My favourite blogs

De laatste tijd heb ik weer een heleboel nieuwe blogs ontdekt die nu tot mijn favorieten behoren. Ik vind het heerlijk om op een lazy avond met mijn laptop mijn bed in te duiken en vervolgens lekker blogs te lezen. Ik ben altijd helemaal gelukkig als ik weer een nieuwe blog heb ontdekt die ik leuk vind! Vaak zijn het kleine blogs waarvan ik vind dat ze tien keer zoveel volgers verdienen als ze nu hebben. En daarom deel ik ze met jullie!

#1 Little Fashiolista - www.littlefashiolista.nl

Little Fashiolista is de vrolijke lifestyleblog van Jessy. Jessy is een ontzettend aardig meisje die ik al een paar keer in het echt heb ontmoet. Ook al doet de naam van haar blog misschien vermoeden dat ze een fashionblogger is - dat ís ze niet! Ze is ooit met bloggen begonnen omdat ze van beauty en make-up houdt en graag haar creativiteit kwijt wilde. Op haar blog schrijf ze over beauty, leuke plekjes waar ze is geweest en de toffe events die ze bezoekt. Ik ben een grote fan van haar foto's, die zijn echt ontzettend mooi! Door een hele handige tip van Jessy over de instellingen van mijn camera, schoot ik afgelopen zomer de meest geweldige foto's tijdens Fashionweek. Bedankt nog daarvoor :)
 Door het lezen van haar blog heb je echt het idee dat je haar heel goed kent en dat vind ik altijd erg leuk aan haar blog.
#2 Fanilla - www.fanilla.nl 

Marieke, een heel vrolijk 18-jarig meisje uit Groningen die nu in Utrecht woont en studeert, is het gezicht achter de lifestyleblog Fanilla. Alleen de naam van haar blog vind ik al geweldig! Op haar blog schrijft ze - zoals ze het zelf zegt - over fashion, food en favourites. Sinds kort heeft ze een nieuw domein en een prachtige nieuwe lay-out, ja, ik ben echt een sucker voor blogs die er mooi uitzien. Op haar blog kom je van alles tegen, een lekker afwisselende blog, daar houd ik van! Zo laat ze ons de leukste hotspots zien waar ze is geweest, geeft ze ons een kijkje in haar studentenleven en laat ze haar outfitfoto's zien. Haar schrijfstijl vind ik heel fijn: lekker luchtig én grappig. Neem eens een kijkje op Fanilla!


#3 Mints and Mangos - www.mintsandmangos.nl

En ook dit is weer een blog met een prachtige lay-out én een leuke naam. Een mooie lay-out en een pakkende titel voor je blog doen al zoveel, ik had nog geen letter gelezen op de blog van Sophie en toch was ik al fan. En haar schrijfstijl blijkt ook nog eens heel erg leuk te zijn! Elke dag verschijnt er weer een nieuw artikel op Mints and Mangos, over beauty, fashion of lifestyle en ook vertelt ze regelmatig over haar eigen persoonlijke leven. Haar blog is lekker overzichtelijk en de onderwerpen waar ze over schrijft heel afwisselend. Ken jij Mints and Mangos al?


#4 Make Cupcake - www.makecupcake.be

Voordat ik stage liep bij SimplyPR, volgde ik denk ik zo'n drie Belgische blogs. Nu is dat lijstje heel wat langer geworden! Eén van mijn favorite Belgische blog is die van de 18-jarige Frauke. Haar blog heet Make Cupcake, een ontzettend toffe en originele naam al zeg ik het zelf! Haar blog is voornamelijk een beautyblog en net als de drie blogs die ik hier al eerder noemde, is haar lay-out onwijs mooi en overzichtelijk! Ze heeft net een nieuwe camera gekocht, waarmee ze hele mooie foto's maakt waar ik stiekem een beetje jaloers op ben. Ze schrijft hele duidelijke reviews en ze lijkt me een ontzettend lief en aardig meisje in het echt! Mocht je de blog van Frauke nog niet kennen, neem dan zeker eens een kijkje. 

