Birthday outfit! | Verjaardag vieren in Alanya - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Birthday outfit! | Verjaardag vieren in AlanyaVorige week donderdag vierde ik mijn 22e verjaardag in Alanya. En ik kan je vertellen: het is bepaald geen straf om je verjaardag te vieren in een zonnig vakantieoord als Alanya! Er was geen wolkje aan de lucht, het was +/- 30 graden en we hebben een super fijne dag gehad.

Ik werd verrast met een heerlijk ontbijtje op het balkon, klaargemaakt door mijn vriend Tim. Daarna hebben we een ochtendje gerelaxed bij het zwembad, 's middags een taartje gegeten bij de Starbucks in het centrum en 's avonds gingen we uit eten bij een restaurantje aan de zee. Dat dat een kleine horrorervaring was, heb je afgelopen zondag al kunnen lezen in mijn Photo Diary. Gelukkig werd het allemaal opgelost en heb ik alsnog een hele leuke dag gehad!

Benieuwd hoe mijn "birthday outfit" er 's avonds uit zag? Lees dan snel verder!


Als je in Turkije bent, is er één ding wat je sowieso moet doen: shoppen! Of je nu man of vrouw bent, in Turkije kun je je hart ophalen, want de kleding is er zó goedkoop! Niet alleen op de welbekende toeristische marktjes met neppe merkkleding is er veel leuks te vinden, ook in de winkels zelf.
In Alanya zijn een aantal grote Turkse kledingwinkels zoals Koton, LC Waikiki en Mavi. Dit zijn kledingwinkels die je in Nederland niet vindt, maar in Turkije zijn het net zulke bekende namen als H&M, The Sting of ZARA.

Het witte blousje kocht ik bij LC Waikiki voor maar €7,50! Toen ik in Istanbul woonde, kon ik eigenlijk nooit slagen bij deze winkel, maar de collectie was nu verrassend leuk! Ik vind het een heel mooi en stijlvol blousje én hij is van viscose, wat ik een heel erg fijn stofje vind!


Qua sieraden niet veel spannends, ik draag de laatste tijd bijna elke dag dezelfde sieraden, maar dat vind ik alleen maar fijn! Ik heb nu echt een aantal mooie sieraden waar ik heel erg blij mee ben. Mijn horloge is van Daniel Wellington, de armband komt uit de webshop My Jewellery en de ringen zijn van TiSento en MelanO.


Ik denk dat ik een nieuw favoriet tasje heb! Ik heb al een klein zwart tasje met zilveren hengsel, maar die begint nu echt te verkleuren. Toen de webshop Lesara mij vroeg of ik het leuk vond om wat spulletjes uit te kiezen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Dat wilde ik natuurlijk wel!
Dit tasje was één van de items die ik uitkoos. Het is een super handig formaat waar precies je portemonnee, camera en mobiel in passen.
Ik heb hem in Alanya elke dag gebruikt als we 's avonds ergens uit eten gingen. En het beste van alles? Het tasje kost slechts €8,99 - koopje!

Sowieso is de webshop Lesara echt een aanrader. Het doet me ergens denken aan eBay, maar dan nét wat leuker en overzichtelijker. De prijzen zijn heel erg aantrekkelijk en er zijn veel leuke items te vinden.En dan tot slot één van mijn leukste aankoopjes uit Alanya: deze hele gave witte schoenen! Koton is mijn favoriete Turkse kledingwinkel. Hier slaag ik eigenlijk altijd wel. Koton lijkt qua stijl en indeling van de winkel het meest op de H&M, alleen zijn de prijzen er nóg aantrekkelijker!
De witte schoenen kocht ik voor €21, wat echt geen geld is. Ik was al langer op zoek naar zwarte lakschoentjes, maar kon nooit het perfecte paar vinden. Tim zag deze witte schoentjes bij Koton staan en ik was meteen verkocht!

Wat was het heerlijk om in Alanya elke dag (en avond!) met blote benen naar buiten te gaan. Aan de Nederlandse weersvoorspellingen te zien, zit dat er deze week niet meer in helaas! :-(

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

 1. Wauw echt een prachtige outfit, ik zou 'm helemaal aantrekken. Het witte topje is prachtig en ik vind de schoenen en het tasje ook héél gaaf. Superleuk! Nu wil ik ook shoppen in Turkije haha, ik ben wel benieuwd naar de winkels die je noemt. Ik ging er bíjna naar op reis binnenkort, maar dat is last minute niet doorgegaan. Nog een fijne verjaardag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd! Leuke outfit en zeker gave schoenen.. ik hoop dat hier de zomer weer terugkomt, ik trek maar weer mijn spijkerbroek aan, hoewel het ook weer niet echt koud buiten is. Raar weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit! Heel zomers, maar toch dressed up :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Nicole! Hoe fijn om je verjaardag te kunnen vieren in de zon. Ik vind je bloesje en witte schoenen enorm leuk, ze staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd, en wat super leuk dat je je verjaardag daar viert! Heeeel tof, lekker in de zon! Je outfit is erg pretty, vooral je schoentjes vind ik gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind je top echt super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Heel leuk topje had je aan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem14.6.16

  Super leuke outfit! Maar let wel op met viscose, dat krimpt bij de eerste wasbeurt enorm, althans bij mij. Misschien is koud wassen een optie. En mocht het bij jou niet gebeuren dan hoor ik graag je tip:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag, en hoe heerlijk dat je deze lekker mocht vieren in het buitenland! Leuke schoenen heb je aan. XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die schoenen... I love itt!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke outfit! Ik vind je blouse echt heel cute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog gefeliciteerd! Wat een leuke schoenen heb je aan, so pretty :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog gefeliciteerd en wat een leuke outfit heb je aan. Die schoenen zijn echt cute !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nog gefeli! die schoenen zijn geweldig, die wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen