Photo Diary #65 | De eerste week in m'n nieuwe kamer, TV-opnames en polaroid camera - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #65 | De eerste week in m'n nieuwe kamer, TV-opnames en polaroid cameraHet is vrijdagavond, zeven uur en ik heb net mijn complete avondmaaltijd op de grond laten vallen. Je denkt misschien dat zulk soort dingen alleen in films gebeuren maar nee: dit overkomt mij gewoon in mijn dagelijkse leven. Gelukkig had ik nog voldoende eten achter de hand en had ik binnen no time mijn bord opnieuw gevuld met spinazie, aardappeltjes en een ei. M'n moeder kan trots op me zijn dat ik zo gezond eet!

De eerste échte week in mijn kamer zit er op. Het was een hele drukke, maar ook enorm gezellige week. Mijn kamer is nu echt bijna af: de plankjes zijn opgehangen aan de meur en er staan genoeg leuke interieur items. Het voelt echt al als "mijn plekje" dus ik ben volop aan het genieten.
Wil je weten wat ik deze week allemaal gedaan heb? Vast wel, anders was je al niet zover gekomen met lezen, lees dus snel verder!


Zaterdag op zondagnacht: de eerste nacht dat ik in m'n nieuwe kamer blijf slapen, woehoee! Natuurlijk is dat altijd onwennig en maak ik ook niet zo'n goede nacht. Gelukkig heb ik leuk gezelschap want Tim blijft slapen. 's Ochtends ontbijten we lekker uitgebreid met broodjes en een vers gekookt eitje!


's Middags komen mijn ouders "op visite". Wat voelt dat gek! Niet langer woon ik meer bij mijn ouders thuis, als ik ze nu zie, ga ik echt op bezoek... Natuurlijk zorgde ik voor lekkere snackjes.


Avondeten van zondag: krieltjes met gehaktballetjes, perziken en sperzieboontjes. Heel erg simpel, maar super lekker! Ik heb hier ook ooit het receptje van geplaatst op mijn blog, klik hier om het recept te bekijken.


Maandag: een nieuwe werkdag! Het is ontzettend lekker weer en ik ga buiten voor ons kantoor op een bankje zitten om inspiratie op te doen voor een blogartikel en de nieuwe Adformatie te lezen.


Met het altijd mooie uitzicht over de weilanden!


's Avonds ga ik met mijn ouders naar de opnames van Het Beste Brein, een nieuw televisieprogramma dat vanaf eind maart op TV komt. We gaan daar niet zomaar heen, mijn zusje is namelijk één van de 16 laatste kandidaten, wat betekent dat ze op TV komt. Heel erg tof en super knap! Op dinsdag is de voorronde en strijdt ze om een plek in de halve finale met drie andere kandidaten. Ik mag natuurlijk nog niet vertellen of ze door is, maar op zaterdag 2 april komt deze aflevering op TV. Ik ben in ieder geval een trotse zus!


Mijn bestelling van eBay is super snel binnengekomen! Ik heb tien filmpjes besteld voor mijn polaroid camera die je later in deze Photo Diary voorbij ziet komen.


Sinds kort hebben we bij mij op werk elke week een bomvolle fruitschaal met vers fruit én allerlei verschillende noten. Zo lekker!


Op donderdagavond komt Tim eten. We eten rijst met kip kerrie en groenten.


Dit kaartje krijg ik van mijn oom en tante, heel erg leuk!


Op donderdagavond komen de ouders van Tim gezellig op bezoek in mijn nieuwe kamer. Ik word verwend met een méga grote doos vol met boodschappen. Een overlevingspakket :-)


Jongens, dit is zó lekker! Tim neemt deze soesjes van de Albert Heijn mee: chocoladesoesjes. Ze komen uit de vriezer en kosten maar €1,50 voor een hele doos vol, zo lekker!


In het boodschappenpakket wat ik van Tim's ouders krijg, zit onder andere deze XXXL reep Milka chocolade. Tja, ze weten goed wat ik lekker vind! En zoals je ziet vindt Tim het ook heel erg lekker, haha.


