Photo Diary #51 | Diplomauitreiking, werken in een hotel en Sinterklaasinkopen doen


Wat geniet ik van mijn leven op dit moment! Ik heb een leuke baan waar ik veel energie uit haal, heb een leuke groep vrienden om me heen én ik heb ook nog genoeg tijd voor leuke dingen in het leven! Afgelopen week was weer een intensieve, maar hele leuke week. Voor mijn werk was ik twee dagen in het van der Valk hotel in Veenendaal, ik ging naar de kapper, had mijn HBO diplomauitreiking en deed Sinterklaasinkopen! Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdag loop ik even snel een rondje over de markt. Het is al tegen het eind van de middag, wat betekent dat veel fruit en groente goedkoop weggaat. Ik koop twee doosjes aardbeien voor maar €1! En ze zijn ook nog hartstikke lekker.


Het is alweer een tijdje geleden dat ik naar de kapper ben geweest, dus het is weer nodig! Ik ga even snel langs Brainwash (goedkoop en het was er erg rustig), maar ik ben niet zo tevreden over het resultaat. 's Avonds knipt een vriendin die ook kapster is het nog bij en dan zit het gelukkig wel goed!


Mijn moeder heeft zelf gevulde speculaas gebakken, hmmm!


Op zondagmiddag spelen we Kolonisten van Catan met een groepje vrienden...


... en proeven we het bier dat een vriend zelf heeft gebrouwen. Hoe cool!


Er staat een drukke werkweek op me te wachten, dus relax ik op zondagavond nog even in bad met mijn nieuwe Rituals-producten.Mijn werkweek begint meteen goed! Samen met vier collega's verblijven we op maandag en dinsdag in het van der Valk hotel in Veenendaal, waar we twee dagen intensief aan onze nieuwe website werken. Dat betekent: veel teksten schrijven, websitepagina's ontwerpen en aanpassen en nieuw beeldmateriaal maken. Dit is onze hotelkamer!


's Middags lunchen we in het restaurant van het van der Valk hotel. Er staat een super uitgebreid lunchbuffet op ons te wachten en volgens mij heb ik wel drie keer een bord vol gehaald, oeps!


Na een dag hard werken dineren we in het restaurant. Het interieur van het van der Valk hotel vind ik zó mooi: goud/geel en turquoise. We hebben een hele gezellige, ronde tafel waar we genieten van een driegangen menu!


Als voorgerecht: tomatensoep met brood en boter.


Als hoofdgerecht neem ik een schnitzel en dat is één van de grootste schnitzels die ik ooit heb gezien! Daarbij geserveerd salade, aardappeltjes en groente. Na het eten willen we eigenlijk nog doorwerken, maar iedereen zit zó vol, dat we besluiten lekker te relaxen op de hotelkamer!


En ook het ontbijtbuffet dat de volgende ochtend voor ons klaar staat, is ontzettend uitgebreid. Ik neem bijna alleen maar ongezonde dingen (oeps): suikerbrood, een koffiebroodje en een pannenkoek!


Na een nacht met weinig slaap en een suikerbom als ontbijt, merk ik dat ik weinig energie heb, terwijl we nog een dag hard door moeten werken. Tijd voor wat gezonde snacks, die er ook volop te krijgen zijn!


Op dinsdagavond half zes kunnen we ein-de-lijk zeggen dat de website af is, woehoee! Mocht je 'm willen bewonderen, dat kan hier: www.one4marketing.nl.

Ik vond het echt een ontzettend leuk project om aan te werken! Het geeft je erg veel energie door met een team aan één gezamenlijk doel te werken!


Op woensdag moet ik gewoon weer een dagje op kantoor werken. Aangezien ik de hele dag niet naar klanten hoef, doe ik een comfortabele outfit aan: een spijkerbroek en mijn UGGs!


's Middags even een rondje buiten lopen om een frisse neus te halen. Ons kantoor bevindt zich in het midden van de natuur: kijk hoe mooi het er is!


Op donderdag ben ik een dagje vrij! Ik werk 's ochtends aan mijn blog en maak mijn kamer schoon. Ook ga ik nog even naar het winkelcentrum om daar alvast wat cadeautjes voor Sinterklaas te kopen. Natuurlijk kan ik het niet laten om ook een cadeautje voor mezelf te kopen: deze twee super leuke notitieboekjes van de Blokker die ik totaal niet nodig heb.


's Middags staat er iets heel leuks en officieels op het programma: ik heb namelijk mijn diplomauitreiking! Ruim twee weken geleden hoorde ik dat ik officieel ben afgestudeerd en vandaag mag ik dan mijn HBO-diploma in ontvangst nemen. Thuis hangen de vlaggetjes al!


Na een heel mooi persoonlijk praatje van mijn afstudeerbegeleider, mag ik mijn diploma ondertekenen. Een beetje gek voelt het wel, maar ik ben ontzettend trots!De volgende ochtend word ik op kantoor verrast door mijn collega's met een enorme bos bloemen, een notitieboekje (kijk, ze kennen me goed en zijn op de hoogte van mijn notitieboekjesverslaving) en een heerlijke douchegel van Therme. Wat een verwennerij!


Op zaterdag ga ik met Tim cadeautjes kopen voor Sinterklaas. Ik vier Sinterklaas met mijn gezin, mijn oma's en Tim en het is de bedoeling dat je voor iedereen een cadeautje van ongeveer €3 koopt. Met zo'n klein budget kun je bijna nergens beter scoren dan bij de Action. Daar is dan ook onze eerste stop en daar halen we bijna alles binnen!
Daarna gaan we nog even door naar Nijmegen. We eten pannenkoeken bij de broer van Tim en gaan daarna nog even de stad in om verder te shoppen.


En we gaan met de auto in de wasstraat! Ik ben nog nooit eerder in zo'n wasstraat geweest en ik vind het een heel avontuur.


Een typisch tafereel bij mijn gezin na het eten: iedereen graaiend in de doos met bonbons, haha!

Deze week een drukke week, want ik moet gewoon vijf dagen werken. Verder spreek ik ook nog af met een oud studiegenootje: we gaan samen 's avonds werken in het van der Valk hotel, mijn vader is jarig deze week en we vieren Sinterklaas in het weekend! Genoeg op de planning dus, ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

16 opmerkingen:

 1. Oh heerlijk dat gevulde speculaas. Helemaal als het zelf gemaakt is, en dan heb ik het nog niet eens over de geur die overal in huis hangt. Wat balen dat je niet echt blij was met het resultaat bij de kapper, wel fijn dat iemand even bij kon knippen. Staat je heel mooi! Haha, die bonbons. Yummie! Fijne week en alvast heel veel plezier met Sinterklaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke week! Supervet dat je voor je werk zo vaak op hotel kan gaan, het Van Der Valk is wel érg pretty inderdaad. Je haren zijn mooi zo, wel balen dat het eerst niet goed was geknipt! En wauw, zoooveel lekker eten. Hmm! Krijg er helemaal honger van. Was het zelfgemaakte biertje wel lekker? :D. Fijne zondag! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, de afgelopen maand ben ik 2x in een hotel geweest voor mijn werk en dat voelt stiekem wel heel erg cool! En het zelfgemaakte biertje was lekker! Wel anders dan een normaal biertje - deze is wat zwaarder - maar wel erg lekker. Jij ook een fijne zondag Frauke! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 3. Nu die handtekening onder de diploma staat is het echt klaar. Fijn hoor! Ik vind je haar mooi zitten! Jammer dat daar 2 knipbeurten voor nodig waren haha, kan je vriendin je niet altijd knippen? De nieuwe website van One4Marketing is mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal knipt die vriendin altijd mijn haar, maar nu kwam het even makkelijker uit om naar Brainwash te gaan. Maar je ziet maar, ik had het beter gewoon bij mijn vriendin kunnen laten doen. Tja, weet ik dat ook weer voor de volgende keer! :D

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! En wat ziet die website er mooi uit; echt heel erg gaaf geworden! Al die hotelontbijtjes en andere lekkere dingen maken we een beetje jaloers hoor, hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat ziet de zelfgemaakte, gevulde speculaas er lekker uit! :) ziet er een heel mooi hotel uit en veel, lekker eten! Fijn dat je job je zo goed bevalt! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je diploma! en wat een gave site! Wel grappig dat ik termen uit mijn eigen opleiding (bedrijfskunde) op de site herken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw werk lijkt mij echt heel tof! Hopelijk vind ik ook snel een baan in die richting!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh leuk en gefeli met je diploma! Heeft mama ook een recept voor me :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent aan de reacties te zen niet de enige die de speculaas er lekker uit vindt zien. Misschien kan ik ergens in de komende weken een receptje online plaatsen van de gevulde speculaas! :)

   Verwijderen
 9. Gefeliciteerd met je diploma! Oh die gebakken speculaas ziet r heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je diploma!
  En wat een leuke foto's heb je weer gemaakt afgelopen tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Congrats met je diploma, wat een leuke bevestiging van jaren hard werk. Tof dat je op hotel mag voor je werk, zo'n job wil ik ook wel :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je diploma! En wat fijn dat je alsnog veel leuke dingen kunt doen naast je baan. Fijn dat de nieuwe website goed is gelukt, lijkt me ook erg tof en motiverend om als team samen te werken (in een hotel!). x

  BeantwoordenVerwijderen