Action oogschaduw palettes voor €0,79 per stuk! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Action oogschaduw palettes voor €0,79 per stuk!


Ik heb ze al op verschillende blogs voorbij zien komen: de oogschaduw paletten van Max & More - het make-up merk van Action. Er zijn vier verschillende soorten paletten verkrijgbaar die €0,79 per stuk kosten. Ja, ik moest ook even twee keer met mijn ogen knipperen toen ik de prijs zag. Een oogschaduwpalette dat nog geen euro kost? Dat moest ik als rasechte low-budget lover wel uittesten. Ik nam er twee mee en test ze vandaag voor jullie in dit artikel.De oogschaduw paletten zitten stevig verpakt. Dat vind ik al een pluspunt, omdat het palette zelf zo minder snel beschadigt.

Zoals ik al zei, zijn er vier verschillende paletten verkrijgbaar. Ik nam de twee mee die ik er het mooist uit vond zien:
 • Max & More Make up 12 Color Eyeshadow palette - Brown Eyes
 • Max & More Make up 12 Color Eyeshadow palette - Nude Eyes

 Ik begon met het testen van het palette voor Brown Eyes. Ik heb zelf geen bruine ogen, maar in het palette zitten veel mooie, warme paarstinten die ook erg mooi bij groene ogen staan. De kleuren in het palette zijn erg gevarieerd, je kunt hier absoluut een mooie look mee maken. 

Dit is de bovenste rij swatches (van links naar rechts) Ondanks dat het vrij lichte kleuren zijn, valt het pigment me niet tegen! Ik vind vooral de derde kleur van links (paars) en de meest rechtse kleur (roze) prachtig!

De onderste rij swatches verrast me echt positief. Want check dat super goede pigment! Dat had ik echt niet verwacht. Het zijn stuk voor stuk prachtige, intense kleuren. De derde kleur van rechts is een perfecte vervanger voor mijn vrij dure The Body Shop oogschaduw en ook de meest linkse kleur vind ik erg mooi!

Ik maake deze look met het palette. Ik bracht eerst een oogschaduwbasis aan van ARTDECO en daarna bracht ik met een platte oogschaduwkwast de roze kleur aan (bovenste rij, meest rechtse) In mijn arcadeboog de bordeauxrode/bruine kleur (onderste rij, meest links) en om nog wat meer diepte te geven bracht ik in mijn buitenste ooghoek de donkerbruine kleur aan (onderste rij, tweede van rechts). De highlighter (bovenste rij, tweede van rechts) bracht ik aan in mijn binnenste ooghoek. Dat is eigenlijk de enige kleur die me een beetje tegenvalt, hij is vrij poederig en blijft daardoor niet erg lang zitten.

Tijd voor palette nummero twee! Dit is het Nude Eyes palette, een vrij basic palette met 12 mooie, zachte tinten voor een every day look. De kleuren bevallen me erg goed! Ik vind het leuk dat hier zowel roze tinten als bruine tinten in zitten. Een mooi, gevarieerd palette. Ik ben benieuwd of deze net zo goed bevalt als het Brown Eyes palette!

Hmmm, oké: dit is een domper! Meer kon ik er niet van maken. De eerste twee kleuren lijken verdwenen te zijn, terwijl ik toch echt uit alle macht heb geprobeerd ze te swatchen. De drie middelste kleuren zijn oké, maar de kleuren lijken zo erg op elkaar, dat het eigenlijk overbodig is dat ze alle drie in het palette zitten. Ook de laatste kleur is bijna niet te zien. Wat jammer!

De onderste rij swatches is gelukkig iets beter, maar nog steeds niet om dolenthousiast van te worden. Er zitten een aantal matte kleuren in en low-budget matte oogschaduw staat er nu eenmaal om bekend dat die niet echt denderend is. En helaas, ook dit keer stelt de matte oogschaduw niet veel voor. De enige écht mooie kleur vind ik de derde van rechts op de onderste rij. Dat is de enige kleur die wel voldoende pigment af geeft.


Het is wel duidelijk: het eindoordeel is nogal verschillend. Het eerste palette - het Brown Eyes palette - heeft me onwijs verrast. Het palette bevat mooie, variërende kleuren en wát een pigment komt er van de oogschaduw af! Voor die 80 cent moet je dit palette echt gaan halen.
Het tweede palette - het Nude Eyes palette - is wat mij betreft een absolute no-go. Ook al is het zo'n goedkoop palette, je kunt er eigenlijk niets mee omdat er bijna geen kleur vanaf komt.

Heb jij al één van deze bizar goedkope Action palettes in je bezit?  

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Ik heb er zelf 4 en vind ze niet verkeerd! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh handige budget tip! Thanks :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem30.7.14

  Hmm ik word er niet zo enthousiast van! Ik ga ze laten liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze nog niet tegenvallen maar denk dat ik ze toch amper ga gebruiken dus ik ga ze maar niet aanschaffen wel een fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne review! Die eerste is wel mooi, leuke kleuren! Maar ik heb al veel oogschaduw, denk niet dat dit echt iets toevoegt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor die prijs vind ik de eerste echt een topper. Die tweede sla ik over, hihi. Fijn om een goede review te lezen, dat voorkomt weer een miskoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, het pigment van Brown Eyes vind ik eigenlijk hartstikke mooi! Ach, ik heb nog zo veel liggen dat ik hem voor die 80 cent laat liggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er in het palletje best mooi uit, maar voor zo'n prijsje kan je ook niet heel veel verwachten..
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze er nog best goed uit zien voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw het eerste palette is echt prachtig zeg. Mooie swatches en een erg intense ooglook! Ik heb twee andere varianten van dit palette. Beide vallen ze me niet echt tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat er wel verschil in zit, maar die voor bruine ogen ziet er inderdaad voor 80 cent wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is echt goedkoop voor zulke mooie kleuren! Vaak hebben goedkope paletten van die felle ordinaire kleuren maar dit ziet er heel natuurlijk uit allemaal. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem30.7.14

  Voor zo'n prijsje valt de kwaliteit reuze goed mee... Maar denk toch dat ik ze zelf zou laten liggen, aangezien ik een overdosis aan oogschaduw paletten heb.
  Liefs, Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de doosjes er al mooi uitzien! Jammer dat het nude palette veel minder is dan het brown eyes palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat Nude Eyes dan zo tegenvalt! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zelf heb ik het brown eyes palette en die vind ik geweldig....goede pigmentatie, en mooie tinten...een aanrader dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Best goed pigment voor die prijs! Mooie ooglook heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi! Ik denk dat ik ook even ga kijken of ze ze nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wilde ook graag een palette kopen, maar "onze" Action heeft ze helaas nog niet gehad :/

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, het "Brown Eyes" palette vind ik heel mooi! Je ooglook die je er mee gemaakt hebt vind ik echt prachtig! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wellicht hebben ze nude eyes letterlijk genomen, jammer! Gelukkig ziet de eerste er wel mooi uit, wat goedkoop zeg.

  BeantwoordenVerwijderen