Mijn favoriete zomer drankjes


Joehoeee, het is eindelijk volop zomer! Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw... tijd voor een lekker drankje! Ik vind het heerlijk om in de zomer op een terrasje te zitten met vriendinnen en daar lekker drankjes te drinken. Ook thuis geniet ik volop van heerlijke zomerse drankjes. Vandaag laat ik mijn 3 favoriete zomerdrankjes aan jullie zien.Dit blikje Mango & Passievrucht fruitdrank kocht ik al maanden geleden in de Chinese toko in Arnhem. Ik ben gek op Mango en was daarom erg benieuwd naar dit drankje! En ik kan je vertellen: hij is heerlijk! De mango in combinatie met de passievrucht zorgt voor een lekker fruitige smaak en wat me opvalt is dat het helemaal niet "nep" smaakt. Het smaakt echt alsof je net zelf een mango en passievrucht hebt geperst en daar een sapje van hebt gemaakt! Ze zijn dus verkrijgbaar bij Aziatische toko's en misschien ook wel in de supermarkt!

De Limoncello van Pallini is een drankje die ik nog maar kort geleden heb ontdekt. Maar oeh la la, wat is het lekker! Het is een Italiaans drankje en heeft een hele frisse smaak. Het doet me echt denken aan mojito, één van mijn favoriete drankjes. Het is heerlijk met een paar ijsklontjes erbij, of gemixt met prosecco en tonic.Dit drankje is al jaren mijn favoriet! Spa Fruit heeft meerdere smaken, maar de smaak Lemon Cactus vind ik echt het lekkerst. Sinds dit drankje bestaat, heeft het altijd bij ons in de koelkast gestaan. En nog steeds drink ik het erg vaak! Het is een heerlijk fris drankje, perfect voor in de zomer. Bovendien is het ook nog eens caloriearm (wat vrij uitzonderlijk is voor frisdrank!)


En op het laatste moment heb ik er tóch nog een drankje bijgevoegd, die ik pas kortgeleden ontdekte. Ik vind het heerlijk om in de zomer op een terrasje of in de tuin te zitten met een goed glas wijn. Ik ben vooral een grote fan van zoete witte wijn die lekker fris en licht is. En deze Gallo Summer White voldoet aan al mijn eisen! Deze nieuwe wijn is speciaal voor de zomer en veel lichter dan de normale wijnen, hij bevat namelijk maar 5,5% alcohol. Hij is heerlijk fruitig, er zitten namelijk tonen van appel, peer en citrus in. Ergens doet deze wijn me denken aan Jillz, misschien dat je zo een beetje een idee krijgt hoe het smaakt. Ja, deze wijn is echt perfect voor de zomer, ik zou zeggen: probeer hem gewoon een keertje! Hij is verkrijgbaar voor €5,29 bij onder andere Hoogvliet, Jumbo en Em-té. 

Kenden jullie deze drankjes al? En wat is jouw favoriete drankje in de zomer? 

15 opmerkingen:

 1. Ik ga die pallini maar eens proberen want ik hou van mojito haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spa Fruit is echt mijn favoriet. De andere smaken hiervan ook, je hebt zo'n lekkere 'rode'. Het eerste drankje ken ik niet, maar mango is heerlijk. Toch maar eens naar kijken bij de toko.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lemon Cactus Spa is mijn all time favoriete drankje, super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spa fruit vind ik zó lekker! Dat is denk ik ook mijn favoriet deze zomer! Wat een leuk artikel trouwens! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Vooral die eerste lijkt me erg lekker, ik houd ook van Mango.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh, zien er heerlijke en verfrissende drankjes uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De spa fruit drankjes zijn heeerlijk! Lekker verkoelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die met mango en passievrucht klinkt zoooo lekker. En wat is dat flesje limoncello schattig zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mmm, mango en passievrucht is echt een heerlijke combinatie! En Spa Lemon Cactus is inderdaad echt heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekkker, limoncello vind ik ook heerlijk, zeker op de warme zomer avonden met inderdaad een paar ijsblokjes, genieten!

  BeantwoordenVerwijderen