Oriflame Eau de Colognes - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Oriflame Eau de Colognes


Hoe lekker ik parfum ook vind, in de zomer vind ik een sterke parfum al snel te zwaar. Ik ga dan liever voor een eau de toilette of een bodysplash. Deze zijn een stuk lichter en zo ruik je alsnog lekker! Oriflame komt met 6 nieuwe eau de colognes, waarvan vier vrouwelijke geuren en twee mannelijke geuren. Heerlijke, lichte geuren in een mega verpakking die perfect geschikt zijn voor de zomer. Vandaag test ik drie van de vrouwelijke geuren en beide mannelijke eau de colognes.


Zoals ik al zei, wauw: wat een mega verpakking! In een fles zit maar liefst 400ml, volgens mij kun je hier echt een hele tijd mee vooruit. Bovendien betaal je veel minder voor een eau de cologne dan voor een eau de toilette en al helemaal een stuk minder dan voor een echte parfum. Een lekker low-budget product dus, I like! 


Lemon
Oei, dit is wel een hele scherpe geur. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit echt een citroengeur is, maar ik word er niet echt enthousiast van. Het is geen vieze geur, maar als vervanger van parfum zou ik hem niet gebruiken. Jammer!


Orange Blossom 
Een hele zoete, bloemige geur. Sinaasappel ruik ik niet echt, maar de bloesem geur ruik je wel heel erg goed. Ik vind hem persoonlijk iets te zoet, ik zou het niet echt als een geur gebruiken op mijn lichaam.


Lavender
Dit is absoluut mijn favoriete geur. Ik ben dol op lavendel, het geeft me altijd zo'n rustgevend gevoel! Ik heb ook een paar lavendel geurkaarsen op mijn kamer staan, deze geur deed me daar direct aan denken. Het is een heerlijk frisse en lichte geur, die ik al veel heb gedragen. Af en toe sprankel ik ook een beetje op mijn kussen, het is heerlijk om met deze geur te gaan slapen.


Pepper & Lime
Ik ben dol op mannenluchtjes! Als er een man op straat voorbij loopt die een lekkere geur op heeft, dan ruik ik nog eens even extra lang, heerlijk! Ook Pepper & Lime is weer zo'n typische mannen geur. Ik vind hem echt onwijs lekker! Ik vind dat er echt veel geur vanaf komt voor een bodysplash, dit zou echt een prima vervanger zijn voor een parfum. Een absolute een tip voor je vriendje, broer of vader!


Cardamon & Vetiver
Nog een eau de cologne die voor de man is bedoeld. Deze vind ik een stuk minder mannelijk dan de Pepper & Lime. Hij wordt omschreven als een houtachtige en kruidige geur. Eigenlijk een hele natuurlijke geur, die ik ook prima voor de vrouw vind kunnen.


Eindoordeel
Dit was de eerste keer dat ik eau de colognes uitprobeerde! Het is het meest vergelijkbaar met bodysplashes, maar de bodysplash van de Body Shop die ik heb, vind ik toch meer parfum-achtig dan deze eau de colognes. Over de eerste twee vrouwengeuren Orange Blossom en Lemon ben ik niet razend enthousiast, maar dat komt gewoon omdat de geur mij persoonlijk niet ligt. Lavender vind ik wel heerlijk en deze kan ik je dan ook zeker aanraden. Voor de mannen is Pepper & Lime echt een aanrader.

Je vindt de Oriflame Eau de Colognes voor €14,00 per stuk via de website van Oriflame.

Heb jij al wel eens een eau de cologne of body splash geprobeerd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Oh, ze zien er goed uit! Jammer van de eerste twee geuren. Lavender wil ik eens uittesten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De megaverpakking is een voordeel, maar aan de andere kant neem je de fles ook niet zo even makkelijk mee in je tas, dat vind ik wel jammer. En ik vind Lavendel juist weer helemaal niks! Misschien dat ik die andere twee eens probeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn het grote verpakkingen! Ze zien er heel vrolijk uit maar ik denk niet dat er voor mij ook een geschikte geur tussen zou zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er wel erg leuk uit, maar ik denk dat ik ze over ga slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK vind ze er heel leuk uitzien, ben ook wel benieuwd naar de geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ben er best benieuwd naar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de eerste twee geuren inderdaad. Klinkt wel als een leuke budgetvervanger voor parfum :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat ze zo groot zijn en zo licht van geur zijn, deze geuren spreken mij helaas niet zo aan maar ik hou wel van het idee, als er meer geuren van zijn ga ik zeker even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke grote flessen voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een gave flessen! Ik ben juist gek op citroen en niet zo op lavendel... maar om t voor zo`n prijs op de gok te kopen... misschien eerst maar eens kijken of iemand van oriflame m als proefje heefft!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat zien de flacons er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De flacons zien er leuk uit en er zit mega veel in! Jammer dat de eerste twee geuren niet bevallen, maar geur is natuurlijk heel persoonlijk. Wel goed omschreven!

  BeantwoordenVerwijderen