REVIEW | E.L.F. MASCARA & EYELINER

 Naar de producten van E.L.F. was ik altijd al nieuwsgierig! E.L.F., wat staat voor Eyes Lips Face, is een budget merk met heel veel mooie make-upproducten in het assortiment. Jammer genoeg is de make-up van E.L.F. alleen maar online verkrijgbaar, maar als je met een paar vriendinnen samen bestelt, scheelt dat weer in de verzendkosten! Bovendien zijn de producten van E.L.F. al zo goedkoop, dat de verzendkosten mij niet zoveel uitmaken.

Vandaag test ik twee producten van E.L.F.: de mascara van de Mineral line en de eyeliner van ELF zelf.


E.L.F. Mineral Volumizing Mascara | €5,00

Als eerste de de Mineral Volumizing Mascara van de Mineral line. De verpakking alleen al vind ik geweldig: lekker strak en toch chique. De mascara komt in een mooi, langwerpig doosje en bevat 6,5 gram. Het borsteltje ziet er goed uit: dun met fijne haartjes. Ik houd niet zo van die dikke borsteltjes, omdat die je wimpers al snel klonterig maken en dat willen we natuurlijk niet!
Hierboven zie je het resultaat zonder de mascara (boven) en mét mascara (onder). Ik heb van mezelf al vrij lange wimpers en deze mascara versterkt het effect nog nét een beetje. Ik krijg niet super lange wimpers van de mascara. Maar, er is geen klontje te bekennen! Me like! Ik moest wel een aantal laagjes aanbrengen voordat ik tevreden was, maar dat is geen probleem. Al met al ben ik best tevreden over deze mascara. Hij kost 5 euro en is via deze link verkrijgbaar.

E.L.F. Waterproof Eyeliner pen | €1,00
Naar de eyeliner was ik erg benieuwd! Ik gebruik zelf altijd de liquid eyeliner van Essence, ook een budget eyeliner waar ik super tevreden over ben. Deze eyeliner kostte maar 1 euro. De verpakking is simpel en net als alle vloeibare eyeliners heeft ook deze een dun kwastje waar je handig een lijntje mee kunt trekken boven je ogen. Wat me meteen opviel, is dat dit kwastje heel hard is en moeilijk meebeweegt.
 
Als ik er een swatch van maak op mijn hand, geeft hij veel pigment af, maar op mijn oogleden is het één groot drama. Ik weet niet hoe vaak ik een lijntje heb getrokken boven mijn ogen, maar ik moest er zeker meer dan tien keer overheen gaan en dan was het nog steeds niet goed gepigmenteerd. Nee, deze eyeliner is helaas niets voor mij.

De eyeliner van E.L.F. kost 1 euro en is verkrijgbaar via deze link.
 
Kende jij de producten van E.L.F. al? Wat vind jij ervan? 

19 opmerkingen:

 1. De mascara ziet er wel prima uit, maar beide producten hebben me eigenlijk niet overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mascara ziet er heel goed uit, geeft een mooi effect. Jammer alleen van de eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer van de eyeliner! De mascara ziet er wel goed uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mascara ziet er goed uit. De kleur van de eyeliner laat helaas ietwat te wensen over :-( Maar ach, voor die prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de eyeliner, de mascara ziet er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het merk, maar heb nog geen producten getest (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de eyeliner, anders was dit echt een budget budget topper geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De mascara geeft je een heel natuurlijk effect. Wat jammer dat de eyeliner echt om te huilen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er beide heel erg mooi uit! Ik ben met eyeliner alleen echt eenramp dus ik zweer bij die van L'oreal met een sponsje ;) Nu ik hoor dat deze niet zo is dus helemaal. xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow die eyeliner valt me echt tegen! Die mascara in tegen is wel super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De mascara ziet er goed uit, maar helaas de eyeliner is een stuk minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mwah, die eyeliner valt echt tegen! Die mascara doet ook niet heel veel voor je wimpers vind ik, ben ervan overtuigd dat het veel beter kan in ieder geval. Hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De mascara is echt mooi! Wel jammer van de eyeliner!

  x
  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer van de eyeliner! Als je een volgende bestelling gaat doen: ook zeker niet de foundation en de poeder proberen want die ruiken naar sinaasappel :p

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer van de eyeliner! Ik wil heel graag een keertje de blushes uitproberen! :) x Laura

  BeantwoordenVerwijderen