Miss Sporty Pump Up Booster mascara en Fabulous Eyeliner + highlighter

Miss Sporty is één van mijn lievelings low-budgetmerken. Elke keer als er weer nieuwe producten in de winkel liggen, ben ik razend benieuwd en kan ik niet wachten om ze te testen! Ook nu zijn er weer twee nieuwe producten van Miss Sporty: de Fabluous Gel Eyeliner + Highlighter en de Pump Up Booster mascara. Benieuwd of ook deze producten me weer goed bevallen? Lees dan snel verder!


1. Miss Sporty Fabulous Gel Eyeliner + Highlighter                        (€3,49)
2. Miss Sporty Pump Up Booster mascara                                    (€4,49)

Swachtes + Borsteltje
Allereerst de swatches van het kitje met de eyeliner en highlighter. Dat ziet er goed uit! Als ik licht met mijn vinger over de eyeliner en highlighter ga, komt er heel veel pigment van af. Vooral de highlighter verrast me heel erg!
Het borsteltje van de Pump Up Booster mascara is net als de meeste mascara's van Miss Sporty een groot borsteltje. Er zit een lichte kromming in en gelukkig heeft het borsteltje wel dunne haartjes. Ik ben benieuwd!Mijn ogen zonder mascara, eyeliner en highlighter:

Eindoordeel:
De mascara komt in een lekker opvallende, knaloranje verpakking met paarse letters. Het borsteltje is aan de dikke kant, waardoor ik altijd al een beetje sceptisch word. Gelukkig verraste deze mascara mij heel positief! Door de lichte kromming in het borsteltje kun je de mascara heel gemakkelijk op je wimpers aanbrengen. Mijn wimpers werden opvallend langer en volumineuzer en er zijn geen klontjes te bekennen! Het enige nadeel is dat hij niet zo snel opdroogd. Zoals je op de foto's kunt zien, laat hij dan ook wat zwarte vlekjes achter op mijn oogleden.
Cijfer: 8/10


En dan de eyeliner en highlighter. Allereerst krijgt dit product al credits voor de originele combinatie: ik heb nog nooit een highlighter en eyeliner in één gezien! Er zit een klein kwastje bij waarmee je de eyeliner kunt aanbrengen. Ik ben sowieso al niet zo'n ster in het zetten van een mooie eyeliner en zo'n kwastje maakt het mij nog eens extra moeilijk. Wat me wel opviel is dat je er echt een perfecte wing mee kunt zetten! Helaas lukte het me niet om er een wat dunner streepje mee te zetten, ik vind zelf het streepje boven mijn ogen te dik. Misschien dat het na wat oefenen een stuk beter gaat, de pigmentatie is in ieder geval super! Ook de highlighter vind ik erg mooi. Ik gebruikte er een beetje van in mijn binnenste ooghoeken waardoor ik een veel frissere blik krijg.
Cijfer: 7/10

Ik ben erg tevreden over de nieuwe producten van Miss Sporty! Ik ga nog eens goed oefenen met het eyelinerkwastje zodat ik misschien over een tijdje wél een mooie winged eyeliner kan zetten.

De Miss Sporty Pump Up Booster mascara (€4,49) en de Fabulous Gel Eyliner + Highlighter (€3,49) zijn verkrijgbaar bij Etos. 

36 opmerkingen:

 1. ooh dat kitje klinkt interessant..!
  bijzondere combinatie ook,
  zal eens kijken binnenkort!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me hele fijne producten, lekker budget ook. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt beide goed zeg! En wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mascara is echt opvallend goed! Mooie oogopslag krijg je ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke review! De mascara vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw hun mascara lijkt mij ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de mascara een erg goed resultaat geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goh, ik dacht eerst dat dit eentje van Maybeline was. Bijna dezelfde verpakking! Wel fijn dat het zo'n budgetmerk is die het goed doet met de mascara! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit de eyeliner is misschien juist met een ander kwastje
  juist weer goed te doen!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat budgetmerken soms heel goed uitpakken, het hoeft niet allemaal duur te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit! Duidelijk review zo met die foto's van je ogen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede review :) Mij lijken beide producten erg fijn, wat betreft de highlighter en eyeliner ben ik wel een beetje bang dat het product niet zo fijn zou werken voor mij persoonlijk haha. Zwart en wit zo dicht bij elkaar, dat kan niet anders dan fout gaan!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goede review! Ik vind het er perfect uitzien, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat kitje klinkt wel fijn! Ik heb die mascara in het paars, volgens mij is die dan waterproof en die werkt bij mij echt verschrikkelijk! Veel te veel op het borsteltje, klontjes en krult voor geen meter.
  Goed review!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mij lijkt de highlighter erg fijn en een erg mooi prijsje :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijne review! Het highlighter kitje vind ik er erg leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, met name de mascara vind ik echt een heel mooi effect geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goed om te weten want ik heb die mascara vanmiddag gekocht.
  Ik zag te twijfelen over die fabulous gel eyliner nog te twijfelen, maar na dit review ga ik hem zeker kopen! En ik zal er een review over plaatsen:)
  liefs,
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er goed uit als ik het zo even zie! Alleen gaan eyeliner en ik absoluut niet samen...

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fijne review! Vooral de mascara is erg mooi.
  Liefs,
  Veronique // My Pretty Way Of Life

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind je winged eye al best goed gelukt hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow de mascara maakt je wimpers echt wel mooi lang! x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die eyeliner en highlighter spreken mij wel aan! Ik gebruik zelf altijd wel eyeliner, alleen nog nooit met een gel-eyeliner geprobeerd. Misschien wordt het tijd dat ik dat maar eens ga proberen met deze van Miss Sporty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Thanks voor deze review! Ga de eyeliner en highlighter ook kopen morgen :)
  Ik vond de concealer van miss sporty ook altijd heel goed, met vitamine E erin
  en hij leek een beetje op een lipgloss vanwege het kwastje. Maar ik kan hem
  nergens meer vinden!

  XOXO
  www.fienaticblog.blogspot.com
  Fien

  BeantwoordenVerwijderen
 25. WOW die eyeliner lijkt me perfect! Ik zoek nog steeds een goede. Ik ga deze zeker proberen. Mooi lijntje heb je ook gemaakt! Ik kan dat echt niet haha

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziet er goed uit! & Wat een leuke blog heb je, ik volg je vanaf nu. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt. Ik vind je foto's steeds mooier worden <3

  BeantwoordenVerwijderen