Outfit | Mijn 1 euro 50 vest (+ persoonlijk kletspraatje) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Mijn 1 euro 50 vest (+ persoonlijk kletspraatje)


Nu het buiten wat kouder wordt, kan ik niet meer zonder mijn heerlijke warme truien! En misschien is dit wel mijn favoriete vest van deze winter: een prachtig, beige exemplaar die ik voor €1,50 scoorde (ja, je leest het goed: één euro vijftig!) in de kringloop. Ik gooide hem gewoon een keer in de was en daarna was hij weer als nieuw! Hij is heerlijk warm en heeft een heel fijn stofje.

Ik combineerde hem met mijn legergroene broek. Sinds ik deze broek heb, ben ik ineens helemaal fan van legergroen terwijl ik het daarvoor niks vond! Wat vinden jullie van deze kleur?

Daarbij droeg ik mijn witte hemdje van de Primark die je al heel vaak voorbij hebt zien komen. Ik vind hem zó fijn dat ik gewoon nog een versie heb gekocht (als de één in de was zit, kan ik gewoon de ander aantrekken!) en ook heb ik hem nog in het zwart gescoord.
En qua schoenen draag ik mijn Desert boots Clarks look-a-likes van Sarenza.

Persoonlijk kletspraatje
En ook wilde ik jullie weer even een ienie-mini persoonlijke update geven. Ik vind het namelijk heerlijk om zo nu en dan even te kletsen op mijn blog!
Inmiddels is dit alweer de tiende week dat ik stage loop bij SimplyPR, wat betekent dat ik op de helft ben van mijn stageperiode. Het klinkt cliché, maar damn, wat gaat de tijd snel!
Ik heb het er ontzettend naar m'n zin en heb al super veel leuke dingen meegemaakt en mogen doen. Ook bevalt het op mezelf wonen heel erg goed - beter dan ik ooit had kunnen verwachten. Ik weet zeker dat als ik straks weer terug bij paps en mams ga wonen, ik het op mezelf wonen wel ga missen. (No offense, mam, haha!)

Gisteren was ook de persdag bij SimplyPR. Ik keek al weken uit naar deze dag! Natuurlijk heb ik als blogger al een heel aantal persdagen bezocht, waaronder ook die van SimplyPR. Super leuk om het nu eens van de andere kant mee te maken! Ik heb heel veel van jullie gezichtjes voorbij zien komen en ik vond het heel erg leuk om jullie te spreken. Zo gek dat ík ineens moest vertellen over de producten en mensen enthousiast maken. Normaal sta ik natuurlijk in de rol van een blogger!
Er komen weer een heleboel leuke, nieuwe producten aan van onze merken en een paar leuke nieuwigheden kan ik jullie alvast verklappen: Batiste droogshampoo voor donker haar (ideaal voor mij dus, weg met die witte waas! Hier komt binnenkort iets over op mijn blog), een nieuwe tandpasta van Pearl Drops, een BB-powder van GOSH, prachtige nagellakjes van Bourjois en tot slot een heel nieuw make-upmerk: ARTDECO, een prachtig high-end make-upmerk die ook nog eens heel betaalbaar is. Ook hier ga ik zeker aandacht aan besteden op mijn blog, want ik ben fan!

Voor de rest gaat het hier heel erg goed! M'n blog loopt de laatste tijd echt als een trein en ik vind dat super leuk om te zien! Ook al heb ik veel minder tijd om te bloggen en zit ik soms op een veel te laat en onverantwoord tijdstip nog artikeltjes te tikken - I don't care, I love it! Toch kijk ik er stiekem ook weer een beetje naar uit om gewoon naar school te gaan, wat meer vrije tijd te hebben en niet alles voor mijn blog in het weekend moeten doen. Want ik kan je vertellen, er zit veel meer werk in dan je denkt. En soms vergeet ik dat ik ook nog een leven heb náást stage en mijn blog. Maar zolang ik het nog volhoud, ga ik het zeker niet opgeven, want bloggen is het leukste wat er is. You make me happy!

Liefs,
Nicole

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit en wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaa ik ben heel benieuwd naar het nieuwe make-up merk ARTDECO! Ik hoop dat je ons er snel meer over gaat vertellen :-) En wat een leuke outfit heb je aan trouwens! Die broek heeft een leuk kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit en fijn dat je het zo leuk hebt daar. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je outfit is echt super leuk (: ook leuke update! Echt gaaf dat je daar stage loopt, dat klinkt allemaal super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het zo goed gaat en een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aawh wat een leuk artikel! Ik Ben benieuwd naar de nieuwe merken 🌸 xx Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit! Ik ben echt dol op leger kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem1.11.13

  Leuke outfit! Fijn dat het zo goed gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie outfit, staat je erg leuk! Het vest lijkt me lekker warm!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk kletspraatje. Wat top dat het zo goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je even bijpraat! Je outfit vind ik leuk, en de kleur van je broek is erg gaaf :) Super leuk om te horen dat het zo goed gaat met je blog, ik snap wel dat het zeker weer wennen is als je thuis woont, maar ach dat komt allemaal goed haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je daar stage loopt! Ik ben wel een beetje jaloers zeg. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een goede vondst is je vest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik sta er nog steeds van versteld dat je voor zo weinig geld zo'n leuk vest hebt kunnen scoren! Jammer dat je al op de helft van je stage zit, maar zoals je zegt: school kan ook heel leuk zijn en wat vrije tijd is nooit mis.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toffe outfit! En superleuk van je stage dat je het nu van de andere kant bekijkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind je outfit heel leuk. Mooi kleurtje groen ook (en dat zegt iemand die niet echt fan is van groen). Top dat het zo goed met je blog gaat. Geeft vast een heel fijn gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuke outfit! Ik vind dat legergroen ook heel erg mooi eigenlijk ! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke outfit! Leuk zo'n kletspraatje. Fijn dat je het zo naar je zin hebt bij Simply PR. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem1.11.13

  Leuke outfit! Ik vind legergroen ook een erg mooie kleur. En fijn dat je het zo leuk vind op je stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie outfit! Wat een leuk vest zeg, en de kleur van je broek is ook gaaf!

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een supertoffe outfit :)
  Leuke blog! ^^
  Tof dat je stage loopt bij Simply PR.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is een koopje, wauw! Mooi vest, leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem1.11.13

  Wow wat leuk dat je die vest gevonden hebt voor 1,5 euro! Ziet er echt heel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem1.11.13

  Ik hou van je outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk om te horen dat het zo goed gaat! Ik heb dat shirt van Primark ook in het zwart!:)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hele leuke outfit! EN leuk om je enthousiaste persoonlijke "praatje" te lezen :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vond het leuk je gister weer even te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Superleuk dat je dat vestje vond voor €1,50!
  En het lijkt me heel leuk om het PR gebeuren eens langs de andere kant te zien als blogger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw, super leuk vest voor die super lage prijs! Ik kijk de laatste tijd ook steeds vaker in tweedehands winkeltjes. Leuk om een persoonlijke update te krijgen.

  Xx Stephanie (welovewomenstuff.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. WOw, 1,50 voor dat vestje!  www.style-chameleon.com

  WIN A HAIR TREATMENT!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ben benieuwd naar de producten van Art Deco, heb er hier en daar iets over gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Maar 1€50?! wat een koopje! Echt een mooi vest ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuk vest voor maar 1,50:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind je outfit echt heel leuk! En i love legergroen!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een leuk enthousiast en spontaan stuk, mooi dat je het zo naar je zin hebt op je stage! De outfit vind ik ook erg mooi, wat een supermooie vondst dat vest bij de kringloop! Sinds de kringloop bij mij in de buurt is verhuisd naar de andere kant van de stad kom ik er veel minder vaak, eigenlijk zonde, binnenkort maar weer eens langsgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een koopje, ze hangen precies zo in de winkels! Heel tof!
  Fijn dat het zo leuk is op je stage! Ik moet zeggen dat het ook wel erg gaaf klinkt allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Vond het zo leuk je te ontmoeten en wat straal je op deze foto's! Je doet het super en ben heel trots op je!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Simpele, maar leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. I love legergroen! Ik vind je vest ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen