Essence Mosaic Compact powder - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Essence Mosaic Compact powderNu de zomer bijna voorbij is, vind ik het helemaal niet erg om mijn bruine kleurtje nog een beetje vast te houden. Ik ben deze zomer niet op vakantie geweest, dus het bruin dát nog op mijn gezicht zit, is van de Nederlandse zon en ik kan je vertellen - veel is dat niet. Bronzer is dé oplossing om nog steeds die sunkissed glow op je gezicht te creëren en daar maak ik maar wat graag gebruik van.
Deze Mosaic Powder van Essence is niet alleen een lust voor het oog met het mooie mozaïek patroon, maar hopelijk ook een lust voor het gezicht! Eens kijken of het wat is.


De Essence Mosaic Compact Powder komt in een simpele verpakking: plastic en rond. De poeder zelf vind ik wél erg bijzonder: kijk hoe mooi dat mozaïek patroon is!


Hier kun je de poeder goed van dichtbij zien. Dit is de kleur 01 Sunkissed Beauty en is vooral bedoeld voor de lichte huid. De poeder bevat vier verschillende bruintinten: van zachtroze tot donkerbruin met een oranje ondertoon. Als je goed kijkt, zie je dat de poeder een subtiele glitter bevat.

Op de achterkant lees ik dat de poeder een natural tan finish aan je huid geeft. Precies waar ik naar op zoek ben!


Met mij vinger ga ik over de gehele poeder heen. Als ik al deze kleurtjes samen swatch op mijn hand, vind ik dat de poeder best licht uitvalt. Voor een bronzer vind ik hem in ieder geval te licht, maar ik kan hem prima over mijn gezicht gebruiken op de punten die normaal ook het eerst door de zon worden gebruind (neus, jukbeenderen, voorhoofd).Hier zie je goed het subtiele verschil: op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder de poeder, op de rechterfoto heb ik de poeder op mijn gezicht aangebracht. Ik vind het een mooi en vooral natuurlijk resultaat! De poeder brengt direct meer definitie aan op mijn gezicht en zorgt er voor dat ik écht een beetje een sunkissed tintje heb. Ondanks dat de poeder op mijn hand er erg licht uit zag, is hij voor mijn gezicht prima.


Ik vind de Essence Mosaic Compact Powder een erg fijn product: hij brengt fijn aan en geeft een naturel effect. Nadat ik de poeder heb aangebracht heb ik een beetje mijn zomerse kleurtje terug en zie ik er fris en gezond uit.

Je vindt de Essence Mosaic Compact Powder voor €2,89 bij Kruidvat.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

 1. Hmm, ik ben niet overtuigd! Vind de kleur echt te licht en onopvallend, ik denk dat ik er bij mij gewoon niks van terug zou zien. Ook al is het een pareltje (die print <3), ik laat 'm liggen! Fijne review! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben persoonlijk niet zo'n groot fan van compact powder omdat het er nooit natuurlijk uit ziet. Bij jou vind ik het dan wel weer mooi staan, maar ik zie niet héél veel verschil. Vind de vormgeving van het product dat wél weer heel mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie vormgeving van het product maar ben niet echt onder de indruk verder.. ik zou hem zelf denk ik ook laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi product zeg! Geeft je toch zo'n mooie zomerse sunkissed glow zonder gelijk op te vallen. Voor mij hoeft een bronzer niet te extreem te zijn want ik ben zó licht, het ziet er gelijk trashy uit. Ik ga dus zeker eens kijken naar dit product!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Je ziet niet een mega verschil, maar dat hoeft van mij ook helemaal niet. Omdat ik ook heel licht ben, vind ik zo'n subtiel effect juist het allermooist. Echt een aanrader dit als je een lichte huid hebt en een subtiel effect wilt!

   Verwijderen
 5. Ik vind het effect wel heel erg subtiel (ben bang dat je het op mijn huid amper ziet) maar in de verpakking ziet het product er wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het printje ziet er heel leuk uit! Voor mij zou deze echt veel te licht zijn en ik denk dat er dan niks van het effect overblijft, haha. Bij jou zie ik een heel subtiel verschil, maar ik moest wel even heel goed kijken :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het effect is subtiel, maar ik vind dat altijd wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Subtiel, maar mooi. Echt perfect voor elke dag en je hoeft niet bang te zijn dat je er te snel als een clown zou uitzien.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem17.9.15

  Hmm, ik ben niet helemaal overtuigd. Ik blij bij mijn grote favoriet van Rimmel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi subtiel effect, ik hou er wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit! Ik vind het product er sowieso al mooi uitzien, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het printje van de poeder ziet er echt heel leuk uit, ik denk ook dat deze kleur best wel goed bij mijn huid zou passen omdat ik een enorme bleekscheet ben, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk printje! Ziet er ook mooi uit voor dit prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat ziet het product er mooi uit. Zowel in de verpakking als op je gezicht. Lekker subtiel, daar houd ik inderdaad ook van! Vandaag heb ik ook een artikel over een blush online staan die een heel subtiel effect geeft en speciaal geschikt is voor de lichte huidjes. Juist de subtiliteit van sommige producten vind ik zo ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het patroontje is echt prachtig! Het effect is wel ok, maar niet echt mind-blowing.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het product ziet er mooi uit, maar van de werking ben ik toch minder te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem21.9.15

  Wat een prachtige poeder.

  BeantwoordenVerwijderen