Is jouw garderobe al summerproof? - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Is jouw garderobe al summerproof?Super weer
Eindelijk is het heerlijk weer en kunnen de warme kleren ingeruild worden voor vlotte zomerkleding! Het wordt tijd om de kledingkast uit te ruimen (zoals ik ook doe met The 100 Things Challenge!) en leuke, nieuwe kleding te kopen die je helemaal het zomerse gevoel geven. Om het jezelf lekker makkelijk te maken, kun je veel beter online shoppen. Want ja, wie heeft er nu zin om met dit warme weer urenlang in de rij van de kassa te staan?

De mode volgen of je eigen stijl kiezen
De één vindt het leuk om te mode te volgen, de ander houdt er lekker zijn of haar eigen stijl op na. De mode volgen vind ik leuk, maar dat kost vaak ook wel wat. Maar, dat hoeft niet per se! Om trendy te verschijnen, kun je ook kiezen voor het dragen van modeaccessoires die goedkoper zijn. Wil je toch het modebeeld volgen met een beperkt budget, dan kies je voor één of een paar kledingstukken in een heersende modekleur. Die kun je dan vervolgens eindeloos combineren met de kledingstukken die je al in je kast hebt hangen! Als je het toch leuker vindt om je eigen stijl te volgen, moet je je kledingkast maar eens kritisch gaan bekijken. Wat draag je nog wel en wat niet en welke kledingstukken kunnen vervangen worden om weer vlot gekleed de deur uit te gaan? 

Aanschaf nieuwe kleding
Vervang die oude rok van vorig jaar voor modellen die dit jaar helemaal in zijn (bijvoorbeeld de waterfall skirt!) Probeer lekker veel kleur te dragen deze zomer en laat zwart nu maar eens weg uit je garderobe. Ruil je T-shirts eens in voor één van de leuke tunieken die je kunt kopen. Probeer nieuwe combinaties te maken met kleding die je al hebt en je nieuwe aankoopjes. Zorg voor voldoende variatie in je kast. Lekker vlotte kleding voor je werk en makkelijk zittende kleding voor als je 's middags in de tuin nog even iets moet opknappen voor je moeder. Ga je 's avonds nog uit? Dan staat een short met een leuke blouse prima. Let bij de aanschaf van nieuwe kleding altijd op dat het écht jouw maat is en dat het lekker zit. Je hebt er niets aan als een kledingstuk er leuk uitziet, maar niet goed zit. Als je een kijkje neemt in het aanbod van Zalando, zie je at ze alles hebben om deze zomer trendy gekleed de deur uit te gaan.

Klik hier voor mode, fashion en accessoires zodat jouw garderobe deze zomer helemaal summer proof is!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Anoniem26.7.13

  Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk artikel, goed geschreven ook! Ik probeer de laatste tijd me meer bij mijn eigen stijl te houden, maar toch is dat lastig. Er is zoveel leuks te koop. Ik ben zelf niet zo van de accessoires omdat ik altijd bezig ben en die me dan in de weg zitten. Toch vind ik een eye catching item dan wel weer gaaf! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Ik heb wel een eigen stijl, maar vind veel kleren die in de mode zijn ook erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het voorbije jaar erg into truien geraakt, heel veel mooie dingen gevonden waardoor mijn kleerkast meer uit herfst/winteroutfits bestaat. Wel een beetje jammer met het warme weer van de voorbije weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb wel wat nieuwe kleding gekocht voor deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen