitgelicht:


Als je klikt op één van de afbeeldingen, zie je direct alle blogartikelen die binnen die categorie vallen.
Deze categorieën en alle overige, kun je ook eenvoudig terugvinden in het hoofdmenu onder 'Categorieën'.

Toekomst The Budget Life

Nadat ik The Budget Life in 2015 heb ingeschreven bij de KvK als eenmanszaak is het eigenlijk alleen nog maar beter gegaan met mijn blog. Inmiddels werk ik parttime, zodat ik elke week wat meer tijd heb om aan mijn blog te besteden. Ik kan er (helaas! ;-)) nog niet van leven, maar mijn bloginkomsten zijn elk jaar een leuk extra zakcentje waar ik de afgelopen drie jaar o.a. al mijn vakanties van heb kunnen betalen. Ik vind het nog steeds heel tof dat ik van mijn hobby mijn eigen onderneming heb kunnen maken en vind bloggen na zeven jaar nog steeds heel erg leuk. Ik wil jullie dan ook bedanken dat jullie al jarenlang mijn blog trouw lezen en dat ik mede dankzij jullie van mijn hobby gedeeltelijk mijn werk heb kunnen maken.

Ik ben de afgelopen weken ook druk bezig geweest met het regelen van nieuwe samenwerkingen en winacties en heb daarnaast meer dan 50 ideeën voor nieuwe blogs. Er staat dus genoeg leuks op de planning de komende tijd! Wil je direct op de hoogte zijn van nieuwe blogartikelen? Volg The Budget Life dan via Bloglovin', Facebook of Instagram.

Ik ben uiteraard heel benieuwd wat jullie van de nieuwe lay-out vinden! Oh, en als jullie nog foutjes zien in mijn nieuwe lay-out, laat het gerust weten door een mailtje te sturen of een reactie achter te laten onder deze blog. 
Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Leuk dat je een nieuwe lay-out hebt! Ziet er goed uit :) Wat leuk trouwens dat The Budget Life eigenlijk al zo lang je eigen bedrijf is! Ik heb mijn blog (oké, inmiddels 2 blogs) en tekstbureau eind april ook ingeschreven bij de KvK.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er supermooi uit! Mag je trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, wat een mooi en glad thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie lay-out! Het logo is ook erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat is het mooi geworden! Ik vind het echt een toffe lay out, past ook heel goed bij je blog.

  Heb je overigens nooit overwogen over te stappen naar Wordpress?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat is je website mooi geworden! Lekker strak, ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen