Even bijkletsen op m'n vrije dag: ik ga sporten, nieuwe meubels & zelfgemaakte ijsjes - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Even bijkletsen op m'n vrije dag: ik ga sporten, nieuwe meubels & zelfgemaakte ijsjesGoedemorgen allemaal, how's life? Overleven jullie de hittegolf een beetje? Ik ben vandaag vrij en volgens mij had ik geen betere dag kunnen kiezen om vrij te zijn, want het wordt vandaag dik 30 graden.
Het leek me leuk om weer eens even bij te kletsen en jullie te vertellen wat ik op dit moment allemaal aan het uitspoken ben. Natuurlijk lees je er ook het één en ander over in mijn Photo Diaries, maar ik had zin om weer eens een kletspraatje online te plaatsen. Gewoon, mijn laptop op schoot en tikken maar.

Dus, bereid je voor op een lang blogartikel met héél veel geklets! :-)

De vakantie is nu écht voorbij
Ook al heb ik geen échte lange zomervakantie gehad zoals in de goede, oude schooltijden, ik heb toch een beetje een zomervakantiegevoel gehad. Doordat het 's avonds nog zo lang licht was, had ik ook in de avonden nog genoeg energie om leuke dingen te doen. Als ik mijn Photo Diaries van de afgelopen weken terugkijk, dan zie ik dat ik inderdaad veel gezellige dingen met vrienden en familie heb gedaan. Wat word ik daar blij van!

Ook ben ik zelf nog een weekje op vakantie geweest. Vorige week lag ik nog te chillen op het Griekse strand op Rhodos. We hebben ontzettend lekker weer gehad: het was elke dag dik boven de 30 graden. Maar nu ik gewoon weer aan het werk ben (en in een snikheet kantoor zonder airco werk), ben ik wel een beetje klaar met die hitte.
Als het boven de 25 graden is, vind ik het eigenlijk al te heet en - ik vind het bijna erg om te zeggen - maar ik geniet ervan als de regen op de ramen tikt en ik binnen zit. Maar hé, ik weet dat ik niet mag klagen, dus ik houd er snel mee op!


Ik heb zelf ijsjes gemaakt, dus daar kom ik deze warme dagen wel mee door. Het is trouwens super simpel om te maken, ik heb een random fruityoghurt uit de supermarkt in ijsvormpjes van de HEMA gegoten en deze in de vriezer gegooid. Gezonde ijsjes én enorm lekker!


Op Rhodos heb ik dit leuke fotoboekje gekocht voor maar €3,50. Ik heb een aantal foto's besteld die ik erin wil plakken. Ondertussen ben ik ook nog steeds bezig met mijn zelfgemaakte fotoboek van Alanya die echt héél erg leuk wordt. Als hij af is, zal ik het eindresultaat zeker delen op mijn blog.

Ik word een #fitgirl...
Afgelopen week is er een wonder gebeurd: ik heb me ingeschreven bij de sportschool. Voor de gemiddelde Nederlander is dit vast niet zo'n mijlpaal, maar voor mij is het echt een hele prestatie. Nu ik bijna een jaar lang full time op kantoor werk en met de auto naar mijn werk ga, merk ik dat ik niet meer fit ben. Ook zijn er het afgelopen jaar heel wat kilootjes bijgekomen, terwijl dat helemaal niet nodig is.
Nu heb ik één probleem. Of nee, eigenlijk twee:

1. Ik houd van eten.
2. Ik haat sporten.

Geen geweldige combinatie, kan ik je vertellen. Maar toch ging de knop bij mij om, ik moest en zou weer conditie krijgen en een strakker lijf. Toen kwam er ook nog eens een geweldige aanbieding van Basic Fit voorbij, waardoor ik impulsief het formulier heb ingevuld. De dag erna stond ik al in de sportschool op de hometrainer. Nu - drie dagen later - heb ik nog steeds spierpijn, maar ik ben blij dat ik eindelijk weer wat aan sport ga doen.

Ik wil rustig aan beginnen en ik wil twee keer per week naar de sportschool gaan. Zometeen ga ik een groepsles XCO volgen, wat ik altijd erg leuk vind! Wie weet word ik ooit nog die #fitgirl ;-)


Nieuwe meubels!
Oké, in dit kletspraatje zit echt geen logische volgorde en ook samenhang is ver te zoeken. Er zijn gewoon teveel verschillende dingen die ik met jullie wil delen, hopelijk volgen jullie alles nog :-)
Sinds begin maart woon ik in mijn nieuwe kamer in Ede en ik heb het idee dat mijn kamer steeds verder af begint te raken.

De afgelopen maanden heeft mijn kamer al zo'n tien verschillende indelingen gehad. Ik vind het leuk om met meubels te schuiven, zodat het net lijkt alsof ik weer een hele nieuwe kamer heb. Gelukkig kan dat erg makkelijk en kan ik heel eenvoudig weer nieuwe hoekjes in mijn kamer maken.

Ik heb ook twee nieuwe meubels in mijn kamer waar ik heel erg blij mij ben. Ik heb ein-de-lijk een bed! In de roomtour van een aantal weken geleden, zag je dat ik al een tijdje op twee matrassen op de grond sliep. Het bed had ik overgenomen van de vorige kamerbewoonster, maar helaas kraakte dat bed zó enorm, dat ik hem maar gewoon heb gesloopt.

Er was één probleempje: ik had nog geen nieuw bed.

Maarrrr, ik heb nu voor een prikkie een super tof bed op Marktplaats gekocht. Ik wilde graag een bed met spijlen en als het even kon, een bed dat niet wit was (mijn kamer is al veel te wit). En guess what, na een hele korte zoektocht vond ik dit mooie, zwarte bed met spijlen voor maar €20! En hij slaapt heeeeerlijk!

Mijn tweede nieuwe meubel kocht ik vorige week. Ik erger me al weken aan het feit dat ik zo weinig opbergruimte heb. Ik ging met mijn vriend naar de woonboulevard om daar een nieuwe kast te kopen, maar toen vond ik ineens deze gave opbergkist. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht! Het is een heel mooi, lichtgrijs exemplaar van de Karwei. Hij is lekker ruim en staat heel tof bij mijn bed.

Je vindt hem hier in de webshop en met de 20% keuzekorting kun je hem voor €80 aanschaffen. Niet mega goedkoop, maar je merkt wel dat het van goede kwaliteit is. (dit is verder niet gesponsord, ik heb de kist gewoon van m'n eigen centjes betaald:-))

Nou, dat was m'n geklets wel weer voor vandaag. Ik ga zometeen dus naar de sportschool en vanmiddag even het centrum in. Er is een mega magazijnverkoop bij de Kwantum en mijn moeder tipte me over mooie opbergdozen bij de Wibra. Vanavond ga ik met mijn vriend en een aantal vriendinnen naar het Museumplein in Ede, waar een 90's feest is. Super leuk!

Geniet van het heeeerrrrlijke weer! 

Liefs, Nicole

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Veel succes met sporten en geniet nog van het zonnetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er staat 'dit mooie bed' maar helaas zie ik geen foto! Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeps, ik loop enorm achter met je blog ;-) Maar wauw, wat goed, ik ben hier in IJsland ook begonnen met crossfit haha!

    BeantwoordenVerwijderen