Vlog | Grazia Beautybloggers Masterclass


Gisteren was het eindelijk zover; De Grazia Beautybloggers Masterclass! Sinds het moment dat ik de kaartjes bestelde (ik had één van de laatste kaartjes, lucky bastard die ik ben!) had ik er al ontzettend veel zin in. In januari bezocht ik de fashioneditie van dit evenement en ook dat was ontzettend leuk.
We kregen gisteren masterclasses van drie grote beautybloggers: Negin Mirsalehi, Mascha en Serena. Wat was het onwijs inspirerend om hun verhalen en tips te horen! Ik heb weer een heleboel inspiratie en motivatie om verder te gaan met mijn eigen blog.Ook hield Thijs Willekes nog een praatje, net als Kirsten Jassies die werkzaam is bij Sanoma. Van die laatste kregen we handige tips over hoe je je blog kunt optimaliseren.
BE Creative, het nieuwe make-upmerk van ICI Paris XL, was ook aanwezig en gaf ons heel veel informatie over hoe je hun make-up goed kunt gebruiken. Ook hier heb ik weer veel van geleerd! Natuurlijk was er ook tijd voor een overheerlijke lunch en tot slot een borrel in de Skylounge, op de 11e verdieping van het hotel. Wát een uitzicht! Na afloop kregen we een gigantische goodiebag mee met super mooie producten.
Dat alles zie je in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

34 opmerkingen:

 1. Haha, jij bent dus ook 's avonds nog bezig geweest met fllmen en editen ;) Ik heb hem ook online staan, maar dan een unboxing. Ja, je bent blogger of je bent het niet, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk filmpje! Je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw tof dat je daarbij was! Het ziet er leuk uit en mooi filmpje heb je gemaakt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke vlog! Jij lijkt me echt een heel leuke en vrolijjke meid. Mooie goodiebag!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag er heel leuk uit! Dat Blogger shirt uit de goodiebag is echt geweldig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk zeg! Leuke outfit had je ook aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jaloers! Ziet er goed uit, ik ben nu net mijn eerste shoplog op youtube aan het uploaden haha ik vond het vreselijk om tegen mijn camera zo te praten.. jij doet het echt voor voor en achter de camera top!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan en grappig om te zien hoe iedereen zijn eigen inspiraties heeft opgedaan die dag. Veel succes met je blog! Groetjes Joli

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk filmpje heb je gemaakt. Was een geslaagde dag gisteren! Ik heb je volgens mij wel gezien. Je zat bij mij in de laatste zaal met Thijs, Masha en Serena.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke vlog! En wat een goed gevulde goodiebag, altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeehhhh het was leuk! En de goodie bag is ook heel leuk :) En jou filmpje ook haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er ontzettend leuk uit, ik heb nu stiekem toch wel een beetje spijt dat ik geen tickets had gekocht! Mooie blazer heb je ook aan, heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah echt een super leuke vlog heb je gemaakt Nicole! Ik heb me op Youtube op je geabonneerd! :D Ik heb ook echt een super leuke dag gehad op de Graziabbmc! Samen met mijn zus heb ik ook een artikel van de Grazia beautybloggers Masterclass online gezet! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuk filmpje, leuke producten in de goodiebags :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke vlog heb je gemaakt! Je bent prettig om naar te luisteren :)
  Zal je hier weer heengaan?

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk gedaan, mooie goodiebag! Ik heb van de week over de mario badescu nachtcreme geschreven en was er niet erg blij mee haha

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk gedaan! Beleefde het event weer opnieuw :)
  Jammer dat ik je niet heb gezien. Ik heb ook 2 scheermesje dus denk dat het wel hoorde haha.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuk filmpje! en de goodiebag is ook echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat je daar bij mocht zijn :). Een heel leuk filmpje met een hele fijne goodiebag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat gaaf dat je er bij was! Jaloers haha. Lijkt me idd erg inspirerend!

  X lisa

  www.llittleblonde.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De vlog van mijn zus en ik staat nu ook online :D Samen met een filmpje van de unbagging van de goodiebag, hihi. Liefs, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuke vlog! Ook erg fijne inhoud van de goodiebag, goodiebags zijn altijd leuk :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke vlog! Had je nog niet eerder op camera gezien - maar vind het lekker spontaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lijkt me een leuk event, grappig dat je die armband al in het zilver had van vorige keer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke vlog Nicole! Volgens mij zat je in dezelfde groep als ik. :-)

  BeantwoordenVerwijderen