Stem op mij en win een GOSH Goodiebag t.w.v. €250!

Als ambassador van het merk GOSH word ik niet alleen als eerste op de hoogte gehouden van nieuwtjes rondom het merk, maar heb ik ook regelmatig leuke verrassingen voor mijn lezeressen in petto!
GOSH organiseert nu namelijk een hele spannende wedstrijd onder alle blogger ambassadors. Alle ambassors zijn op de foto gegaan met hun favoriete GOSH product. Als echte lipstick lover zal het je vast niet verbazen dat mijn favoriete GOSH product een lipstick is: de prachtige Velvet Touch Lipstick in de kleur Precious. 

Wat we kunnen winnen met deze wedstrijd? Een reis naar Kopenhagen, de stad waar GOSH oorspronkelijk vandaan komt. Je snapt vast wel dat het me héél erg leuk lijkt om die prijs te winnen.

En jullie kunnen mij helpen om kans te maken op die reis. Op deze manier helpen jullie niet alleen mij, maar maak je ook automatisch kans op een gigantische GOSH goodiebag t.w.v. €250! Hoe vet is dat? Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken!


Dit is wat je moet doen: 

1. Ga naar mijn Facebookpagina.
2. Like mijn foto.
3. Share mijn foto om kans te maken op de GOSH goodiebag t.w.v. €250,-

De 2 ambassadors met de meeste likes winnen de reis en mogen de goodiebag onder één van hun volgers verloten. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie op mij willen stemmen, maar voel je absoluut niet verplicht!

9 opmerkingen:

 1. Ik ga je zeker helpen! De link naar je Facebookpagina werkt trouwens niet, anders kunnen mensen niet liken en delen! haha. Ik ga het nu doen, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu doet 'ie het wel, misschien lag het aan mijn browser!

   Verwijderen
 2. Heeel erg leuk! Ik heb op je gestemd en heb de foto gedeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anita te Gussinklo27 oktober 2014 om 18:03

  Like it & shared it! Suc6!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw meis! Ik ga straks, als ik het niet vergeet, zeker stemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk girl! Ik ga meteen liken voor je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb gestemd hoor hihi en ook op mijn facebook gedeeld. Hopelijk mag je winnen!

  BeantwoordenVerwijderen