Look of the Day + kletspraatje

Wat een heerlijk dagje was het gisteren! Om half 9 stond ik al naast m’n bed, klaar voor een mega productieve dag. Uiteindelijk liep dat toch een beetje in de soep, maar dat terzijde. Ik had maar één uurtje les en daarom besloten om mezelf een dagje “vrij” te geven. (Ssttt, niet verder vertellen hoor!) Vandaag geef ik namelijk een presentatie over bloggen voor de bloggers van Huis van Belle, een blog voor jonge meiden. Dit hoorde ik pas afgelopen woensdag, dus dat betekent dat ik in korte tijd nog veel moest voorbereiden. Maar het is gelukt, straks om 1 uur word ik verwacht in Utrecht en ga ik aan een groep van ongeveer 10 bloggers wat meer vertellen over bloggen. Ik heb er zin in!


Ik haalde gisterochtend ook nog een geintje uit met m’n moeder. ’s Ochtends vroeg zag ik het boodschappenlijstje op het aanrecht liggen en schreef er voor de grap op “Chocolade voor m’n allerliefste dochtertje”. En wat denk je? Kwam ze toch maar mooi thuis met een reep chocolade, mjammie! Wat een lieve moeder heb ik toch :)

Gisteren ging ook nog eens de beste ijssalon van Ede en omgeving weer open, dus je kunt wel raden dat ik als één van de eerste bezoekers voor de deur lag. Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar om kwart over 2 stond ik samen met twee vriendinnen weer te watertanden bij de tientallen verschillende smaken ijs. Uiteindelijk ging ik voor pinda choq en strawberry cheesecake, omdat ik van mezelf eens wat anders moest proberen dan altijd maar mango of aardbeien. En lekker dat het was! Het liefst ga ik vandaag weer, hihi!

’s Avonds trad mijn zusje op de muziekavond van mijn oude middelbare school, dus daar ging ik natuurlijk ook even heen. Zo grappig om weer terug te zijn op mijn middelbare school, de meeste leraren herkenden me gewoon nog en eigenlijk was er vrij weinig veranderd. 


Ik had geen zin om ’s avonds mijn make-up weer bij te werken, dus besloot ik ’s ochtends meteen een look voor de gehele dag te maken. En dit is ‘m geworden! Ik maakte een simpele ooglook met mijn favoriete oogschaduw van The Body Shop. Een mooie, roze blush op en ook mijn lippen maakte ik lekker knallend met de lipstick van Essence uit de nieuwste collectie. Voor het eerst in m’n leven matchte m’n lippen ook nog eens bij m’n nagels, die ik in een lief roze kleurtje van Miss Sporty lakte.


Fijn weekend allemaal, gaan jullie ook genieten van het lekkere weer? Morgen wordt het wel 16 graden, woehoe!

Liefs,
Nicole

30 opmerkingen:

 1. Leuk artikel, dat laatste roze lakje past heel goed bij de lente :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een heerlijke dag! Mooie ooglook heb je gemaakt, lekker naturel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie look, die roze lipstick gaat je echt heel goed :). Schattig ook van die chocolade van je mama haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel succes met je presentatie! En yum strawberry cheesecake ijs, ik denk dat ik weet welke ijs salon je bedoelt -terwijl ik niet eens in Ede woon- omdat mijn nichtje mij daar een keer heeft meegenomen. Volgens mij vond een jongen me daar aardig uitzien, want ik kreeg veel meer ijs dan mijn nichtje :'D.
  De lipstick die je op hebt ziet er mooi uit! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie look! :) Ah, wat lief dat je moeder chocolade voor je meebracht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele mooie look! prachtige oogschaduw ook, snel nog eens naar de body shop :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je een presentatie over bloggen mocht geven, heel cool :) En ijsjes, daar heb ik nu ook alweer zin in, ga er vandaag zeker eentje halen met het mooi weer! Fijne zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look, wauw die nagellak is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie look! Ik vind je lippenstift mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke look. Die kleur nagellak is echt prachtig! Wat grappig van dat boodschappenlijstje, moet ik ook eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk artikel, en mooie look. De lippenstift is gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie look! Ik vind trouwens dat je een hele mooie en bijzondere oogkleur hebt. Ik heb nu eigenlijk ook wel zin in een ijsje, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankjewel, nu krijg ik ontzettend veel zin in ijs van een ijssalon, nom- haha! Hier gaat het artikel niet helemaal om natuurlijk. Je hebt echt een mooie look gemaakt, lekker naturel én draagbaar! Ik vind de lipstick die je op hebt ook erg mooi :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk zo'n presentatie over bloggen, veel succes! Strawberry cheesecake ijs is zooo lekker! Mijn favoriete smaakje. Mooie make-up look ook! Heel natural maar mooi. X, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat lief van je moeder! En mooie look! Wat is de nagellak naam/nummer als ik vragen mag? Perfect roze kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie look! Ik heb ook wel eens dat ik veel aan mijn blog wil gaan werken, maar dat het uiteindelijk toch niet ging lukken.. Ik heb nu ook wel zin in een ijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk :)! Nu heb ik ook zin in ijs, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk zo'n artikel! En je lipstick is echt prachtig, heel mooi kleurtje!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaloooers, ik heb ook weer zin in een lekker ijsje. En lijkt me ook vreemd om na zo'n lange tijd weer op je middelbare school te zijn. En echt Nicole, je maakt echt altijd zulke mooie foto's!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuk artikel! Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha wat een lieve moeder heb je! Mooie look ook, erg zacht maar staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oehh nu krijg ik ook echt weer zin in ijsjes haha! Strawberry cheesecake lijkt me erg lekker, ik ben benieuwd :D Ik vind je look trouwens erg mooi en ook het kleurtje van je nagellak, lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie look! Hoe heet de lipstick van Essence die je op hebt?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jaaa, 't was leuk, je presentatie voor HvB :)

  BeantwoordenVerwijderen