E.L.F. Lash Tint Mascara


Sinds vorige week heeft budgetmerk E.L.F. weer nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd, yay! Ik kreeg een paar van de nieuwste producten opgestuurd, waar mijn hart spontaan sneller van ging kloppen. De Lash Tint Mascara was één van die producten. Vandaag review ik deze nieuwe mascara!De Lash Tint mascara komt in een prachtige zilveren huls met opdruk van het E.L.F. logo. Wat een mooie, chique verpakking! De mascara zit ook nog eens verpakt in een doosje, al met al vind ik het product een erg luxe uitstraling hebben - en dat voor €5.


De Lash Tint mascara van E.L.F. belooft je wimpers een flawless en naturel look te geven, zonder klontjes en mét meer volume door de revolutionele applicator. Dat klinkt goed! En of die applicator revolutioneel is: toen ik de dop van de mascara afhaalde, moest ik even twee keer knipperen met mijn ogen. Uuuh, waar is het borsteltje?


Het borsteltje is klein - héél klein! Dit heb ik nog nooit gezien! Wel maakte het me meteen enthousiast: het borsteltje heeft namelijk korte haartjes met een ruimte tussen de haartjes. Doordat het borsteltje zo klein is, verwachtte ik inderdaad dat ik geen klontjes zou hebben. Of ik er volume mee kon creëren, daar was ik wél benieuwd naar.


Tijd om de mascara op mijn wimpers te testen. Dit is hoe mijn wimpers er uit zien als ik geen mascara draag.


Wat me als eerste opvalt, is dat de mascara echt onwijs fijn aanbrengt. De mascara geeft licht af, waardoor je de intensiteit heel rustig op kunt bouwen. En klontjes? Nowhere to be found! Mijn wimpers worden ook intens lang, wauw! Volume is echter ver te zoeken, want ook al heb ik geen klontjes en wel veel lengte, zijn mijn wimpers dun.


Ondanks dat de Lash Tint mascara van E.L.F. mij geen volume geeft, vind ik dit echt een geweldige mascara. Ik heb nog nooit een mascara gezien met zo'n dun borsteltje en deze zorgt er inderdaad voor dat je wimpers klontjesvrij zijn! Daarnaast maakt de mascara mijn wimpers langer en krult hij ze automatisch. Ik ben fan!

Je vindt de E.L.F. Lash Tint Mascara voor €5 in de webshop van E.L.F.

15 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik ben echt géén fan van dit soort dunne bortsteltjes (mijn favoriete mascaraborsteltje is er eentje met véél en dik haar), maar het effect is wel mooi zeg! Heel goed gescheiden zien je wimpers eruit, mooi. Ik zoek zelf eerder volume dan lengte, maar het is zeker een mascara om te onthouden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze langggg wouw! Ik vind lengte zelfs nog wel mooier dan volume. Mooi. Dit is er eentje om in de gaten te houden :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het effect vind ik wel erg mooi! Subtiel, maar daardoor zo natuurlijk. En de lengte is inderdaad prachtig. Leuke ontdekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw heel mooi resultaat, je wimpers zien er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie verpakking heeft de mascara, ook mooi resultaat! Je wimpers zien er langer uit zonder klontjes, yaay! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig zo'n dun borsteltje, heb ik nog niet eerder bij een mascara gezien. Hij geeft wel een heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bestelde gisteren bij ELF en heb nu zo veel spijt, haha! Heb hem uit mijn mandje gegooid omdat ik er geen fatsoenlijke review van kon vinden. Puntje bij paaltje... Haha! Mooi effect

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, alleen al hoe de mascara er uit ziet vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauwww! Ik denk dat dit een ideale mascara voor mij zou zijn! <3 Ik houd van lengte en separatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh! Dat borsteltje lijkt me ook ideaal voor de onderste wimpers. Mooi resultaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen