Filmpje | Turkije + Primark shoplog


Joehoe, ik heb weer een shoplog voor jullie! Twee weken geleden was ik in Istanbul (Turkije) en natuurlijk kwam ik niet met een lege koffer terug naar huis. Ik shopte spulletjes bij Flormar en ook heb ik een paar dingetjes gekocht op Turkse marktjes en bazaars.
Vorige week vrijdag was ik ook nog even bij de Primark in Nijmegen waar ik een paar kledingstukken kocht. Ik laat het allemaal aan je zien in deze video!Klik hier als je de video niet kunt zien. 

16 opmerkingen:

 1. Als ik je aankoopjes zo zie zou ik ook wel eens naar Istanbul willen, sowieso lijkt het me een hele mooie en bijzondere stad. Ik vind je All Stars wel het gaafst denk ik, ze lijken zo op de echte, en als ze dan ook nog eens zo lekker lopen voor die prijs.. Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gestreepte shirtje en dat rode lakje zijn echt mooi! Ik vind het nog steeds zo tof van je allstars, ik vind witte ook heel erg leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele leuke dingen, vooral die twee tasjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ''neppe'' allstarts zijn gewoon super leuk hoor. Boeie dat het nep is haha!!! Mijn collega heeft de echte gekocht in nl terwijl ze naar turkije ging. IK zei nog tegen haar je kan ze daar heel goedkoop halen en toen zei ze nee dan zijn ze nep. Ik zou dat totaal niet erg vinden. Ik heb schoenen die 10 euro waren waar ik langer mee doen dan met schoenen die 60 euro waren haha. Verder heb je echt leuke dingen gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke shoplog! Je hebt echt toffe items gekocht! Ik vind de Flormar blush erg pretty. :) De All Stars lijken trouwens echt, ik zou ze daar ook kopen als ik op vakantie was in Turkije, hihi. Je aankoopjes bij de Primark zijn ook heel gaaf! Vooral lekker cheap. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingetjes heb je gekocht, ik heb ook zo´n klein tasje, gekregen van mijn zus! Mooie nagellakjes en wat lief dat je dat boekje gratis kreeg!

  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So hee je kunt er echt goed shoppen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat blauwe shirtje van de primark is super!

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief van die man dat hij dat boekje "from the heart" gaf. WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke video. Het blauwe shirtje van Primark staat je geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke dingen heb je gekocht! Flormar is zo'n toffe winkel :) Dat blauwe shirtje is echt cute. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief van die meneer :)

  BeantwoordenVerwijderen