Outfit | Fluffy Vest - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Fluffy Vest


Inmiddels heb ik al half vrouwelijk Nederland met dit fluffy Primark vest gespot, maar dat maakt hem niet minder leuk! Voor die €15 snap ik dat veel meiden hem niet kunnen laten hangen in de winkel, want voor dat geld heb je echt een prachtig vest die ook nog eens heerlijk warm zit! Vorige week zondag gaf ik jullie in dit artikel al inspiratie over hoe je zo'n fluffy vest nu kunt combineren.

De outfit van vandaag laat zien dat zo'n comfy fluffy vest er helemaal niet casual uit hoeft te zien. Je kunt hem namelijk ook chique combineren!


Ik kan nog steeds niet helemaal de kleur van het vest thuisbrengen. Is het nu blauw of lichtgrijs? Het ligt er net aan in wat voor licht je het vest ziet, maar over het algemeen vind ik toch dat er een blauwe ondertoon in zit. Omdat het best een opvallend kledingstuk is, besloot ik de rest van mijn outfit rustig te houden.
Ik droeg een zwart hemdje van Primark (een hele fijne basic om in je kast te hebben!) en een leren rokje.

Om toch nog een eyecatcher aan deze outfit toe te voegen, koos ik een mooie én chique statementketting uit. Deze statementketting komt uit de webshop Beautiful Bijoux en ik heb hem al zoveel gedragen. Ik vind het echt een prachtige ketting!

Dit horloge had ik alweer een paar weken in de kast hangen, maar ik had nog steeds geen mogelijkheid gehad om hem te dragen. De laatste tijd draag ik eigenlijk alleen maar mijn Michael Kors look-a-likes van de webshop Loavies. Maar het was de hoogste tijd om ook dit toffe horloge eens te dragen. Het bandje is van nepleer en de wijzerplaat vind ik heel erg gaaf. Ook deze komt uit de webshop Beautiful Bijoux.

Dit nep leren rokje kocht ik vorig jaar in de sale bij de C&A. Ik wist toen niet helemaal zeker of zo'n kledingstuk wel iets voor mij zou zijn, maar omdat het rokje toen slechts €4 (!) kostte, dacht ik: laten we het toch maar eens gaan proberen! Ik heb hem vooral vorig jaar in de winter veel gedragen. Op de fiets gaat het allemaal wat minder soepel helaas, maar als je gewoon met de auto of het OV gaat, kan het prima.

Ik koos voor een lichtzwarte panty (dat kan nog prima in de herfst, vind ik) en mijn laarsjes van Invito die ik echt bij elke outfit draag, haha!

De outfit zou ik niet zo snel naar school dragen, ik vind zo'n leren rokje en opvallend vest toch nét iets too much voor een dagelijkse outfit. Maar ik vind het wel een leuke chique outfit voor als je een etentje hebt, of misschien is het wel wat voor kerst!

Heb jij al een fluffy vest in je kast hangen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

47 opmerkingen:

 1. Dat vestje is echt prachtig! Je hebt het super leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's Nicole! Zon fluffeh vest is echt heerlijk. Sinds ik m heb, leef ik in dat ding. Zo lekker haha! Moet er snel meer gaan halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zo'n vest! Daar kan je lekker in wegkruipen als jet koud is! Je hebt hem echt leuk gecombineerd! Hij staat je mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je vest ziet er heerlijk cosy uit <3 Leuk ook dat je in de rest van je outfit voor wat chiquere items hebt gekozen! Erg mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een fijne combinatie, staat je zo goed! Iedereen zou een fluffy vest in de kast moeten hebben hangen, een warm en cozy item die deze herfst winter echt een hit gaat worden <3 Mooie outfit topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie outfit. Het vest is inderdaad heerlijk <3! Ik heb hem in het zwart gekocht. Zo lekker warm ook<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie vest. Lijkt me zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh heerlijke vest en een mooie outfit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh superleuke outfit! Ik.wil.dat.vest! Ha! Die horloge is trouwens echt onwijs leuk, net als de ketting <3 Wauwie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk flufy vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waauw die ketting is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk gecombineerd! Ook een keer heel wat anders dan wat je normaal draagt volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zie je er weer prachtig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind dat vestje zooo leuk! Ik kon hem helaas niet vinden bij de Primark, wellicht waren de exemplaren al weg...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij is mooi! En leuk zo chique gecombineerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind hem een hele mooie outfit, staat je ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zelf heb ik niet zo'n dik vest, maar deze vind ik wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie outfit, die vest staat er heel leuk op gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. super leuk gecombineerd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik houd van fluffy vesten, ook deze is weer fantastisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuk vooral erg leuk gecombineerd met jouw horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke outfit!
  De fluffy vest is heel mooi!
  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke combinatie! Het vest ziet er echt heerlijk uit voor in de winter. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben echt dol op zulke vesten draag in de winter het liefst niets anders, leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik hou van dat Primark vest, ik heb hem zelf ook en al ontzettend vaak gedragen. <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel leuke outfit en een heerlijk vest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het staat je super, ik ben gek op fluffy items!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat zie je er leuk uit, je fluffy vest vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem20.10.14

  Suuuperleuk! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. De fluffy vestjes zijn ook zo tof...echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik vind het echt prachtig staan in combinatie met de ketting en het vest! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuke combinatie en wat een prachtige foto's! Deze outfit staat je echt goed. x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuke outfit! Het rokje is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Super leuk! Ik vind vooral de combinatie van het fluffy vest en het leren rokje erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ahhh dat vest is zo lekker zacht. Had hem ook aangepast, maar helaas niet gekocht. Leuk gecombineerd Nicole :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh die ziet er echt leuk uit :D Staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mooie outfit, heel leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leuke outfit, dat vest is echt heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik heb hem ook, haha! Je hebt hem mooi gecombineerd :).

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een geweldig vest! <3 Je hebt 'm echt heel leuk gecombineerd. Ik heb zelf ook zo'n vest en ik ben er dol op

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een mooi vest, leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen