10 random favorieten van het moment - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 random favorieten van het moment


Ik vind het altijd heel leuk om de favorieten van andere bloggers te bekijken. Hun favoriete lipstick, kledingstuk of drankje van dat moment, ze verschijnen allemaal in de "Favorieten artikelen". Het is alweer een tijdje geleden dat ik een favorieten artikel of video heb gemaakt, daarom leek het me weer eens leuk om zo'n artikel in elkaar te zetten. Vandaag laat ik jullie mijn 10 (random) favorieten van het moment zien!#1 NYC Expert Last Nail Polish #270 Raspberry Ice Cream
Hoe het kan dat dit lakje zo lang onaangeraakt in mijn kast heeft gelegen, is me een raadsel, want wauw: wat een mooi kleurtje! Sinds ik dit lakje één keer heb uitgeprobeerd, heb ik geen andere kleur meer op mijn nagels gehad. Ik ben sowieso fan van de lichtroze kleurtjes, die niet al teveel opvallen. De nagellak dekt perfect na twee laagjes en droogt snel. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij echt wel een dag of 2 goed op mijn nagels blijft zitten.


#2 Washitape
Een aantal jaar geleden was ik helemaal fan van washitape. Als je mijn blog sinds het begin volgt, weet je dat ik ooit een postproject had waarbij ik brieven schreef met andere bloggers over de hele wereld. Ik heb meer dan 150 brieven geschreven en ontvangen en vaak versierde ik mijn brieven met washitape.  Nu heb ik dit leuke tape weer herontdekt en hang ik bijvoorbeeld mijn foto's ermee op aan de muur of versier ik mijn agenda ermee. Tip: Bij de Action hebben ze hele leuke washitapes voor heel weinig geld!

#3 Suikerbrood
Op de één of andere manier vind ik dit echt bij de herfst en winter passen: suikerbrood! Mijn moeder nam het afgelopen week mee uit de supermarkt en volgens mij heb ik in mijn eentje het halve brood opgegeten. Zó lekker!


#4 Invito laarsjes
Je hebt ze al heel vaak voorbij zien komen op mijn blog: mijn zwarte Invito laarsjes. Ik draag bijna niets anders meer dan deze laarsjes, ik vind ze super leuk en ze zitten ook nog eens heel comfortabel. En wat ook fijn is: ze passen in principe bij elke outfit!

#5 Fluffy Primark vest
Ook deze heb je ongetwijfeld al gezien op mijn blog: mijn fijne, fluffy vest van de Primark. De afgelopen dagen had ik het steeds super koud en heb ik dit vest non-stop aangehad toen ik thuis was. Echt, zo'n comfortabel kledingstuk heb ik nog nooit gehad!

#6 Hotelontbijtjes
De afgelopen weken (en ook deze week) leef ik echt een luxeleven. Ik slaap namelijk maar liefst 4 keer in een hotel, binnen 3 weken. De vervelende bijzaken van het bloggen zeg maar :-) Nee, even serieus: ik vind het zó gaaf dat ik ineens word uitgenodigd voor allerlei hotels die hun deuren openen én waar ik ook nog een nachtje mag blijven slapen. Dat is allemaal wel heel onwerkelijk. En het beste van zo'n hotelovernachting? Het overheerlijke ontbijt, daar kan ik elke keer al echt naar uit kijken, haha!

#7 Mijn nieuwe mobiel
Woeeeh, eindelijk heb ik een nieuwe mobiel! Ik had nu een Nokia Lumia en na anderhalf jaar héél intensief gebruik, was deze echt aan vervanging toe. Ik moest elke dag twee of zelfs drie keer mijn accu opladen, dat schiet niet op natuurlijk. Maar nu heb ik een nieuwe telefoon en ik ben er super blij mee. Voor mij geen iPhone, ik vind het maar een beetje een overdreven hype. Ik ben gegaan voor de LG Optimus L9 II. Een prachtige, platte smartphone met een groot en super mooi scherm. De camera is ook twee keer zo goed als op mijn oude mobiel, wat een verademing!


#8 House of Lou Statementketting
De Back to Black Statement Necklace uit mijn sieradencollectie van House of Lou is ook zeker favoriet op het moment. Wat heb ik die veel gedragen de afgelopen tijd! Ik vind het een prachtige, chique statementketting die makkelijk te combineren is met verschillende outfits.


