E.L.F. Super Glossy Lip Shine

Afgelopen zondag kon je al zien welke mooie producten ik van het budgetmerk E.L.F. (Eyes, Lips, Face) ontving. Zoveel mooie producten, ik kon niet wachten met het reviewen en testen van de nieuwe producten. Vandaag trappen we af met 3 schattige lipglossjes. Eens kijken of het wat is!


De verpakking roept meteen jeugdsentiment bij me op. Ik zei het zondag ook al, maar ik weet zeker dat zo'n soort lipgloss mijn eerste make-upproduct was. Waarschijnlijk een zo onopvallend mogelijk kleurtje, verpakt in zo'n tubetje en dat voor nog geen euro. Ik kan me nog goed herinneren dat zulk soort lipgloss ook altijd ontzettend plakkerig was. Hopelijk is dat bij deze lipgloss niet het geval, want als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is dat het wel.

Van links naar rechts: #2825 Strawberry, #2823 Party Peach en #2806 Pink Kiss

Wel vind ik zo'n tube verpakking heel erg handig. Je gooit ze makkelijk in de jas, en ik vind dat je hier ook prima de lipgloss op je lippen kunt aanbrengen. Als ik moet kiezen, ga ik toch voor een lipgloss met een applicator omdat deze wat preciezer werkt, maar voor mij is het geen probleem dat deze lipgloss direct uit de tube komt.

Ik ontving drie mooie kleurtjes. #2825 Strawberry, #2823 Party Peach en #2806 Pink Kiss. Ik vind alle drie de kleuren erg mooi en heb zo 1, 2, 3 niet direct een favoriet. Ze zijn ook zo verschillend, dat ze alle drie wel iets hebben.

#2825 Strawberry is, zoals de naam je vast al deed vermoeden, een mooi, rood kleurtje. Ik spot héél veel glitters in de lipgloss. Dat kan leuk zijn, maar het kan ook al snel too much zijn. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe deze donkere lipgloss eruit ziet op mijn lippen. 

Allereerst: Mjammie, wat een lekker smaakje heeft deze lipgloss! Ik zou hem bijna opeten, zo lekker zoet is hij. Jammer genoeg valt de kleur me wel een beetje tegen. Ik had gehoopt dat hij mooi donker zou zijn, maar eigenlijk is hij vrij transparant. Niet dat ik dat niet mooi vind, maar het is absoluut niet de kleur die ik verwachtte bij deze lipgloss.

Eens kijken of #2823 Party Peach wél een mooi kleurtje achter laat op mijn lippen. Deze oranje lipgloss ziet er namelijk super spannend uit. Oranje lippen waren helemaal hot deze zomer, maar ik heb nog niet veel oranje lipglosses voorbij zien komen.


Al iets meer kleur dan #2825 Strawberry, maar oranje...? Mwoah, niet bepaald. Je ziet de oranje kleur pas terug als je écht een hele dikke laag op je lippen smeert en dat is ook niet fijn natuurlijk.

Hopelijk verrast #2806 Pink Kiss me wél! Ik ben namelijk dol op roze en nude kleurtjes lipgloss. Het past perfect bij iedere look en het voordeel van zo'n lichte lipgloss vind ik, dat je hem tussendoor heel makkelijk bij kunt werken.

Yes, dit is wat ik wilde! Pink Kiss laat de kleur op mijn lippen zien zoals hij er ook in de verpakking uit ziet. Ik vind het een prachtige lichte kleur met een hele mooie glans erin. En ook deze smaakt weer zó lekker!


Ik vind de lipglossjes van E.L.F. leuk. Erg verrassend zijn ze niet, maar ze werken wel prima. Wat ik jammer vind, is dat de eerste twee kleuren in de verpakking zó gaaf lijken, maar op mijn lippen eigenlijk gewoon transparant zijn. Alleen Pink Kiss is ook daadwerkelijk een lichtroze kleur, die ik heel erg mooi vind. De lipglosses zijn vrij plakkerig, maar niet veel plakkeriger dan een gemiddelde lipgloss. Dat hoort er nu eenmaal bij.

Voor die één euro kan ik je de lipgloss van E.L.F. prima aanraden. Ze zijn makkelijk om mee te nemen in je tas en ook zijn ze er leuk als cadeautje.

Je vindt de E.L.F. Super Glossy Lip Shine lipglosses voor €1,00 per stuk in de webshop van E.L.F.

19 opmerkingen:

 1. Wat een schattige tubetjes! Ik vind Pink Kiss een lief kleurtje. Ik vind E.L.F. een heel fijn budgetmerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie zachte kleurtjes die je erg goed staan. Ze geven je een frisse look! Zelf ben ik wat meer van de felle/opvallende kleuren, dus deze zou ik niet zo snel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste vind ik wel leuk, prima prijsje ook. Alleen ben ik eigenlijk echt niet zo'n lipgloss fan (inderdaad, al helemaal niet als ze plakken - bah!) en vind ik de intensiteit niet echt om onder de indruk van te zijn. Desalniettemin fijne review :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zou inderdaad leuk als cadeautje zijn voor iemand! De kleuren zijn ook wel leuk, alleen is de verpakking dan een beetje misleidend. Maar ach, voor dat prijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen de laatste vind ik wel oke! Die andere 2 vind ik bijna hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze best mooi, maar ik draag zelf eigenlijk nooit lipgloss

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi maar ik ben niet zo aan de lipgloss, over hun lipsticks ben ik super tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pink Kiss is erg mooi euroknaller ;-) nog nooit iets gekocht van ELF.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah Pink Kiss is echt een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die roze is echt heel mooi bij jou! Zo'n kleurtje wil ik ook, want ik vind lipgloss al snel niet zo mooi staan.

  xo Romy
  rusty-revolvers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat ze transparanter zijn dan je zou denken. Die laatste is wel mooi! Maar ze zijn ook niet zo duur, dus niet zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hhhm ik houd gewoon niet zo van lipgloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke kleurtjes. Heel subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijne lipgloss, zeker voor die prijs!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die eerste twee vind ik niks maar die laatste is heel cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 1 euro per stuk is echt geen geld!
  Mooie kleurtjes zijn het!

  liefs, http://withlovefroms.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen