Budget Fashion Challenge #1 | Complete Wibra outfit - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Fashion Challenge #1 | Complete Wibra outfit


Ik ben dol op challenges en dus was het de hoogste tijd om mezelf weer eens uit te dagen met een nieuwe challenge! In deze nieuwe rubriek The Budget Fashion Challenge ga ik de uitdaging aan: in allerlei low-budget kledingwinkels ga ik op zoek naar de leukste én meest goedkope outfit. Waar vind je de leukste outfit? En in welke winkel kun je de meest goedkope outfit scoren? Waar is het aanbod het grootst? Mijn bevindingen deel ik één keer in de twee weken, als ik weer een outfit heb weten te scoren in een low-budget kledingwinkel.
Vandaag trappen we af met een mega goedkope winkel: de Wibra!

Bron

Je kent het vast wel: toen je een jaar of 12 was en je moeder aan kwam lopen met een T-shirt van de Wibra, rende je gillend weg. Wat dacht je moeder wel niet? Dat jij je in een vodje van de Wibra ging vertonen? Écht niet! En denk maar niet dat jij in het centrum de Wibra in ging, wat moesten mensen wel niet van jou denken? Ook ik heb die fase gehad, maar waarom zou je je schamen voor een winkel die misschien wel hele leuke kledingstukken heeft?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik al weken, misschien wel maanden niet meer bij de Wibra ben geweest. De laatste keer dat ik daar kleding kocht, kan ik me ook niet herinneren. Ik had dus ook niet echt verwachtingen bij het aanbod en wist niet wat ik me erbij voor moest stellen.

Aanbod
Bij de Wibra in mijn stad was het aanbod niet erg groot. Er waren ongeveer drie rekken (boven én onder) gevuld met dameskleding. Nu hingen de rekken wel erg vol met veel verschillende kledingstukken, dus dat was wel een pluspunt.


Mijn oog viel direct op deze leuke, gestreepte blazer. Ik had nooit verwacht dat ik zoiets leuks zou tegenkomen bij Wibra, ik vind het eigenlijk echt zo'n H&M blazer!
Ook vond ik al vrij snel een broek die goed bij het jasje paste: een simpele, grijze spijkerbroek. Meestal zijn broeken van goedkope merken zoals Wibra of Zeeman nogal vormloos en worden ze snel wijd. Deze broek zag er echter een stuk beter uit: een fijne stretchstof én mooie skinny pijpen.
Tot slot besloot ik voor een simpel zwart T-shirt te gaan met pailletjes.


Ook de sieraden bij Wibra vond ik verrassend leuk! Ik nam uiteindelijk dit armbandje mee.


Prijzen
En nu het belangrijkste: wat kost de gehele outfit?
De blazer kostte €18,99 - een stuk goedkoper dan een blazer bij bijvoorbeeld ZARA of H&M. De blazer is ook nog eens van goede kwaliteit en is mooi gevoerd.
De broek nam ik ook mee voor een prikkie: die kostte slechts €14,99 en komt daarmee wel in de buurt van Primark prijzen.
Het T-shirtje kostte €8,99 en het armbandje €1,00.

Totale outfit: €43,97 


Deze kitty kwam mij ineens vergezellen. Hoi! 

Eindoordeel
Zo'n goedkope outfit heb ik al in geen tijden gescoord! De prijzen van de Wibra zijn erg aantrekkelijk en ook de kwaliteit die je ervoor terug krijgt, vind ik erg goed. Vooral de kwaliteit van de blazer vind ik verrassend: die ziet er echt mooi uit!
Wat betreft het aanbod, dat kan wel wat beter. Naast de kledingstukken van deze outfit, heb ik weinig leuks gezien. Wat mij betreft mag er meer kleding komen én leukere kleding. Wat ik wel weer een pluspunt vind, is dat er een speciale XXL-collectie is, dat zie je ook weinig bij goedkope kledingwinkels.

Tip
Als je bij Wibra gaat shoppen, neem dan één maat groter dan je normaal hebt. Het jasje nam ik bijvoorbeeld mee in maat S (dat heb ik meestal van jasjes), maar hij was eigenlijk nét te klein. En ook de broek had ik beter in één maat groter mee kunnen nemen.

Ik hoop dat jullie deze nieuwe rubriek leuk vinden! Elke twee weken zal ik weer een complete outfit laten zien die ik heb gescoord bij een low-budget kledingwinkel. 


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

64 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke rubriek! Die outfit is eigenlijk nog echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem8.4.14

  Leuke outfit! Bij de Wibra hebben ze echt leuke kleding. Wil ik binnenkort ook nog eens heen voor nieuwe kleding, maar ik heb net al een nieuwe jeans, een nieuw bloesje, truitje en een paar nieuwe laarsjes gekocht, dus dat zal niet voor direct zijn. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, leuk om te zien dat jouw challenge zo goed is gelukt! Ik stap zo een winkel eigenlijk ook nooit binnen, soms voor panty's maar meer niet. Vooral de blazer vind ik echt heeeel erg mooi, en voor een hele fijne prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat tof zeg, goed gedaan :D nooit geweten dat zulke dingetjes bij de wibra te koop zijn.
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk rubriek! En ik vind je outfit ook leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem8.4.14

  Echt een leuke rubriek en mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Wibra heeft inderdaad regelmatig best leuke items! Ik koop er vaak dingen voor in huis en panty's. Leuk dat je dit deelt, mode hoeft niet duur te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk initiatief! Ik zou zelf niet zo snel kleding bij de Wibra kopen maar ik vind het toch erg leuk om te zien dat je voor weinig geld toch nog een hele mooie outfit kan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaa hele leuke outfit !! En de rubriek trouwens ook :D Moet je echt vaker doen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou niet zeggen dat dit Wibra is; haha! Superleuke outfit geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha ik krijg vroeger ook nooit de wibra in omdat ik bang was dat mensen van school me zouden zien. Had niet verwacht dat ze zulke items verkopen, het ziet er echt heel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die blazer is nog mooi ook! Leuk, deze challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke rubriek!! Het verrast me dat je deze items bij de Wibra heb gescoord. Vooral het jasje ziet er niet "wibra" uit. Toch zou ik voor die prijs sneller bij de Primark gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat ben je weer lekker creatief geweest! Ziet er heel mooi uit. Vooral de blazer is tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke challenge! Echt ontzettend leuk bedacht, wauw! Ik vind vooral het jasje je erg leuk staan. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt tof bedacht deze challenge, heel leuk om te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke challenge! Niks mis met goedkope winkels inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke challange! En applausje voor je outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit is echt een leuke challenge, leuke outfit heb je gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een ontzettend tof idee dit! De gestreepte blazer staat je ontzettend leuk X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Erg leuk om te zien vind ik dit :) veel mensen 'schamen' zich ook gewoon om daarheen te gaan bijvoorbeeld. Ik dus echt niet :) ga ook net zo goed kleding kopen bij Scapino of de Action soms hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een heel leuk idee en wat zie je er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel leuk artikel! Die blazer staat je heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Haha, lachen dit! Ik vind die blazer leuk. Voor de rest ben ik het wel met je eens dat het aanbod toch niet zo fantastisch is. Maar deze outfit heb je wel leuk samen kunnen stellen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuk artikel! Ik vind de outfit verrassend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een hele leuke outfit :) die blazer is inderdaad heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke outfit heb je samengesteld, nooit verwacht dat deze items van de Wibra zouden zijn. Vooral de blazer vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat leuk dat je dit hebt gedaan! Het ziet er gewoon uit alsof het van de H&M komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk en origineel dit, Nicole! Je hebt echt leuke kleding gescoord. Vooral die broek, die staat je heel mooi. Ik koop nooit wat bij de wibra, maar ik heb wel een aantal gestreepte hemden van de zeeman. Voor die 2 euro heb ik ze vaak gedragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hartstikke leuk! En zo zie je maar, fashion hoeft niet duur te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Je outfit is echt geslaagd! Ik vind de blazer ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke rubriek en je ziet echt niet dat het van de wibra afkomt, leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. wat een super leuke post en gave blazer! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat lekker goedkoop, ziet er best leuk uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wow! Wat een leuk idee! Stiekem vind ik het colbertje eigenlijk wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Anoniem8.4.14

  Superleuke rubriek! Ik vind de outfit die je hebt samengesteld best nog leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een leuke rubriek! Ik vind de blazer wel leuk, de rest wel oké, ik denk dat je het wel aan de kwaliteit kan merken. Maar iig echt een goede toevoeging aan je blog :-) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Leuk! Ik ben nog niet echt vaak bij de Wibra kleding gaan kopen, wel bij de Primark maar dat is toch nèt even anders. Na dit artikel ga ik er zeker een keer heen!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Rosie8.4.14

  Super leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Anoniem8.4.14

  Leuk dat je dit doet. Ik zal alleen de blazer weglaten bij deze outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ziet er leuk uit!

  Kus,
  www.shoeaholicandmore.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. leuke outfit en de blazer is erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat leuk dat je dit gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Leuke challenge! En staat je erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Geweldige Challenge!! Leuk gedaan!! Ben benieuwd naar de volgende challenge. x Dani

  http://www.missiontostyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 47. wat leuk!! dat jasje is eigenlijk best heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een super leuke outfit heb je kunnen scoren bij de Wibra zeg! Ben echt verrast. Ben zeer benieuwd naar de volgende challanges. Xx Stephanie

  www.womenstuff.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat een superleuke challenge weer! Ben benieuwd naar je volgende artikelen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Anoniem9.4.14

  leuke blazer en skinny jeans!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat een leuke challenge! Je ziet er echt super uit!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Mooie outfit zeg voor die prijs! Vind het blazertje helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een leuke challenge! De blazer is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ja wat een leuke challenge!

  http://fashionistaorbreakfast.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat een leuk idee! En ik vind je blazer serieus echt heel leuk en dat zou ik niet verwachten van de Wibra haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Heeft Wibra nou wel al veranderen gemaakt in de landen waar hun kleding vandaan komen? Niet lang geleden lagen ze namelijk nog onder vuur, omdat de arbeidsomstandigheden in de textielfabrieken bizar slecht waren. Goedkope kleding is fijn, maar het is nog fijner als anderen daar niet onder hoeven te lijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Dankzij jou ben ik vandaag naar de wibra gerent, vond de blazer zo leuken ze hadden hem nog, in mijn maat! Krijg heb niet goed dicht vanwege mn buikje, maar een maat groter was niet mooi geweest en vind het toch leuker om los te dragen. Echt top!
  De eerste keer dat ik naar aanleiding van een blog wat heb gekocht, kortom credits voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. leuke trends 2015 jurken, jeans, gebreide vesten 1 stop fashion shop eb plaza http://shop.emeralbeautylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up.

  BeantwoordenVerwijderen