PERSONAL TALK

Foto gemaakt door: Linda
 
 
De laatste persoonlijke update is alweer bijna twee maanden geleden. De hoogste tijd dus om jullie weer eens bij te praten over mijn o-zo-spannende leventje! Vind je dat niet interessant en kijk je liever Sesamstraat, lees het dan vooral ook niet, maar voor degenen die het wél leuk vinden: lees lekker verder!
De afgelopen twee weken ben ik erg druk bezig geweest met leren aangezien er deze week tentamens aankomen van alleen maar verschrikkelijke vakken. Ik kan er niets positief van maken. Maar zodra het donderdag is, spring ik een gat in de lucht want dat betekent vrijheid! Ik gooi mijn boeken dan ergens in een hoekje en ik maak plaats voor alleen maar leuke dingen die op mijn planning staan!
Aanstaande vrijdag ga ik, als ik klaar ben met werken, naar een Asian Party. Ik werk in een Chinees restaurant en mijn bazin vroeg of ik het leuk vond om mee te gaan. En ik houd wel van een (apart) feestje op z'n tijd! Het feest vindt plaats in een discotheek en is dus speciaal voor Aziaten. We gaan er heen met alle Chinese koks, collega's en wat Nederlandse collega's. Ik ben erg benieuwd hoe het Aziatische uitgaansleven is!

Ook ga ik eindelijk een lang gekoesterde wens waarmaken: ik ga naar NEMO! Nee, niet die film over het oranje clownvisje, maar het grote schip in Amsterdam waarin een science center verstopt zit. Nu zul je je wel afvragen of ik wel helemaal honderd ben, maar ik wilde vroeger altijd al naar NEMO en het is er nooit van gekomen. Nu bleek dat Marieke en twee vrienden deze wens ook op hun bucket list hadden staan en dus kwamen we zo op het plan om met z'n vieren naar NEMO te gaan! De doelgroep ligt volgens mij rond de zes jaar en waarschijnlijk zijn we dus veruit de oudsten. Maar dat boeit me helemaal niets, ik kan niet wachten totdat ik in een levensgrote zeepbel kan staan!
Deze foto is lekker gephotoshopt natuurlijk (goh, echt?!) maar over twee weken sta ik hier écht. Niet-te-geloven!
En er komen ook nog een heleboel leuke dingetjes aan voor mijn blog. Op 21 april bestaat Coco Gold namelijk twee jaar. (Ik voel me al bijna een bejaarde blogger...) Om dat te vieren is er al een hele leuke give-away online gekomen en komen er nog veel meer aan! Ook organiseren de PR-bureaus binnenkort weer hun persdagen en komen er steeds meer bureaus met bloggerevents. Morgen ga ik naar het DIY Bloggerevent van CreamPR met lieve bloggers Cherelle, Janine en Joyce. De komende weken bezoek ik nog een stuk of zes andere events. Echt super leuk en ik heb er dan ook erg zin in!

En, hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan de komende weken?

39 opmerkingen:

 1. Ik ga vandaag ook naar een event, waar ik echt heel veel zin in heb (het is m'n eerste bloggersevent, dus dat is heel leuk!), en daarna lekker shoppen met m'n zusje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op naar donderdag zo te lezen :) Zo'n Asian party lijkt me ook wel grappig om mee te maken, ik ben benieuwd of het heel anders is dan Nederlandse. Veel plezier met alle events! :D Wat een leuke foto's heb je erbij gedaan trouwens! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Mooie dingen op de planning!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend hoor!! Ik heb geen bijzonderheden deze komende weken, ook wel eens lekker ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen heb je weer op de planning! NEMO is heel leuk hoor, ook als je wat ouder bent ;) Heb er eventjes gewerkt een tijd geleden en de sfeer is er heel fijn. Ben benieuwd wat je er van vind! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahahahahaha grappenmaker, NEMO is écht niet bedoeld voor 6-jarigen hoor! Volens mij ga jij dat hartstikke leuk vinden. Have fun !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk al die events! Ben benieuwd waar je allemaal heen gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lol naar welke asian party ga je :b? Als je geluk hebt kan je altijd hier en daar een nederlander vinden tusse een groep van Aziaten :b. En super leuk dat je er weer zoveel events komen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar eentje in Bunnik, in Brothers. Ik ben echt heel benieuwd, haha!

