INTERIOR | MY DESK - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

INTERIOR | MY DESK


Een paar dagen geleden ontdekte ik via Lisanne de geweldige blog "Lijstjes.info". Ik vertelde hier al wat meer over in het artikel over "Mijn favoriete blogs door mannen". De focus van deze blog is "minimaliseren", een erg inspirerend onderwerp. Eén van de tips die ik op een lijstje vond, vertelde me dat hoe opgeruimder je huis is, hoe rustiger het wordt in je hoofd. En rust in mijn hoofd kan ik altijd gebruiken! Ik besloot dat ik maar eens met een opgeruimder bureau moest beginnen. En nu ik toch bezig was, besloot ik meteen mijn muur op te pimpen met mooie zwart-wit foto's.


Dit is hoe het mijn bureau er nu uit ziet. Ik had eigenlijk before en after foto's moeten maken, want het verschil is nogal groot. Ik heb alle overbodige zooi van mijn bureau afgegooid en ik vind het heerlijk dat mijn bureau nu zo lekker leeg en overzichtelijk is!
 
Toch vind ik het leuk om nog wel wát gezellige spulletjes op mijn bureau te laten staan. Zie je de fles links? Eindelijk staat er een bloemetje in! KLIK HIER voor de DIY.
 

En dan mijn muur, waar ik heel blij mee ben! Door de jaren heen heb ik een heel aantal zwart-wit foto's verzameld in de kringloop en door mijn postproject. Een tijdje geleden kocht ik in de kringloop een paar zwart-wit foto's van het Koningshuis die nu dus ook aan mijn muur prijken.
 
Wat vind jij van mijn bureau? En hoe ziet jouw bureau eruit?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

35 opmerkingen:

 1. Jouw bureau is leuk! Mijn bureau is ook m'n eettafel, en hoewel ik die zo leeg mogelijk probeer te houden lukt dat lang niet altijd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, voor mij geldt precies hetzelfde als voor Josianne :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi opgeruimd bureau! Mijn bureau is een grote puinhoop waar ik echt niet goed kan leren. Vandaar dat ik nu ook altijd aan de grote eettafel beneden leer, die is lekker groot en opgeruimd dus alle ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er lekker overzichtelijk uit, heerlijk! Daar kan ik nog wat van leren, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is je bureau mooi opgeruimd! Leuk om te zien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Ik heb geen bureau helaas want het enige bureau in ons huis wordt bezet door de hobby van mijn man en die gebruikt iedere vierkante milimeter ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dat is nog eens mooi clean! Super leuk om te zien :)
  Ik moet echt nog even verder gaan lezen op die blog, mijn bureau kan ook wel een opruimbeurt gebruiken :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bureau ziet er leuk uit! Lekker leeg en overzichtelijk, maar toch nog gezellig. Ik vind dat oude houten kistje echt ontzettend leuk trouwens, heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er prachtig uit, lekker rustig. Die zwart-wit foto's zijn echt tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk die zwart wit foto's zo bij elkaar! Ziet er netjes uit allemaal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er erg mooi uit en wat opgeruimd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Lekker opgeruimd inderdaad, ik vind ook altijd dat dat heel veel rust geeft. Wat een leuk fotolijstje trouwens, had ik er ook maar zo eentje! (Grapje, die heb ik al.) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw ziet er mooi netjes en toch heel gezellig uit.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waaauw ziet er echt super mooi uit! die foto's zijn heel schattig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ziet jouw bureau er netjes uit.. Mijne is echt chaos haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat lekker ruim en overzichtelijk! Ik heb een heel groot bureau, groter dan 2 meter, en het is lastig om die netjes te houden haha, ook mijn kamer is erg lastig om mooi en fotografeerbaar te maken.. ik heb té veel zooi :')

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het ziet er echt mooi uit zo! Ik heb ook zo weinig mogelijk op mijn bureau, maar wel veel snoertjes (van mijn boxjes, 2 lampen en radio met nog meer boxjes) en daar erger ik me een beetje aan, maar momenteel kan ik daar helaas niets aan veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn bureau is nu heel rommelig (valt op dit moment wel weer een beetje mee) omdat ik tussen de boeken en papieren zit i.v.m. afstuderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem28.5.13

  Echt een heel leuk bureau!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik dacht serieus dat de eerste foto van Weheartit of Tumblr afkwam, echt super mooi is je bureau nu!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die typmachine is echt heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heerlijk om mijn kamer opgeruimd te hebben, ik kan me dan ook veel beter concentreren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh wat mooi! Ik zou het zelf graag willen, zo'n opgeruimd bureau, maar ik ben een enorme rommelkont :P Die fotoo'tjes is ook een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben onder de indruk! Mooi, strak en minimalistisch. :)
  Misschien nog een lijstjes aan de muur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziet er mooi uit! En erg mooie foto's heb je ervan gemaakt!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die zwart/wit foto's staan echt super leuk zeg! Mijn tafel ligt nu voel met troep. Ik denk inderdaad dat het beter is als het minimalistisch is. Dat was het ook..(A)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Je bureau is sowieso lekker ruim, fijn! Ik kijk ook altijd uit voor een typemachine, maar de perfecte heb ik nog niet gevonden, of in ieder geval nog niet voor een leuk prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen