BUDGETBEAUTY | NYC BIG BOLD CURL MASCARA


Ik denk dat iedereen wel een favoriete mascara heeft, die je keer op keer weer koopt. Ook ik heb zo mijn favoriete mascara, maar toch vind ik het erg leuk om nieuwe mascara's uit te testen. En helemaal als ze lekker budget zijn én erg interessante beloftes hebben. Deze Big Bold Curl mascara van NYC belooft je wimpers namelijk big, bold én curly te maken en bovendien kost hij slechts €3,99. Benieuwd of deze budget mascara  haar beloftes waar maakt? Lees dan snel verder!Ik ben over het algemeen altijd heel tevreden over NYC! Ze hebben prachtige lipsticks en ook de nagellak van NYC vind ik heel erg fijn. Een mascara van dit budgetmerk had ik echter nog nooit uitgetest, dus ik was erg benieuwd of deze mascara mij ook zo goed zou bevallen! Ik vind de verpakking erg mooi, turquoise vind is één van mijn lievelingskleuren en de paarse letters steken er lekker bij af.

Over het borsteltje was ik niet direct enthousiast: het is een groot borsteltje waar ik niet echt van houd. Uit ervaring weet ik dat mijn wimpers echt onwijs klonterig worden van deze grote borsteltjes.


Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara en onder zie je mijn wimpers nadat ik de NYC Big Bold Curl mascara had aangebracht. Eén ding is zeker: je ziet duidelijk verschil! Mijn wimpers worden zeker langer, zwarter - maar helaas ook dikker.

Zoals ik al verwachtte, klonterde de mascara best wel en kregen mijn wimpers een beetje het gevreesde spinnenpooteffect. Nu moet ik zeggen dat ik eigenlijk altijd nog wel een schoon borsteltje gebruik om de klontjes weg te werken, zelfs bij mijn favoriete mascara. Nadat ik met een schone mascaraborstel over mijn wimpers was gegaan, werden de klontjes duidelijk minder.

EINDOORDEEL:
Zoek je een goedkope mascara die je wimpers langer en zwarter maakt? Dan is de Big Bold Curl Mascara zeker een aanrader! Helaas klontert de mascara vrij snel door het grote borsteltje, maar deze klontjes zijn makkelijk weg te werken met een schone mascaraborstel.

Ik weet dat veel andere bloggers deze mascara ook in hun stash hebben! Wat vind jij van de NYC Big Bold Curl mascara? 

27 opmerkingen:

 1. Ah ik vind dat de mascara een erg mooi effect geeft! Het verschil kun je best goed zien, en dat voor een goedkope prijs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb al een fijne andere budget mascara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er mooi uit (: maar ik heb hem niet in mijn stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er mooi uit voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh YES! EINDELIJK geen stomme letters meer intypen haha ;-) Op een vaste computer vind ik dat nog niet zo erg, maar met m'n iphone is dat echt een ramp.

  Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, ik vond het zelf ook verschrikkelijk, maar ik had ontzettende last van massa's spam! Gelukkig is dat nu voorbij, dus weg met die vervelende codes!

   Verwijderen
 6. Ik vind hem er super goed uitzien en het prijsje is ook wel leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook, hij is wel fijn inderdaad. Ik heb zelf altijd het probleem dat me wimpers niet mooi willen krullen met vele mascaras. Ben nog steeds opzoek naar evengoede haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zoek ook altijd nog een goede budget mascara. Jammer dat deze klontert zeg! Dit wordt heb dus voor mij niet :(

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het niet echt wat, ze worden er inderdaad dik van. Wel jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zonde dat hij wel klontert. Het effect is voor die prijs op zich niet verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op zich ziet hij er wel mooi uit, jammer van de paar klontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me een erg fijne mascara, maar wel erg jammer dat ie klontert.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat hij klontert,
  op je onder wimpers zit het wel echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb hem ook en vind hem prima werken! Alleen kan ik er inderdaad niet te veel op doen want dan krijg je klontjes en aan elkaar geplakte wimperharen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er mooi uit, ik gebruik ook altijd een borsteltje om de klonten eruit te halen en het minder dik te laten lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb de paarse en die vind ik wel fijn voor een budget mascara:)


  Liefs,
  Hazal
  www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lijkt me een fijne mascara voor die prijs.  www.style-chameleon.com

  WIN A PAIR OF SHOES ON MY BLOG!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zelf heb ik de roze variant, de "gewone" big bold versie. Die heb ik al een aantal keer gekocht en blijf fan! Leuke blog heb je ook zeg! Kom morgen zeker eens terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb 'm inderdaad ook maar hij werkt 10 keer beter als je vooraf met een heel subtiele mascara je wimpers een beetje uit elkaar zet. Klinkt gek maar het werkt stukken beter. Ik gebruik een mascara van etos geloof ik die heel licht mascara aanbrengt en ervoor zorgt dat de NYC mascara daarna niet zo erg aan elkaar plakt

  XO

  BeantwoordenVerwijderen