   Verwijderen
 9. Super leuke updaet, Nemo is echt super leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha het leukste aan nemo vond ik altijd de zeepbel en de verouderingsmachine. Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke leuk! Ik heb a.s. zaterdag een event staan, maar ik moet even controleren met OV of het haalbaar is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk ik vond Nemo vroeger echt geweldig. Hopen dat het nu nog steeds leuk is;) Klinkt allemaal heel leuk wat je gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat super tof al die pers events! Het is je gegund! Volgens mij ben ik ook weleens in NEMO geweest maar toen was ik ook heel jong, haha. Veel plezier!Ik ga volgende week naar Roemenië op uitwisseling en hoewel ik weet dat het waarschijnlijk super tof gaat worden vind ik het toch een beetje eng.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te lezen!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! Nemo ben ik ook een keer geweest super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die Asian party klinkt wel interessant, ik ben echt benieuwd hoe dat is. Ga vloggen daar jij! Ik ben ook nog nooit in Nemo geweest, lijkt me stiekem ook nog steeds leuk hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hahah, aww dat is heel erg schattig Nicole! Nou veel plezier bij Nemo het is daar erg leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat je naar NEMO gaat! En haha een bejaarde blogger;p Wat leuk dat je blog alweer bijna 2 jaar bestaat! xxliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahahaha, Ahh wat leuk dat je naar Nemo gaat.
  Veel plezier de komende tijd met al je leuke tripjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben ook een keer naar Nemo geweest! Het was daar zoooo leuk!!
  Veel plezier

  Liefsxx
  Lovethatthings.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke dingen heb je op de planning staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke vooruitzichten, succes met je toetsweek en veel plezier bij Nemo! X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat zijn allemaal leuke dingen wat je gaat doen... Je bent maar lekker druk, maar zeker leuk. Zo druk heb ik het niet, maar heb wel een heel leuk uitje op de planning staan een event van BodieBoost. Geen idee wat we gaan doen en weet ook nog niet eens waar het is, wel weet ik dat het zondag al zover is.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk, al die events! En haha, ik als Belg ben zelfs al in het Nemo geweest. Ik vind het persoonlijk niet zo heel special maar ik hoop dat jij je wel heel erg gaat amuseren! Heel veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke uitstapjes heb je op de planning. Ondanks dat de doelgroep van het Nemo inderdaad een stuk lager ligt dan mijn leeftijd, lijkt het me ook ontzettend leuk om eens te bezoeken. Ik had mijn neefje/nichtje er naar toe moeten slepen toen zij die leeftijd hadden. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hihi, leuk dat je naar Nemo gaat! Je leeftijd maakt niet uit hoor, het IS gewoon heel erg leuk!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat leuk om allemaal te lezen, heel veel plezier met al die leuke dingen!
  Liefs,
  Silvy

  BeantwoordenVerwijderen
 28. heeeeee waarom horen we nooit wat over je liefdesleven???????

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk om te lezen en leuke dingen heb je op de planning!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat leuk zeg! Vooral dat tweede vond ik heel grappig om te lezen! Ik heb ook altijd wel in zo'n zeepbel willen staan hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hee, super bedankt voor je lieve complimentjes op mijn blog! Ik volg jouw blog al best lang, en vind 'm super leuk, dus het is echt heel gaaf dat je mij nu ook volgt (Op Bloglovin? Op GFC zie ik je niet namelijk haha)! :) Echt heel gaaf al die eventen, dat zou ik ook graag in de toekomst willen voor mijn blog. Veel plezier bij Nemo! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Erg leuk om zo'n update te lezen!
  Vroeger ging ik elk jaar wel een keertje naar nemo, ik vond het fantastisch! En eerlijk gezegd denk ik dat ik het nog steeds vind als ik er weer heen zou gaan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh leuk hoor! Ik ben ook nog nooit bij Nemo geweest, jij brengt me nu op het idee om een bucketlist te maken, jaj! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hahahaha NEMO xD, ben er vroeger 2 keer geweest. Have fun!

  Ik ga waarschijnlijk volgende week naar Comotion press event :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuke dingen ga je doen! Ik ben als kind ook naar Nemo geweest, dat is zo leuk! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen