Photo Diary #39 | XXL salade, bad avonturen en Vero Moda


Goeeeedemorgen op deze zondagmorgen! Leuk dat je weer op mijn blog bent om mijn Photo Diary van afgelopen week te bekijken. Noem me gek, maar ik vind werken fijn. Heel fijn! Afgelopen week was alweer mijn vierde stageweek en ik vind het heerlijk om de hele dag te werken en 's avonds he-le-maal niets meer te hoeven.

Ook in het weekend ben je zo vrij als een vogel en kun je alles doen wat je wil. Afgelopen week at ik een mega huge XXXL salade op mijn werk (die zo ontzettend lekker was!), ging ik in een bad vol schuim en ging ik naar de opening van de nieuwe Vero Moda in Ede.


Op zaterdagochtend ging ik naar Apeldoorn om daar wat auto's te kijken. Zoals je misschien wel weet, ga ik binnenkort een auto kopen, dus de zoektocht is van start gegaan! We bekeken onder andere deze geweldige Ford Ka die ik héél graag wilde kopen, maar op het laatste moment toch helaas niet door ging. Balen!


's Avonds ging ik naar Tim en daarna naar de verjaardag van Twan in Dodewaard. We hebben de hele avond in het tuinhuisje gezeten, selfies gemaakt met de nieuwe GoPro van Twan en 30 seconds gespeeld. Een hele gezellige avond!


Hoi, goedemorgen! Op naar de kerk.


Het was de opening van het nieuwe kerkelijke jaar en dan eten we na de dienst altijd met de hele kerkgemeente (à 1.200 man!). Iedereen neemt dan wat te eten mee, echt super leuk! Tim en ik bakten zelf kochten zelf deze muffins bij de Albert Heijn.


Maandag: mijn eerste werkdag van een nieuwe werkweek. Het lijkt bijna wel een traditie te worden dat erop maandag op taart getrakteerd wordt. Een collega was jarig en trakteerde op dit megalekkere slagroomgebak. Uuuh, probeerde ik niet gezond te eten?


Mijn outfit van maandag: een blauwe top met statementketting van Beautiful Bijoux. Daarover droeg ik nog een wit jasje, want het was koud!


's Avonds had ik heel erg veel zin in een relaxavond. Ik ging lekker in een warm bad met héél veel schuim, stak zelfs kaarsjes aan (je moet het soms een beetje romantisch maken voor jezelf) en las dit boek "How blogs work".


Ook zocht ik nog even mijn make-upcollectie uit, wat ik in mijn actiepunten van Last Week's Budget had staan! Mijn verzameling wordt steeds kleiner en daar ben ik blij mee. Zo houd ik alleen nog de producten over die ik écht gebruik, de rest geef ik aan vriendinnen.


En daarna natuurlijk Holland's Next Top Model kijken. Ik vind het echt een heel erg leuk seizoen dit jaar met leuke meiden die niet zo bitchy zijn. Mijn favorieten tot nu toe zijn Jackie en Lisa.


Op dinsdag besluiten collega Janet en ik gezond te doen: we maken deze XXXXL salade met rucola, couscous, avocado, komkommer, paprika en cashewnoten. ZO LEKKER! Het recept vind je hier op mijn blog.


Na mijn werk fiets ik naar huis. De lucht ziet er weer zó donker uit. Gelukkig kom ik droog over.


's Avonds is Tim bij mij. Tim loopt ook stage en 's avonds zijn we vaak moe. Na het eten kruipen we lekker onder de warme dekens inclusief twee afleveringen van Flikken Maastricht.


Inclusief kaarsjes (och, ik ben zo romantisch!)


Woensdag is mijn blogdagje en daar geniet ik intens van! 's Ochtends komt het artikel over het goedkoop aanschaffen van een iPhone online, waar ik ontzettend veel leuke reacties op krijg!


Daarna ga ik even naar het centrum. Ik moet wat kledingstukken terug brengen én de nieuwe Vero Moda opent in Ede. Je krijgt 50% korting op de nieuwe collectie én de eerste 50 klanten krijgen een goodiebag.


Ik koop een spijkerjasje en een mooi rood, herfstachtig T-shirtje én ik krijg een goodiebag met daarin een heel tof vest en lange, gouden ketting.


Op woensdagavond kookte ik: mie met broccoli, prei en kip. Lekker!


Op donderdag ging ik op de fiets naar kantoor. Het was heerlijk fietsweer!


's Avonds komt Tim eten en daarna komen wat vrienden langs om Kolonisten te spelen.


Vrijdag: de laatste werkdag vóór het weekend. Fijn! Als lunch eet ik deze salade met kip, pesto, paprika, ui en pasta van de Jumbo.


Onze baas brengt ijsjes van de McDonalds mee naar kantoor. Deze met karamel en stroopwafel is zó lekker!


Na mijn werk ga ik naar Reinier. Samen met Tim, Stijn en Reinier eten we makkelijk bij de snackbar: een patatje oorlog en een kipcorn.


Daarna blijf ik slapen bij Tim en de volgende ochtend eten we een heerlijk uitgebreide brunch met stokbrood en eitjes.

Deze week loop ik weer vier dagen stage. Op dinsdag ga ik naar het grootste communicatie- en marketingevent van Nederland dat plaatsvindt in Amsterdam. Verder ga ik donderdag naar het concert van Lifehouse met mijn vriend waar ik al heel lang naar uit kijk! Ik wens jullie allemaal een fijne week! :)

14 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk zeg Nicole, dat je zo graag naar je werk/stage gaat :D! Biedt perspectief voor de toekomst, haha. En ahhhh leuk om je zo happy te zien met je vriend. Cute! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige foto's! Superjammer dat je de Ford Ka uiteindelijk niet hebt kunnen kopen, dat is een autootje dat ik zelf ook graag zou willen haha. Nét perfect qua formaat ;)! Alleen maar goed dat je werken zo fijn vindt toch, zo vliegt de tijd voorbij. Die salade ziet er lekker uit, en ik ben heel benieuwd naar dat blogboek! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet eruit als een hele gezellige week! heel leuk om te zien. Jammer dat de auto niet doorging :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer! Zo leuk dat je zo vaak Kolonisten of andere spelletjes speelt, ik wil dat ook echt vaker doen! Nu nog medespelers vinden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk gezellig weekje! Ik ben het trouwens met je eens dat HNTM een stuk leuker is nu er weinig tot geen meiden in zitten met een bitchy kant. Op dit moment ben ik voor Loiza, Jackie en Celine. Fijne week gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijn dat je gewoon een blogdagje hebt tussen je stage door! En wat fijn dat je geniet van werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke foto's! Jammer van de auto, maar je vind vast wel een andere!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb echt gruwelijke trek nu ik dat frietje oorlog zag XD

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke week heb je gehad en oh nu krijg ik zin in friet haha! Wat jammer trouwens van de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh wat een lekker eten allemaal! En dat blauw staat je trouwens goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke foto's allemaal! Ik vind photodairy's altijd erg leuk. Ik krijg ook een beetje trek van je artikel ;-) al dat lekkere eten, yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, ik ben gisteren speciaal naar Ede gegaan om van die korting te kunnen profiteren. Ik ben benieuwd wat je van het marketing- en communicatie event gaat vinden, het lijkt me tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk weekje! Van zoveel foodfoto's word ik altijd blij, haha! Die XXXL salade zag er heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke week weer :) Wat ik me echt afvraag: wat is een patatje oorlog?! Echt nog nooit van gehoord :p
  xx

  BeantwoordenVerwijderen