All About Autumn TAG!

We kunnen er niet meer onderuit: de herfst is écht, maar dan ook écht begonnen. De afgelopen dagen heb ik heel wat regenbuien moeten trotseren, zat ik zelfs op kantoor te bibberen van de kou en had ik de hele dag mijn sjaal om. Nee, wat dat betreft is de herfst niet direct mijn favoriete seizoen. Maar toch heeft het ook wel weer wat. Lekker binnen zitten met een kop thee terwijl het buiten keihard regent, geurkaarsen branden en leuke sjaals, mutsen en handschoenen dragen. Ach, misschien hou ik stiekem - héél diep van binnen - toch nog een beetje van de herfst. Daarom vandaag: de All About Autumn Tag!

Wat is je favoriete herfstdrankje?
Typische herfstdrankjes zijn toch wel de warme dranken en laat ik daar nu net niet zo van houden. Chocolademelk, koffie, Starbucks... je maakt mij er niet echt blij mee. Het enige waar ik van houd, is thee en dat is dan ook wel mijn favoriete herfstdrankje. Als ik mag kiezen, doe dan maar kaneelthee. Mjammie!


Laat je leukste muts, wanten of sjaal zien.
Sjaals, I love it! Als het ook maar een beetje koud is, knoop ik meteen een sjaal om mijn nek. Ik heb er dan ook véél te veel, maar zo kan ik nog eens afwisselen. Mijn favoriet? De pied de poule sjaal die ik laatst bij Primark scoorde voor maar €6! Ik heb hem sindsdien bijna non stop gedragen.

Welke muziek luister je in de herfst?
Ik heb de gekke gewoonte om in de herfst al kerstliedjes te luisteren en zodra het december wordt, ben ik ze alweer helemaal zat. Voor de rest vind ik het fijn om akoestische nummers te luisteren. Het album 7 Layers van Dotan staat hier bijna de hele dag aan, mijn favoriete nummer van het album is Fall, lekker toepasselijk voor dit seizoen! :)

Welke parfum ga je het meest dragen deze herfst?
Wat zwaardere geuren zijn natuurlijk wel toepasselijk voor de herfst, maar persoonlijk houd ik meer van de zoete geuren. Mijn favoriet deze herfst is denk ik Royal Revolution van Katy Perry. Een warme, maar toch zoete geur. 

Wat is je lekkerste herfst geurkaars?
Ik heb zo'n kaarsenbrander met waxmelts. Ik heb een héle lekkere appelkaneelgeur, die vind ik echt perfect voor de herfst.

Miss Sporty Lip Milionaire Liquid Lipstick #400 Full Red

Wat is je favoriete make-uplook voor de herfst?
Een ooglook met warme, koper tinten, een winged eyeliner, opvallende wenkbrauwen en een donkere lipstick. Als lipstick lover vind ik het leuk om te experimenteren met verschillende kleuren lipstick. In de herfst en winter draag ik het liefst donkere tinten, bijvoorbeeld paars, fuchsia of (bordeaux)rood. 

Go to herfst moisturizer?
Ik moet zeggen dat ik niet echt een moisturizer gebruik, maar in de herfst is mijn huid wel een stuk droger en wat minder egaal. Ik gebruik nu een hele fijne dagcrème van het Etos huismerk (lekker budget!) die speciaal voor de droge huid is. Het is een wat dikkere crème, wat ik persoonlijk voor mijn droge huidje wel fijn vind!

Wat is je favoriete herfstsnack?
Oooh, wat een moeilijke vraag is dit. Mag ik er echt maar één kiezen? Dan ga ik denk ik toch voor gevulde speculaas. Te lekker voor woorden...

Hoe ga je verkleed met Halloween?
Ik heb nog nooit Halloween gevierd en ik ga het ook nooit vieren. Ik heb er gewoon helemaal niks mee, in Nederland is het ook niet zo populair.

Neem gerust deze Tag over op je blog als je hem leuk vindt! In het bijzonder tag ik AnneDagmar en Lizzy

Houd jij van de herfst of heb je toch stiekem - net als ik - liever de zomer?

21 opmerkingen:

 1. Die sjaal is echt zo mooi! Prachtige kleuren :) Ook die make-up look is super mooi. Ideaal voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuke tag! Die lipstick is trouwens echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sjaal is echt onwijs tof! Je hebt de tag leuk ingevuld, van dit soort dingen krijg ik echt zin om lekker in comfy kleding bij de kachel te gaan zitten, thee te drinken en te kijken naar de wind en de regen buiten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig dat je helemaal niet van warme drankjes houd! Gelukkig wel van thee! Je sjaal is tof, met dat patroontje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke tag en leuk ingevuld! Ook hele mooie foto's tussendoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag is dit. Ik hou echt van gevulde speculaas, echt zo'n snack die je haast alleen rond de herfst/sinterklaar/kerst eet haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gevulde speculaas.. Ahhhhh zo lekker! <3 En het album van Dotan draai ik ook plat, zo fijn album!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Ik heb meteen even dat album van Dotan opgezocht, goede muziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thee en gevulde speculaas <3, ik heb er helemaal zin in nu. Fijne zondag, liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind dit echt een leuke tag om te lezen! Thee is inderdaad echt heerlijk voor deze dagen, alhoewel ik tegen een warme chocolademelk ook geen nee zeg. Wat een leuke sjaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Liever de zomer voor mij, maar eerlijk is eerlijk: de herfst heeft ook echt wel zijn mooie kanten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuke tag! Thee blijft ook mijn favoriet. Kaneelthee heb ik net nog op! En gevulde speculaas is ook heerlijk. En dat geurtje heb ik geroken, lekker is die!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tag, oeh een geurkaas is appel kaneel lijkt me ontzettend lekker! Je sjaal is ontzettend leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. super leuke tag is dit :D love de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het patroon van de sjaal lijkt wel behoorlijk op een pied- de- poule patroon en dat zijn van die patronen die zo echt superleuk zijn, erg mooi...een heerlijk patroon, wat opvallend maar blijvend is , mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zomer is heerlijk natuurlijk maar de herfst is al zo knus, laat staan de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke tag. Wat een super toffe sjaal:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om te lezen! Appel met kaneel zijn inderdaad echte herfstgeuren! Zalig...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke tag! Ik kom er helemaal van in de herfst stemming! Ik ga hem overnemen voor mijn blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen