Outfit | Warme voetjes met UGGSZodra de temperaturen onder de vijftien graden, begin ik het al koud te krijgen. Zonder twijfel hoor ik in de top 10 van de grootste koukleumen van Nederland - misschien wel van heel Europa. Vooral mijn voetjes hebben het in de wintermaanden zwaar te verduren, die zijn namelijk altijd ijskoud! Dit jaar besloot ik dat er verandering in moest komen en dat het de hoogste tijd werd om mijn arme, koude voeten eens goed warm te houden. En daarom heb ik UGGS aangeschaft!Ik geef het eerlijk toe - eigenlijk moest ik nooit wat van UGGS hebben. En nog steeds moet ik er enorm aan wennen dat deze huge boots nu aan mijn voeten schitteren. Maar ik begin ze steeds leuker te vinden en ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik nu een grote fan ben van deze laarzen. Want ook al heeft misschien de helft van Nederland een hekel aan UGGS, ze zitten ZO WARM en ZO LEKKER! Normaal moet ik schoenen minstens een week inlopen, maar toen ik mijn UGGS aan trok, voelde ik direct dat ze gemaakt waren voor mij. Ze passen perfect, lopen onwijs lekker en ik heb nog nooit zulke warme voeten gehad.

Ik ging voor een lichtgrijs, hoog model die exclusief verkrijgbaar is bij Van den Assem, genaamd UGG Australia Classic Metal Patent Boots (ja ja, een hele mond vol!). Het zilveren detail op de hiel vind ik heel leuk! Je legt maar liefst €199,95 neer voor deze pareltjes en ja - dat is even slikken. Maar dan héb je ook wat! De kwaliteit is onwijs goed en bovendien zijn de boots gemaakt van echt suède. Ik weet zeker dat dit de beste investering is voor de winter die ik ooit heb gedaan!

De UGGS combineerde ik met een wit hemdje van Primark, een vest van H&M, mijn favoriete spijkerbroek van Pull&Bear en mijn nieuwe statementketting van Primark. Deze outfit droeg ik gisteren tijdens de TV-opnames van De Slimste Mens, een quiz op Nederland 2 die ik stiekem heel erg leuk vind. Vorige zomer zat ik ook elke avond trouw voor de televisie en kon mijn geluk niet op dat één van mijn favoriete caberetiers Pieter Derks er met de hoofdprijs vandoor ging. Samen met mijn zusje en moeder bezocht ik gisteren twee opnames, waarvan één de halve finale. Ik weet dus al wie er in de finale zitten, maar dat moet natuurlijk nog even geheim blijven. Het was heel erg leuk om eens zo'n TV-opname bij te wonen en ik heb zelfs Pieter Derks nog even in het echt gespot. En oh ja, Maarten van Rossem is echt een ge-ni-ale persoonlijkheid, ik ben fan! :)

Ik ben heel benieuwd: wat vind jij van UGGS?

50 opmerkingen:

 1. Wat een mooie Uggs! Ze staan erg leuk bij deze outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je vest erg gaaf! Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker warm en deze vind ik ook echt mooi moet ik zeggen. Alleen wel jammer dat de Australische schapen mishandeld worden (mulesing). Toen ik dat zag en hoorde heb ik gekozen voor andere laarzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit wist ik helemaal niet! Als het echt waar is, dan is het inderdaad schandalig, maar ik was hier niet van op de hoogte.

   Verwijderen
  2. Ik eerlijk gezegd ook niet totdat ik laatst een artikel onder ogen kreeg. Maar je hebt ook gelijk als je zegt dat tegenwoordig alles maar dan ook alles op een of andere manier op dier- óf mens onvriendelijke wijze wordt geproduceerd.Het blijft een moeilijk iets. Jij hebt in ieder geval warme voeten.

   Verwijderen
 4. Leuke outfit! Ik zou eerder voor een bruine variant Ugg gaan , maar deze zijn wel echt speciaal door het zilveren detail op de achterkant. Leuke ketting ook:) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combinatie! En zo te lezen was het meant to be <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze heel mooi! Ik heb zelf de zwarte en bruine versie :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat vest heb ik ook, leuke Uggs! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf 2 paar uggs maar had me vanaf dit jaar voor genomen dat ik ze niét meer aan zou doen haha, ze zijn nu helemaal ingedeukt en vies en ik vind ze toch een beetje te lomp. Ja ze lopen heerlijk, dus ik heb ze nu vooral aan met de hond uitlaten. Maar ik moet zeggen dat ik deze met dat zilveren plaatje aan de achterkant al een stuk minder 'casual' vind. De manier waarop je ze gecombineerd hebt vind ik ook super tof! Je vest is echt heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind UGG's nog steeds kunnen en daarnaast zijn het de enige schoenen/laarzen die mijn voeten warm kunnen houden in de winter! Leuk paar heb je gekocht, net even wat anders dan anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, Ik heb zelf ook uggs, maar draag ze eigenlijk ook alleen maar omdat ze gewoon heel erg lekker zitten en warme voeten geven

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben er zelf niet van, maar ik kan me enorm indenken hoe heerlijk zacht en warm ze moeten zijn! En wat leuk dat je bij opnames was van die quiz!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staan leuk bij je! Vooral met deze outfit! Zelf kan ik er me eigen niet mee zien. Ik vind je haar trouwens echt super mooi op deze lengte!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die UGGS zijn zo mooi!Ze staan je prachtig!Ik heb zelf ook recent een paar UGGS aangeschaft en ik kan niet wachten om ze aan te doen!=)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk gecombineerd. Ik ben zelf ook niet een grote UGGS-lover om eerlijk te zijn. Ik doe het momenteel heerlijk met action UGGS voor ik naar bed ga. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie outfit! Je ketting is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw die zijn echt mooi. Veel aparter dan de andere standaard Uggs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Uggs zitten inderdaad zo heerlijk warm voor de winter, als koukleum ga je daar heel veel plezier van hebben! Leuk gecombineerd. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ligt er echt helemaal aan hoe je het combineert, dit vind ik juist heel leuk! Ik wil ook uggs, mijn vriend vind ze verschrikkelijk haha. Geen idee welke ik zou willen.. bruine, grijze, zwarte?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind je outfit wel leuk, maar voor uggs ben ik nog steeds niet te vinden ^^
  Natuurlijk is het leuker om warme voeten te hebben in de winter, dus dan snap ik het wel :)

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk gecombineerd! Ik heb zelf de bruine variant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben zelf geen fan van uggs, vind ze vaak te lomp lijken al staan deze jouw wel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke Ugg! Ik heb er zelf ook een aantal! Voorals als een dikke pak sneeuw ligt, doe ik ze niet meer uit! (ik heb 2 paar leren ugg, dus ik krijg geen natte voeten)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk gecombineerd, ze staan je goed! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat staan ze je leuk Nicole :)
  Ik moest er eerst ook niks van weten maar ze lopen zo goddelijk en zitten zo warm ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke outfit, normaal ben ik niet zo'n fan van uggs maar deze zijn echt wel mooi, zeker met dat zilver aan de achterkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Haha nee, ik vind ze nog steeds niks. Sorry! Ik ben ook naar de opnames van de Slimste Mens geweest, maar dan voor de oud en nieuw editie.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die vind ik wel tof! Maar ik ben sowieso dol op Uggs haha. Toffe outfit ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik las op de blog van www.ikbenirisniet.nl dat de wol van UGG's komt van schapen die heel erg slecht behandeld worden. Toen moest ik even slikken, maar ze lijken me erg warm en ze staan je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm... dat wist ik eerlijk gezegd niet! Ik vind het altijd moeilijk zulk soort dingen, het lijkt we alsof je bijna niets kunt kopen omdat bij alles slecht met dieren om wordt gegaan. Ik zal het in ieder geval even uit gaan zoeken, bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 29. Ik zou ze eigenlijk ook niet zo snel meer aanschaffen, maar ik moet toegeven dat deze stoerder zijn dan de normale variant en het heel leuk staat met je vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Lekker warm! Zelf zou ik ze niet kopen maar ik vind ze leuk staan bij je outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. die zijn echt mooi! ik heb ook UGGS, 2 paar, en ben er echt blij mee, lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Je vest is ontzettend leuk! En van dat topje ben ik ook al fan, maar dat wist je waarschijnlijk al haha! Ik vind deze uggs persoonlijk niet zo leuk, maar dat heb ik bij de meeste uggs! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind de UGGS leuk, vooral de kleur! En je vest is erg leuk Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuke foto's! IK heb zelf ook uggs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hele mooie outfit, je vest is zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Jeetje meid, wat is je lay-out en blog enorm mooi geworden! (ik volg je namelijk al vanaf je prille maandjes tot aan nu).

  Heel leuk, ik ga nog even wat artikels van je lezen:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik vind je ketting erg gaaf, waar is die van?

  BeantwoordenVerwijderen