Photo Diary #137 | Taart, een goede Marktplaats vondst & blog workshop gevenOp zaterdagavond ben ik om 9 uur weer in Nederland na mijn reisje naar Berlijn. Ondanks dat drie dagen alleen zijn heerlijk was, heb ik die avond toch wel behoefte aan wat gezelligheid, haha! Ik rijd door naar m'n zusje, we kijken Wie is de Mol? en kletsen zo lang dat ik maar besluit te blijven slapen. Een good old logeerpartijtje met m'n zusje dus, net zoals vroeger!


Op zondag ga ik met mijn zusje naar de kerk en blijft ze daarna bij mij eten. Bof ik even, want ze heeft die dag ervoor al gekookt, dus hoeven we het alleen op te warmen en kunnen we direct aan tafel.


's Middags komen mijn ouders langs met taart. En als je niet kunt kiezen welke taart je wilt, dan neem je toch gewoon twee stukjes? :-)


Alsof ik nog niet genoeg gezelligheid heb gehad die dag, ga ik 's avonds ook nog langs bij vrienden. We spelen met z'n negenen De Mol, een kaartspel wat gebaseerd is op de Vlaamse serie De Mol. Er zijn in de groep drie mollen en de overige kandidaten - de verzetsstrijders/agenten - moeten er alles aan doen om de mollen te ontmaskeren en de missies te laten slagen. Een super leuk en zenuwslopend spel.


Het uitzicht vanaf ons appartement op de 11e verdieping is 's avonds lang niet zo mooi als in de zomer, maar op dinsdag is de lucht weer prachtig! Zucht...


Na twee dagen voornamelijk binnen te hebben gezeten op kantoor, ga ik 's avonds nog even een rondje lopen door het centrum van Veenendaal. Even een frisse neus halen!


Op woensdag ben ik vrij en heb ik een heerlijk 'rommeldagje'. Ik slaap uit, maak het huis schoon, doe een middagdutje (gewoon, omdat het kan) en haal deze hocker op die ik voor slechts €7,50 via Marktplaats heb gescoord Er zaten wat vlekken op, maar die had ik er zo uitgehaald met een reiniger en hij past ook nog eens perfect bij mijn bank. Heerlijk met de beentjes omhoog dus!


Laat die lente maar komen, ik ben helemaal klaar met die donkere dagen en het koude weer. Van mijn moeder krijg ik deze prachtige bos tulpen die direct voor een beetje lente in huis zorgt.


Ik speel sinds een aantal maanden in de band van de kerk en op donderdagavond komen er wat mensen langs uit mijn band. Gezellig!


Op vrijdag ben ik alweer vroeg uit de veren omdat ik om 9 uur in Hilversum moet zijn. Samen met een collega geven we daar een workshop over bloggen, heel leuk om te doen!


's Avonds rijd ik naar Venray waar Marianne, één van mijn middelbare school vriendinnen, woont. In juni gaat ze trouwen en ik heb de eer om ceremoniemeester te zijn. We spreken de dag door en brainstormen alvast over decoratie voor de bruiloft.


Het is heel lang goed gegaan met mijn kamerplant (hij staat er al ruim 8 maanden!), maar helaas begonnen er steeds meer dorre bladeren tussen te zitten. Ik heb de helft van de takken weggesnoeid zodat alleen de mooie groene nog over blijven. En nu hopen dat hij weer net zo mooi gaat groeien als voorheen!


Op zaterdagochtend moet ik al vroeg naar Lunteren omdat ik een afspraak heb bij de opticien. (Waarom dacht ik ook alweer dat het zo'n goed idee was om op zaterdagochtend een afspraak in te plannen...?) Ik draag al jaren een bril, voornamelijk voor achter de computer of bij het TV-kijken of lezen. Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn ogen heb op laten meten, dus ga ik langs voor controle en mijn ogen zijn gelukkig niet achteruit gegaan.


's Middags kook ik een herfstig pompoensoepje met onder andere rode ui, knoflook, kerriepoeder en crème fraîche. Mega lekker!


Ik heb een drukke week gehad en ben super moe. Al mijn plannen die ik gemaakt had, zeg ik dan ook af en ik plof 's avonds op de bank met Wie is de Mol, Netflix, een rosébiertje en hapjes. Even bijkomen!


Op zondag ga ik naar de kerk en ben ik de rest van de middag aan het kalligraferen, waterverven en bloggen. De ultieme chill middag!

Ik wens je een fijne, nieuwe week!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n middagje niksen op zondag! Ziet er leuk uit je creatie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat spel waar je het over had, de mol, doet mij heel erg denken aan weerwolven van wakkerdam. Komt op hetzelfde neer maar dan met een soort fantasieverhaal er omheen.

    BeantwoordenVerwijderen