RIMMEL MATCH PERFECTION

Zal ik eens wat verklappen? Ik gebruik nooit foundation. Van nature ben ik gezegend met een egale huid en ja, daar ben ik best wel blij mee! Wel gebruik ik elke dag BB-cream om wat rode plekjes, de ik helaas wél heb, weg te werken. BB-creams werken bij mij altijd prima, maar soms merk ik dat ze toch niet voldoende dekken. En daarom besloot ik om toch maar eens een keertje uit te testen of foundation dat bij mij misschien wel doet! Ik testte de nieuwe Rimmel Match Perfection foundation uit.


De Match Perfection Foundation is verkrijgbaar in 5 kleuren: Ivory 100, Soft Beige 200, Sand 300, Natural Beige 400 en True Ivory 103. Ik kreeg twee van deze, namelijk de Soft Beige 200 en de True Ivory 100. De Soft Beige was nét te donker voor mijn huid, maar ik denk dat als ik straks een beetje bruin ben hij perfect zal zijn! Nu gebruikte ik de True Ivory die goed bij mijn huid past.
In de verpakking zit 30 ml en zoals je ziet heeft het een handig pompje. Hierdoor heb je minder snel een te grote hoeveelheid, maar ik kreeg het toch nog voor elkaar om er teveel uit te "pompen". Er is slechts één klein pompje nodig voor je hele gezicht.
 
Mijn eerste indruk is goed! De foundation heeft een heerlijk frisse geur (wat ik best wel belangrijk vind) Hierboven heb ik de foundation geswached op mijn hand. Foundation en crèmes zijn op mijn hand altijd donkerder dan in mijn gezicht, zoals je ziet op de foto is dat dus ook zo.

Op de bovenste foto mijn naakte gezicht, op de onderste heb ik de foundation opgebracht. Het resultaat viel me niet tegen, maar ik was ook niet erg verrast. De rode vlekjes waar ik vaak last van heb zijn weg, maar zoals je ziet zijn mijn sproetjes nog niet verdwenen. Van een foundation, die zeker sterker is dan een BB-cream, mag je toch wel verwachten dat al je vlekjes en sproetjes gecovered zijn. 
Hierboven een foto van mijn hele gezicht, toen ik ook de rest van mijn make-up had opgebracht. Wat wel een pluspuntje van de foundation was: aan het eind van de dag zat het er nog steeds goed op! Bovendien geeft het je niet een ontzettend dikke geplamuurde laag, waar ik echt een hekel aan heb. Het ziet er nog steeds vrij natuurlijk uit.
 
Ik vind het een erg fijn product en ga het zeker vaker gebruiken.  Van mij hoeft mijn hele gezicht namelijk niet dicht geplamuurd te zijn. Het is nét wat dekkender dan BB-cream, maar voor een foundation kan ik begrijpen dat sommige mensen hem niet dekkend genoeg vinden.
 
De Rimmel Match Perfection foundation is verkrijgbaar voor €12,99 bij verschillende drogisterijen.
 
Wat vind jij van het resultaat? En ik ben wel benieuwd of jullie foundation gebruiken, of een ander soortgelijk product!

26 opmerkingen :

 1. Ziet er goed uit! Ik ben echt jaloers op je egale huidje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het geeft een mooi resultaat, maar zonder is je huid ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Hij is inderdaad niet te dik, maar dekt toch voldoende. 13 euro vind ik wel wat aan de hoge kant eigenlijk... (maar ik gebruik dan ook een foundation van Catrice van 5 euro haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je een egale huid hebt van je zelf! Had ik dat maar.. haha. Deze foundation ziet er mooi uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er inderdaad erg natuurlijk uit! Mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij dekt wel goed! En waarom zou je je sproertjes willen bedekken? Ik heb ze ook en laat ze lekker zien! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig huidje heb je van jezelf, ik snap wel dat je nooit foundation draagt! Het klinkt wel als een fijne foundation, maar ik gebruik zelf meestal toch liever iets met meer dekking. Vooral met dit koude weer, m'n huid ziet er niet uit nu hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik nog altijd Catrice, maar begin de laatste tijd toch wel te twijfelen. De kleur was altijd goed, maar nu aan het eind van de winter toch te oranje ofzo. En zeker nu mijn haar rood is zie ik er sneller iets bleker uit, dus vind ik een goede foundation eigenlijk wel belangrijk. Deze maar eens proberen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind het een mooi eindresultaat. ik gebruik foundation van max factor, erg tevreden mee.!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne review, maar ik ben helemaal verknocht aan mijn nieuwe Face Finity foundation, dus die wissel ik voorlopig nog niet in. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt heel goed, helaas ben ik snel allergisch voor crèmes en foundation dus blijf denk ik toch maar bij mijn eigen merkjes aangezien proefjes momenteel heel moeilijk te krijgen zijn en ik anders meteen 3 weken met een rode wang loop ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heek mooi en je sproetjes helemaal bedekken is ook niet mooi. Ik vind het effect bij jou huid goed zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi zeg, past goed bij jouw huid! Goede review. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het ziet er echt super mooi uit! Heel erg natuurlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw mooi Nicole. Ik heb altijd last in de winter (en laat het in Nederland bijna altijd winter zijn) van een hele droge en schrale huid en dan helpt foundation niet echt, het ziet er vaak zelfs raar uit! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, wat ben ik jaloers op jouw huid ;-) Ik heb van mezelf hier en daar wat couperose rondom mijn neus en op mijn wangen. Ontzettend balen :-( De foundation past echt perfect bij jouw huid! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind hem erg mooi, en je sproetjes zijn juist leuk, die wil je toch helemaal niet bedekken?! Ik gebruik altijd een BB crème, maar deze klinkt ook fijn.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er goed uit! Vooral fijn dat je je sproetjes er nog gewoon doorheen ziet (sproetjes zijn geweldig; nooit bedekken aub), misschien dat deze foundation ook nog voor mij geschikt zou zijn dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind hem mooi en vind het juist mooi dat de sproetjes zichtbaar zijn, lekker natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wou deze foundation nog bijna gekocht, ik heb nu hema foundation die ik ook erg fijn vind. En heb deze foundation laten liggen omdat hij best duur is vergeleken die van de hema.. Maar nu jij zegt hoe die bevalt wil ik hem toch wel erg graag hebben. Ik zoek namelijk precies naar wat jij omschrijft.

  Xmaria

  BeantwoordenVerwijderen
 21. goede review! ik doe bijna ook nooit foundation op haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, mooi effect! Je hebt van jezelf echt een egale huid, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.