#9 Polaroid foto's
Ik ben een beetje obsessed door polaroid foto's ben ik bang... Er zijn inmiddels een heel aantal bloggers die een polaroid fotocamera in hun bezit hebben, of zo'n leuke Insta Mini camera. IK WIL DIE OOK! Misschien maar even sparen, voor nu houd ik het bij het zelf maken van polaroids.

#10 Jullie
En tot slot, mijn meest bijzondere favoriet van het moment: jullie! De afgelopen maand zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik denk dat jullie daar niet veel van hebben gemerkt op mijn blog, maar toch maakten jullie me elke dag weer blij met jullie lieve reacties op mijn blog en social media. Zonder jullie maakte ik al deze toffe dingen niet mee en had ik écht niet zoveel plezier in het bloggen. Door jullie is mijn blog hoe hij nu is en ik hoop dat ik nog heel lang door kan gaan! :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

 1. Wat een leuke post, een post vol blijdschap !
  Xoxo chy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke favorieten! Suikerbrood is inderdaad zó ongelooflijk lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat NYC lakje is echt heel erg mooi en je laarsjes ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je statement ketting is echt prachtig! Ben ook verliefd op je zwarte laarsjes en roze lakjes. Echt allemaal hele mooie items <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oef, die ketting en die nagellak zijn zó mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie dingen, suikerbrood is zoo lekker ik koop het express nooit omdat ik er dan niet vanaf kan blijven haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem24.10.14

  Leuke post! Die ketting en nagellak zijn ook echt onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem24.10.14

  Leuke post, lekker positief!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk artikel! Die hotel ontbijtjes kan ik ook wel iedere dag naar binnen schuiven! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh hele leuke favorieten van het moment! Hotelontbijtjes, jum... Wil ik ook wel vaker doen hihihi <3 Wat een leuke washitapes trouwens, ik vind Washi tape ook echt heel erg leuk, je kunt er zoveel mee! Hopelijk voel je je gauw weer de oude lieve Nicole! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem24.10.14

  Ik vind het ook altijd om de favorieten van mensen te zien! Je hebt gave favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een polaroid camera staat al jaren op m'n verlanglijstje, het is alleen zo duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. woah awesome ketting en schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je Invito laarsjes zijn gaaf! En dat primark vest ook:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie favorieten! Ik vind de laarsjes en de ketting het leukste. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk artikel zeg! Ik hou ook van dingetjes versieren met washitape :) En die laarsje zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fijn lijstje met favorieten! Die NYC nagellak is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om te lezen, ik vind je laarsjes echt awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem24.10.14

  Leuke favorieten. De ketting en de nagellak zijn echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ohh jaaa polaroid foto's. Ik wil ze zo graag een keer laten afdrukken! (Of een polaroid camera kopen natuurlijk, maar dat is wel duur..:() x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hotelontbijtjes zijn zeker leuk om naar uit te kijken, en jaa, polaroid foto's zijn leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoe vaker ik je laarsjes zie, hoe leuker ik ze ga vinden. Ik ben er nu ook over aan het denken om ze te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind het lakje en je laarsjes erg gaaf. En ik ben stiekem best een beetje jaloers op al die hotel ontbijtjes hihi, geniet er maar lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Suikerbrood is zo lekker! Het is alleen niet vaak meer in huis omdat het telkens zo snel op gaat :')

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een lief berichtje op het einde. Ik denk dat je alleen jezelf kan bedanken: jij bent een persoon (straal je uit) waar mensen positiviteit uit trekken en waar ze blij van worden. Is alleen maar mooi als je als lezer een stukje terug kan geven. Dat vestje vind ik echt prachtig trouwens en helemaal hoe jij het gecombineerd hebt :-) Sterkte lieve lady (met alles wat in je leven speelt) en keep your heat up!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Als je even op mijn blog kijkt daar heb ik net een artikel over een goedkope Instax Mini met 50 films, een goedkope polaroid dus! Misschien iets voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind washi tape ook echt geweldig, heb een pot vol en daar blijft maar bijkomen haha. Gelukkig gaan er ook rolletjes op, anders was het wat minder haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat leuk om te lezen! Die fluffy vest staat je heel leuk! En hotelontbijtjes zijn inderdaad altijd heel erg lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Aaaah de laarsjes zijn prachtig, wauw!! En polaroidfoto's, yep ik ben ook verslaafd. Zelf maken is ook leuk ja :)

  BeantwoordenVerwijderen