Filmpje | September Favourites (beauty, fashion, food én Lifestyle!)Klik hier als je de video niet kunt zien. 

Wat waren jouw favorieten van de maand september?

17 opmerkingen:

 1. Erg leuk filmpje! Ik vind je tas en schoenen erg gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk filmpje Nicole! En je vest is zo leuk, volgens mij zit hij inderdaad erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook laatst die poeder van Catrice gekocht, hopen dat die bij mij ook zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag ik vragen met welke camera je filmt? Ziet er goed uit. Wat een prachtige meid ben je zeg, wauw. En ik ben heel jaloers, ik wil zoo graag een wasbak in mijn kamer. Die schoenen zijn heel erg mooi en zeker voor die prijs! Ik gebruik die heat protector soms ook. Oh die blush is mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je leuke reactie! Deze Video heb ik gefilmd met mijn Canon 550D en de 50mm lens :)

   Verwijderen
 5. Leuke video heb je weer gemaakt! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk filmpje! Wat grappig, die spa drank drink ik sinds een maandje, vind drankjes met prik nooit lekker, maar deze wel! Dat vestje ziet er ook super uit, denk dat ik binnenkort ook naar zoiets ga kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk gedaan! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan om zo heel veel verschillende favorieten te laten zien! Weer eens wat anders en veel leuker dan alleen maar beauty! Blijven doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen