Budgetbeauty | Catrice Ultimate Nude Palette


Sinds het moment dat dit palette van Catrice in de winkel lag, stond het al op mijn wishlist. Maar elke keer als ik bij Kruidvat ging kijken of hij er was, was hij altijd uitverkocht. Totdat ik tijdens de Kruidvat 1+1 gratis actie ein-de-lijk dit palette in mijn armen kon sluiten en ook nog eens voor de helft van het geld!



Kijk nou naar deze prachtige kleuren! Ik vind ze in één woord geweldig! Mijn favoriet is de tweede kleur van links en de tweede kleur van rechts. Deze twee gebruik ik ontzettend vaak in combinatie met elkaar: de lichte kleur op mijn bewegend ooglid en de donkerdere kleur in mijn arcadeboog. Het geeft een ontzettend mooi en subtiel effect.
De meest linkse kleur is een prachtige, witgouden kleur die perfect is als highlighter. Ik gebruik deze kleur in mijn ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot. Dit geeft een heel "wakker" effect en geeft je ogen een mooie oogopslag. Het enige jammere is dat een matte kleur ontbreekt. Alle oogschaduwkleuren zijn namelijk glanzend, al is de één meer glanzend dan de ander.

Over de swatches ben ik heel erg tevreden! Op de linker foto zie je op mijn wijsvinger de highlighter (de meest linkse kleur van het palette). Deze geeft echt onwijs veel pigment af! Ook over het pigment van de andere kleuren ben ik in het algemeen heel tevreden, alhoewel de lichtere kleuren toch minder pigment afgeven. De donkere kleuren daarentegen op de rechter foto zijn onwijs gepigmenteerd! Deze vallen direct op als je ze op je oog aanbrengt. 


Ik vind dat dit palette de perfecte basis is voor ieders make-upstash! Als je niet zo vaak oogschaduw draagt, maar het toch leuk vindt om subtiele looks te maken, dan is dit oogschaduw palette echt iets voor jou. Alle kleurtjes zijn onwijs draagbaar en eigenlijk sla je met dit palette nooit de plank mis. Bovendien is hij onwijs low-budget: je betaalt namelijk slechts €4,99 voor dit palette en dan heb je direct 6 prachtige oogschaduw kleuren!

Wat vind jij van het Catrice Ultimate Nude Palette? Heb jij hem al of ben je van plan hem aan te schaffen?

45 opmerkingen:

 1. Dit palette heeft prachtige kleuren, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hun paletten zijn echt wel geweldig! Ik wou dat ik er ook eentje had, misschien moet ik er toch maar eens voor kijken aangezien het maar 4,99 euro is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit palette ook! Ik vind hem erg fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook en hij is erg fijn. Je hebt trouwens weer prachtige foto's gemaakt. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleuren erin zijn heel mooi! Lijkt me een dijn palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook en ik vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb 'm ook al een hele tijd en vind 'm ideaal! Altijd de goede kleuren bij de hand voor een mooie naturellook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij lijkt me erg mooi, ik wil hem nog steeds een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb 'm zelf ook, echt mijn go to palette :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb sinds gister deze palette en ik ben er zo blij mee! Hij is echt heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moet zeggen dat dit palette me niet zo aanspreekt. Misschien omdat ik al een hele collectie mooie nude kleuren heb

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt mooie kleuren! Fijn dat je hem hebt kunnen scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi palette! Ik heb dit palette ook en gebruik hem regelmatig! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had hem maar ik heb hem weggegeven, alle kleuren lijken op elkaar als je ze aanbrengt. Ik kon alleen een look maken met de donkerste en lichtste kleur gecombineerd. Maar ik ben ook Inglot, MAC en Nars gewend, misschien dat dat scheelt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb deze ook en vind m erg mooi! Lekker budget ook xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb hem ook :) Vind hem erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooi palette ♥ ik wil hem ook graag, maar hij is elke keer uitverkocht :( xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Bij ons is hij ook telkens uitverkocht. Wilde hem ook toen tijdens de actie halen, maar inmiddels heb ik maar andere dingen gekocht.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw heel mooi palette en die komt ook zeker bij mij op de wishlist te staan. Ik vind je lay-out trouwens echt zo prachtig, moest ik toch nog even kwijt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb dit palette al een tijdje in gebruik en vind het ook een zeer prettig palette, mooie glinstering zit erin verwerkt! ik heb de nieuwe collectie van Catrice ook uitgespit en zit het mooie nieuwe palette in wat mij aan de jaren 60 doet denken! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Supermooi palette Nicole! :) Ik ben hier nog steeds erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het palette echt heel erg fijn voor een naturel look.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze heb ik ook en het is echt mijn eerste palette die bijna op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben al heel lang aan het kijken naar de palettes van Catrice, maar ik twijfel steeds.
  Deze kleuren zijn echt super en hoe jij het beschrijft zijn ze toch erg gepigmenteerd! Voor 4,99 EUR wil ik het zeker eens proberen!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb er meerdere reviews over gelezen en de een vond 'm heel fijn en de ander juist niet haha. Ik wil 'm misschien toch wel kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind het palette heel mooi, maar ik twijfel toch een beetje over de prijs haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie foto's maak je! En leuk, je nieuwe layout ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Misschien toch maar eens gaan halen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb hem ook. Een fijn palletje, met mooie basic kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, echt mooi! Misschien maar eens kopen na deze review, mooi en niet al te duur.

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziet er geweldig uit! Jammer inderdaad dat er geen matte bijzit, maar ik geloof dat ie desondanks nog steeds super is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ziet er heel mooi uit! En voor 4,99 maar! Ik ga hem toch ook maar eens uitproberen denk ik xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik had hem al meteen! Gebruik hem dagelijks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw, je maakt zúlke mooie foto's! Zelf doe ik geen make-up op, maar dit palette ziet er wel fijn uit! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik had pas een vergelijkbaar palletje gekocht bij de H&M, maar ik denk dat deze toch net iets fijner is!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik heb hem ook! De kleurtjes zijn prachtig! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik heb dit pallet een tijdje geleden ook gekocht maar ik ben er niet zo héél tevreden van. Het is oké omdat het niet zo duur is maar ik vind het pigment niet zo super. Toch wel leuk als basis in je make-up stash inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw dit is een perfect palette voor mij! Ik heb een heel groot palette met ongeveer 40 kleuren, maar dat zijn bijna allemaal shimmers enzo.. ik gebruik hem eigenlijk nooit. Ik hou meer van naturel kleuren, deze dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik heb hem ook en gebruik hem heel vaak, ben er heel tevreden over! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik heb hem laatst ook eindelijk maar eens gekocht, moet hem alleen nog testen ;)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Jaaa ik heb 'm ook! ben er ook ontzettend blij mee. Goede pigmentatie, en dat voor 5 euro!

  BeantwoordenVerwijderen