Outfit | Favoriete jeans & Adidas sneakers - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Favoriete jeans & Adidas sneakers


Oh jongens, het is niet te geloven! Het is februari en ik heb vorige week vrijdag de hele middag op het dakterras van ons appartement doorgebracht in het zonnetje, in een T-shirt met korte mouwen. Op momenten zoals deze houd ik stiekem toch wel heel erg van Istanbul! Dat er nu vijftien centimeter sneeuw ligt, daar hebben we het maar even niet over...
Ik heb hier nog niet echt de mogelijkheid gevonden om hier outfitfoto’s te maken (ik moet nog even op zoek naar een fotograaf), maar wel vind ik het leuk om jullie te laten zien wat ik draag. Kijk je mee?Ik droeg één van mijn favoriete spijkerbroeken van C&ADit is mijn nieuwste C&A spijkerbroek, die ik voor €15 in de sale scoorde. Winning! Een spijkerbroek blijft toch mijn favoriete kledingstuk ooit.


Het T-shirt kocht ik een paar maanden geleden in de sale bij The Sting. Ik kom hier normaal eigenlijk nooit, maar als het bordje “Sale” in de etalage staat, kan ik het niet laten om toch even een kijkje te nemen. Zulke witte T-shirts met tekst vind ik altijd leuk en bovendien is het een heel handig kledingstuk om in je kast te hebben, omdat je ze eindeloos kunt combineren.


De laatste tijd ben ik wat meer van de zilveren sieraden, maar deze keer ging ik toch weer een keertje voor goud. Ik droeg mijn gouden horloge van Ernest en mijn zonnebril van RayBan. Deze kreeg ik naar aanleiding van de brillenmodeshow van EyeWish opticiens en nu had ik eindelijk een mogelijkheid om hem te dragen. Eerlijk is eerlijk, je legt best wat geld neer voor zo’n zonnebril (zo’n €120) maar ik vind hem elke cent waard. Je merkt echt dat de kwaliteit super goed is: het is een stevige bril en hij beschermt je ogen goed tegen de zon.
Bij deze outfit droeg ik mijn geliefde sneakers van Adidas! Ook dit is één van mijn beste aankopen ooit. Ze zijn stoer, zitten onwijs comfortabel en zijn makkelijk te combineren. Ik weet dat veel meiden graag Nike dragen, maar op de één of andere manier vind ik de schoenen van Adidas toch leuker (ook mijn sportschoenen zijn van Adidas) en bovendien zijn ze ook een stuk betaalbaarder dan Nike’s.
Toen ik even de deur uit ging voor boodschappen, nam ik mijn zwarte Piké tasje mee. Het is echt mijn favoriete aankoopje van de afgelopen tijd. Je kunt wel zeggen dat ik een beetje verliefd ben geworden op mijn tasje.


Deze outfit is echt een Nicole-outfit: casual en stoer, maar toch vrouwelijk. In zo’n outfit voel ik me het fijnst! Wat is jouw favoriete go-to outfit?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit, lijkt me in ieder geval heel 'Nicole', haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind 'm ook echt bij je passen haha. Dat tasje is echt zo schattig en het shirt vind ik ook erg leuk! En wow, nu sneeuw, ongelooflijk inderdaad! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem13.2.15

  Leuk! Ik houd ook van zo'n simpele witte top. Superfijn te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, die adidas sneakers zijn echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap helemaal waarom je een beetje verliefd bent op je tasje, hij is mega leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit. Ik draag zelf ook liever sneakers van Adidas. Vind ze zelf veel comfortabeler!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke outfit, superleuk shirt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt me ook een fijne casual outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk shirtje! Fijne outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Liefde voor de sneakers! Hopen dat je snel een fotograaf vindt, het is altijd leuk om zo'n outfit gedragen te zien worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind deze outfit echt zo'n heerlijke casual outfit :) Fan van de zonnebril! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuke outfit! Ik hou zelf ook van een outfit met een spijkerbroek en sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem13.2.15

  Erg leuke outfit! Het shirt is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk shirt! Als ik ergens heen ga draag ik meestal een spijkerbroek met een gebreide trui :)

  Xx Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lekker basic maar een te leuke outfit! Ik hoor steeds vaker dat de C&A broeken heel fijn zijn, misschien toch maar eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit zou ik ook meteen aantrekken, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een simpele maar mooie outfit! Ik vind je zwart tasje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen