AMSTERDAM FASHION WEEK | MEVAN KALUARACHCHI


Ik wilde altijd nog een keertje naar een mannenmodeshow. Dat is toch écht weer wat anders dan een show met vrouwelijke modellen. En lucky me, de show van de Sri-Lankaanse Mevan Kaluarachchi (ik weet stiekem nog steeds niet hoe ik zijn achternaam uitspreek) was van een mannencollectie! Samen met mijn zusje bezocht ik zaterdagavond deze modeshow in het Transformatorhuis bij de Westergasfabriek.

Ik vond het echt een ontzettend mooie en bovendien ook draagbare collectie! In de collectie was veel kleur te zien: groene en gele broeken, maar ook veel rustige kleuren zoals zwarte truien en zwart-wit gestreepte broeken. Ja, het was een hele gave show en het was ook zeker niet vervelend om naar al dat mannelijks op de catwalk te kijken. Kijk snel verder voor meer foto's!


25 opmerkingen:

 1. Mooi! De stoffen zien er ook schitterend uit. Lijkt me een hele leuke ervaring om zo'n show bij te wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof dat je daar bij was, lijkt me ook een keertje leuk om zo iets mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn echt prachtig geworden! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tof! Niet vervelend om naar dit soort personen te kijken inderdaad haha. Hoewel ik ze toch liever in andere kleding zie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je naar een mannenmodeshow bent geweest! De kleuren van de blauwe en groene broek vind ik erg mooi, maar het model vind ik toch wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en inderdaad niet vervelend om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah leuk om te zien! Ik kon onverwachts helaas niet meer:(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me super om eens meegemaakt te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toffe show en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie best wel toffe dingen ertussen zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was gister bij de AFW, daar heb ik ook twee mannelijke modeshows gezien, het was heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je daar bent geweest, lijkt me echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is niet slecht. Zo leuk dat je ook over een mannelijke show een verslag brengt, want zo vaak kom je die niet tegen op blogs. De kleurrijke broeken zijn mooi gemaakt en goed te zien op je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat heel leuk dat je erbij was! ik vind er echt prachtige dingen tussenzitten, ben alleen niet overtuigd of m'n vriend ze ook zou dragen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie collectie! Superleuk dat je bij een mannenshow aanwezig was :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat je bij een mannenshow aanwezig was! Lijkt me ook heel leuk om naar te kijken :p Ik vind eigenlijk vooral de donkerblauwe/paarse blouse prachtig!

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. He arjen (rood harige jongen) gave foto`s!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha glad you liked it! (Ik liep model bij de show, foto onder arjen)

  BeantwoordenVerwijderen