Ik krijg een appje van mijn moeder dat ze kokoskoekjes aan het bakken is. Al het eten waar kokos in zit, vind ik méga lekker, dus je snapt dat ik de volgende ochtend langs ga om thee te drinken en koekjes te eten.


... En om mijn polaroid camera op te halen die bij mijn ouders is bezorgd. Ik wilde er al zo lang één, maar de prijs hield me toch een beetje tegen. Afgelopen maand was al duur genoeg omdat ik zoveel meubels moest kopen en twee vakanties boekte. Maar soms moet je jezelf een cadeautje geven toch?
Deze Instax Mini polaroid camera's worden verkocht bij HEMA en kosten €65. Maarrrr.. ik was zo slim om op Marktplaats op zoek te gaan en uiteindelijk vond ik deze witte beauty voor slechts €50 inclusief verzendkosten!


En dit is de eerste foto die ik ermee heb gemaakt. Aaaah, ik vind het zo tof!


Let op: dit is erg gevaarlijk. Een schaaltje vol met paaseitjes zomaar op tafel zetten. Je begrijpt vast wel dat die binnen no time op is.


Toen ik vorig jaar in Istanbul studeerde, kocht ik aan het eind van het semester deze vier onderzetters in een super leuk winkeltje in de wijk Kadiköy. Ik had nog steeds geen mogelijkheid om ze te gebruiken, maar nu ik op mezelf woon kan ik ze eigenlijk gebruiken!


Op vrijdag is mijn vrije dagje en het is lang geleden dat ik zó'n productieve dag heb gehad! Ik sta al om 8 uur op, doe allerlei huishoudelijke klusjes (wassen, zuigen, de vriezer ontdooien - echt een rotklus) en haal de nodige spulletjes in het centrum. Bij de Action spot ik deze haarverf van L'Oréal voor maar €3,99 per verpakking! Als je dit bij de Kruidvat of Etos koopt, betaal je al snel €10. Zelf heb ik ook een verpakking meegenomen, echt een koopje!


Mijn voorraad van shampoo's (met name Andrélon) en douchegels loopt een beetje uit de hand.


In mijn nieuwe huis waar ik nog met drie anderen woon, is nog geen strijkijzer aanwezig. Aangezien ik toch heel veel blousjes en shirtjes heb die gestreken moeten worden, besluit ik er één te kopen. Ik schakel de hulp van mijn moeder in en koop dit strijkijzer bij de Blokker. Afgeprijsd van €42 naar €27, woooh!


Mijn avondeten van vrijdagavond: spinazie, aardappeltjes en een ei. Mijn tweede poging dus, omdat de eerste keer al het eten op de grond viel.


Nu ik full time werk, heb ik bijna geen tijd meer om écht te winkelen en dus is online shoppen een ideale oplossing daarvoor. De sale is bijna overal afgelopen, maar in de webshop van Esprit zag ik dat er nog volop sale was. Happy me! Ik zag een heleboel leuke items die ik het liefst allemaal zou willen hebben, maar het luxeprobleem is dat ik niets nodig heb!

Op het moment dat je dit leest, is het zondag en heb ik alweer een vol weekend achter de rug! Wat ik allemaal heb gedaan, dat lees je volgende week zondag in een nieuwe Photo Diary. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Wat lief dat je wat snacks hebt gemaakt voor je ouders. en dat is wel gek he om op visite te zeggen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijne eerste week! Goed om te horen dat je nieuwe stekkie zo goed bevalt :) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je nu helemaal gesettled bent. Zo'n enorme voorraad douchespullen en shampoo komt me bekend voor, haha. Hamsteren! (niet alleen bij AH). Fijn weekend :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien heb je een super leuke week gehad. Die polaroid camera is echt tof! En die haarverf is trouwens ook super goedkoop in Duitsland, mijn moeder slaat daar altijd een voorraadje in, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Nicole, Wat een gezellige post. Gefeliciteerd met je huisje! Ziet er netjes uit zeg. En stoer dat de rollen nu dan juist zijn omgedraaid dat JIJ je ouders hapjes kunt geven uit jouwwww keuken. Kicken toch ^_~ wel wennen dat snap ik dat had ik ook.
  Heel veel plezier en geluk in je nieuwe huisje en liefs, Mijntje.

  BeantwoordenVerwijderen