OUTFIT | THRIFTED LEATHER JACKET - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

OUTFIT | THRIFTED LEATHER JACKET


Ik was al weken op zoek naar hét perfecte (nep) leren jasje. Ik was best bereid om er wat tientjes voor neer te tellen, maar natuurlijk is het veel beter als je een lekker goedkoop exemplaar vindt! Daarom ging ik afgelopen naar één van mijn favoriete vintage boetiekjes in Ede - waar ik eigenlijk altijd wel slaag - op zoek naar een leren jasje. En guess what I've found!Het was echt liefde op het eerste gezicht toen ik dit jasje zag! Ik durfde bijna niet naar de maat te kijken, vaak zijn ze dan toch te groot of te klein, maar dit jasje was gewoon maat 38 en dat is precies mijn maat! Hij zat dan ook echt als gegoten en ik kon dus niet anders dan hem mee naar huis nemen. En dan nog het aller leukste van dit het hele verhaal: hij kostte maar 12 euro 50!

Ik trok het jasje afgelopen woensdag meteen aan, toen ik een feestje had. Ik combineerde het jasje met een wit hemdje van de Bershka, mijn ketting van Nummer Zestien, mijn witte All-Stars en mijn nieuwe grijze spijkerbroek van Sans-Online.

Die laatste kocht ik in de sale voor maar 7 euro 50! Ik had voor mijn verjaardag een tegoedbon gekregen van Sans-Online ter waarde van 10 euro, die ik dus meteen uitgaf aan deze broek. Het is een broek van Pieces en ik denk dat ik er wel een stuk of vijf van in mijn kast heb liggen, in allerlei verschillende kleuren. Ze zitten echt heerlijk!

En ook van mijn (neppe, sstt..) witte Allstars ben ik nog steeds een grote fan! Ik kocht ze in Turkije voor maar 16 euro. En ook al zijn ze nep, ik heb in tijden geen schoenen meer gehad die zó lekker lopen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

41 opmerkingen:

 1. Dat jasje staat je heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend mooie outfit, je jasje is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuke outfit zeg! je jasje, en je schoenen, alles klopt! Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw leuke outfit en wat leuk dat jasje !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een heel leuke outfit! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal geweldig ! Ik ben ook groot fan van je witte Allstars. Die staan op mijn lijstje, ben alleen bang dat dat echte moeten worden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! En wat tof dat je dat jasje vond, zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, super leuk jasje en zo goedkoop! Het staat je erg goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehhh die is leuk zeg! Staat je super :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem22.6.13

  Superleuk jasje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Woow, mazzelaar! Super leuk jasje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die all stars lijken net echt! Heel leuk jasje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heee is dat jasje van H&M? Dan heb ik precies dezelfde, van een collectie van 5 jaar geleden haha! Super tof dat je dat jasje zo goedkoop het gescoord, het staat je ontzettend leuk. En ahhh, wat vind ik je nieuwe haar toch mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke outfit! Wat gaaf dat je dat jasje voor maar 12 euro hebt kunnen kopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk jasje!! Je bent wel goed in dingen goedkoop scoren haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. echt een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat ben je goed geslaagd in het vintage winkeltje, wat een geluk dat het jou maat was en zo goedkoop!
  In Turkije kun je zulke goede (neppe) dingen kopen, alleen daarom zou ik al terug willen haha! En je ziet niet eens dat ze 'nep' zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ontzettend gaaf! Wow, staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geluk :) en inderdaad meestal is het dan net de verkeerde maat die er nog hangt, zo typisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Woow voor 12,50 een leren jasje! Geen geld zeg! Nu moet ik nog eentje zien te vinden ;)

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Echt een mooi jasje!
  Ik volg jou natuurlijk terug op bloglovin! :D

  XO Zoë
  http://www.thedailyfashiondrug.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauwww, wat een prachtig jasje! En dat voor die prijs, ik ben jaloers grrr hahah <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een geluk met dat jasje!! En die broek staat ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hij is erg mooi! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die outfit staat je heel leuk en dat (leren) jasje is echt super leuk! Goed gescoord jij. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Simpele outfit, maar toch niet té simpel!
  Supermooie ketting en de outfit staat je leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een super leuke outfit (: ik vind je jacket super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Anoniem23.6.13

  Echt een onwijs leuke outfit! Staat je echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Aaaaah dat jasje is zoooo mooi! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heel leuk jasje! En je haar is erg mooi geworden :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen