Outfit: Groetjes uit Alanya! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit: Groetjes uit Alanya!
Een héle warme goedemorgen vanuit Alanya, Turkije. Afgelopen zaterdag landden we om 12 uur lokale tijd in het zuiden van Turkije en wat is het fijn om weer terug te zijn in mijn favoriete vakantieland dat een beetje als tweede thuis voelt. Samen met mijn vriend Tim vier ik hier vakantie in een super mooi appartmentencomplex. We hebben een prachtige slaapkamer met enorm bed, een moderne woonkamer en een keuken met een afwasmachine!

Het is nog net buiten het hoogseizoen, dus lekker rustig in Alanya. We hebben twee dagen een fiets gehuurd, waarmee we de stad hebben verkend. Zo ontdek je de leukste plekjes, bijvoorbeeld een klein bakkertje in één van de achteraf gelegen straatjes, een Turks restaurantje waar je voor €3 een complete avondmaaltijd hebt en een prachtig restaurant bij de zee waar we morgen voor mijn verjaardag gaan eten. Morgen ben ik namelijk jarig en word ik 22 (!) jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren hier in Alanya. 

Gisteren gingen we uit eten bij een moderne bistro bij ons in de buurt, Bistro Brooklyn. Wat duurder dan de normale Turkse prijzen, maar alsnog prima betaalbaar. We namen een super lekkere pizza, bestelden nog wat te drinken en kregen tot slot nog een cocktail van de zaak. Uiteindelijk rekenden we €11 per persoon af. Alsnog héél goed te betalen dus.

Dit was mijn outfit van gisteravond. Lekker simpel en luchtig, dat mag ook wel met 30 graden! Ik droeg mijn jumpsuit van de H&M uit de collectie van vorig jaar. Volgens mij kostte hij maar €14,95 en ik heb hem al ontzettend vaak gedragen. Het is een dun en luchtig stofje (viscose) waardoor het een prima kledingstuk is voor hete dagen.

PS. Don't mind het mooie gele hotelbandje :-)


Ook draag ik mijn nieuwe sandaaltjes die ik van Nelson Schoenen heb gekregen. Met mijn brede voeten is het drama om goede sandalen te vinden, maar vanaf de eerste minuut dat ik deze sandaaltjes draag, wist ik al dat deze perfect zaten. En nog steeds ben ik er super blij mee, want ze lopen heel erg fijn!
De sandaaltjes zijn van het merk Hobb's, wat een prima betaalbaar merk is. Deze sandaaltjes zijn nu bijvoorbeeld in de sale voor €29,99! Klik hier om de sandaaltjes te bekijken.


Het tasje kreeg ik opgestuurd van de webshop Lesara, die in Nederland steeds meer terrein wint. In de webshop vind je enorm goedkope kleding, tassen, schoenen en accessoires en ik heb uren rondgesnuffeld in deze webshop. In een volgend artikel besteed ik nog meer aandacht aan deze webshop en laat ik zien wat ik heb uitgezocht! Dit tasje kost in ieder geval €8,99 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.En wat ik jullie ook maar ál te graag wil laten zien, is mijn nieuwe zonnebril! Van Tim kreeg ik afgelopen vrijdagavond mijn vervroegde verjaardagscadeau, namelijk de Ray-Ban Erica die ik al héél lang wil (maar stiekem veel te duur vond). Mijn vorige zonnebril zat vol met krassen, dus deze kwam op precies het goede moment. Ik ben er super blij mee en oh wat is hij fijn!

Nu ga ik nog even volop genieten van mijn vakantie hier! Om al mijn Alanya-avonturen te volgen, kun je me volgen via Instagram. Aanstaande zondag laat ik zien wat ik allemaal heb gedaan in een gloednieuwe Photo Diary!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en zomerse outfit! :-) Veel plezier nog in Alanya!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie, zomerse outfit! Leuk handtasje! Geniet van Alanya!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke outfit! Veel plezier nog daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zie je er leuk uit, veel plezier in alanya !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke outfit! Veel plezier nog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh wat een leuke foto's! Zo te horen een heerlijke vakantie. Geniet er nog van en alvast veeel plezier morgen op je verjaardag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit en heel veel plezier daar! Alvast happy birthday <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke sandaaltjes. Ik heb ook altijd problemen met het vinden van slippertjes of sandaaltjes. Ik heb schoenmaat 34, dat is ook echt een ramp! Tenzij je hello kittie slippertjes wil, dat is wel goed te vinden in maat 34 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die zonnebril heb ik ook! Superrrrleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Genieten daar zeg! De zonnebril staat je super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

  Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

  Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

  Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

  bedankt voor uw medewerking
  Chester Brain ..

  BeantwoordenVerwijderen