Kende jij deze vier blogs al? 

49 opmerkingen:

 1. zien er leuk uit..
  ga eens een kijkje nemen!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke aanraders en ik kende ze nog niet allemaal; fijne tips en leuk dat je het deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste twee kende ik nog niet, maar ga ik zeker even bij kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende ze alle 4 al. Het zijn echt leuke blogs:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg, ik kende er nog een paar niet. Ga gelijk even kijken.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk, ik blog nog niet zo lang en er gaat een wereld voor je open: Wat zijn er ontzettend veel leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik kende ze nog niet.
  Liefs gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De blog van Sophie en van Frauke kende ik al, wat leuk dat je zo een artikel hebt gemaakt om hun even in de spotlight te zetten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende ze bijna allemaal, maar volg alleen de laatste. Moet toch verandering in komen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alleen de eerste, Little Fashiolista, kende ik al - de rest ben ik meteen gaan volgen, heb ik er nieuw leuk leesvoer bij! :D

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! De eerste twee kende ik al, de laatste twee nog niet. Even opzoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke blogs, ik kende er een paar al!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk lijstje weer! Ik kende alleen Mints & Mangos nog niet, dus daar ga ik zo even een kijkje nemen. Met wat je schrijft over de andere sites ben ik het helemaal eens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bedankt voor de tips:)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De laatste blog vind ik ook heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jaa leuke blogs! Die van Jessy is superleuk maar madecupcake volg ik ook al een tijdje. Fanilla ga ik nu volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk artikel! Ik kende de blogs al. Zo'n mooie lay-outs! Maar ik wist niet dat Marieke nu een nieuw domein heeft, ooops. Ben meteen even gaan kijken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke blogs, twee kende ik nog niet. Ik ga daar even een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk, ik ken ze niet allemaal, dus ik ga kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kende ze nog niet, dus ga meteen even kijken! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk!
  De laatste 2 blogs kende ik nog niet, ik ga even een kijkje nemen:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat tof om te zien dat je een aantal (opkomende) blogs in het zonnetje hebt gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie blogs zeg! Altijd inspirerend, zo'n post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mints and mango's lijkt me leuk zeg :) alleen de layout al doet vermoeden dat het een fantastische blog is.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke blogs! Kende ze allemaal nog niet. Vind het zelf ook leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. 1 en 2 ken ik, maar volg ik niet. Sophie van Mints & Mango's is echt super! De laatste ga ik nù checken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ah hé, dit is onwijs leuk en superlief zeg ♥! Te grappig, ik volg jou blog ook en je layout is ook echt ah-ma-zingggg

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk om te zien, een paar kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk! Ik heb echt twee super leuke blogs (de laatste twee, de eerste twee kende ik al) ontdekt :) Bedankt voor de tips. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hee, ik zie net dat ik hier vermeld ben - wat lief! Thank you! Ik vind de andere blogs (en die van jou!) ook erg tof! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziet er inderdaad ook erg leuk uit!
  wat leuk dat je er allemaal zo'n leuk verhaal bij hebt getypt!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen :)  www.style-chameleon.com

  PANDORA BRACELET GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik kende ze eigenlijk allemaal nog niet, maar ik ga ze zeker een bezoekje brengen! Ze hebben trouwens allemaal een prachtige lay-out :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Aah wat superleuk dat ik hier tussen sta, dankjewel! Ik kende alleen Mints and Mangos nog niet, die ga ik nu even bekijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Kon ze allemaal nog niet dus alle 4 even bekeken, leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Awh wat ontzettend lief Nicole! Ik dacht al, waar komen opeens al die volgers vandaan? En toen zag ik jouw artikel haha, echt heel lief <3

  BeantwoordenVerwijderen