NEW IN | COLLECTIVE SHOPLOG

Weer een nieuwe shoplog! De laatste tijd kocht ik een aantal nieuwe dingetjes en heb ik ook wat toffe spulletjes gekregen die ik nog graag even aan jullie wilde laten zien. Het komt echt overal vandaan: de Bershka, Kruidvat en de kringloop dus vandaar deze collective shoplog!

Links: Trui (10FEET), gekregen tijdens de persdag van CO/Motion PR. Het is echt een ongelooflijk lekkere trui die ik het liefst elke dag zou dragen!
Rechts: Blousje (Bershka). Ik was al lang op zoek naar een mouwloos wit blousje en deze vond ik bij de Bershka voor €13,-. Ik denk dat ik op de kraag nog wat studs ga doen!

Links: Roze blousje (Vero Moda). Dit blousje met studs op de hals kocht ik voor €15,- bij de Vero Moda. Op de foto lijkt hij een beetje lichtroze, maar in het echt is hij koraalroze.
Rechts: Wit shirtje met kant (Vero Moda). Ik ben gek op witte T-shirtjes, daar kun je er nooit genoeg van hebben! Deze kostte €13,- en komt ook van de Vero Moda.

Links: Jurkje (kringloop). Vorige week werd de kringloopwinkel in Ede opnieuw geopend in een nieuw pand. Daar ging ik natuurlijk meteen even een kijkje nemen en ik scoorde dit mooie, witte jurkje voor maar €4,50! Ideaal voor de zomer.
Rechts: Witte blazer (kringloop). Ook deze blazer komt van de kringloop en paste echt precies! Ik was al een tijdje op zoek naar een witte blazer en deze kon ik dan ook echt niet laten hangen voor een prijsje van €6,75.
 
Zwarte blazer (Repeat). Deze zwarte blazer kocht ik in de Sample Sale van Fuse Communication waar ik twee weken geleden was. Het is een dunne blazer van katoen, heerlijk voor in de zomer! Hij was afgeprijst van 66 euro voor €14,-!
 
Het is het onmogelijk om panty's goed op de foto te zetten, excuses dus voor deze lelijke foto. Maar goed, het zijn twee panty's/leggings van het merk Oroblu, een normale zwarte en een koraalroze. Ze zijn lekker dik waardoor ze niet zo snel kapot gaan!
 
Beige hakken (Van Haren). Tijdens het DIY event van Cream PR mocht je je eigen hakken van Van Haren customizen. Ook al is dit event alweer bijna een maand geleden, ik had mijn hakken nog helemaal niet laten zien. Dit zijn ze dus geworden! Ik heb ze vrij simpel gelaten en alleen op de hiel een zwart stukje kant erop geplakt.
 
Arganolie (Arganwinkel.nl) Op de blog van Femke had ik een sample Arganolie gewonnen. Ik heb de arganolie van Andrélon, maar daar zitten ook silliconen door. Dit is pure arganolie en gebruik het nu al een tijdje. Het maakt je haar echt heerlijk zacht, me likey!
Eyeliner pen (Essence). Ik had al maanden geen eyeliner meer gebruikt omdat die van mij al zo lang op was. Daarom was het de hoogste tijd om weer een eyeliner te kopen. Over deze eyliner pen van Essence hoorde ik veel goede verhalen, dus ik ben benieuwd!
 
Linksboven: zonnebril (Sapph) Deze zonnebril zat in de goodiebag van het V&D event. Een lekkere, grote zonnebril. Zo één had ik nog helemaal niet! Ik heb hem nog niet veel op gehad, maar hij werkt wel super goed tegen de zon.
Rechtsonder: zonnebril (AIM). Deze zonnebril kreeg ik op de persdag van Ganbaroo PR PR. Ik ben gek op die Ray-Ban look-a-likes modellen en ik heb deze dan ook al veel gedragen.
 
Links: blauw armbandje (iamjai). Dit mooie armbandje heb ik gewonnen op de blog van Malu. Ik vind het echt een heel mooi armbandje en ik heb hem dan ook al veel gedragen!
Midden & Rechts: armbandjes V&D. Deze armbandjes zaten ook in de goodiebag van de V&D. Lekker felle kleurtjes, perfect voor de zomer!
 
Linnen tasje (10FEET). Jeej, weer een linnen tasje voor mijn linnen tasjes verzameling! Deze vond ik echt heel tof en komt van het merk 10FEET. Het is een ander model dan de standaard linnen tasjes, hier past lekker veel in!
 
Ik ben het meest blij met de witte blazer en de trui van 10FEET! Wat is jouw favoriete item?

42 opmerkingen :

 1. Super leuke dingen heb je gekocht (:!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gedaan zeg ! Ik ren al naar de Vero Moda. Heel leuk die blousjes en je kringloopvondsten zijn ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh dat tasje is leuk zeg! Mooie blousjes en prachtige schoenen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt leuke dingen gekocht! Vind vooral die trui erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen heb je gekocht/gekregen! De ray-ban look-a-like is cool en je tas van 10feet is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke dingen heb je gekocht! Dat jurkje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super toffe dingen heb je gekocht! Ik vind het roze blouseje en je trui supergaaf!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kleding en accessoires!
  Liefs, Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooie jasjes, en wat een ge-wel-dige tas! Adoooore <3

  xo Sarah, http://silverist.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je leuke dingen gekocht en gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. allemaal leuke spulletjes! die armbandjes zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat jurkje van de kringloop is leuk! En die andere dingetjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh de spulletjes van 10FEET zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb echt een zwak voor zo'n soort armbandjes als iamjai. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De tas en armbandjes zijn leuk! Wat heb je veel gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie items! De trui van 10Feet lijkt me inderdaad heeel fijn en je hakken zijn vet leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een leuke dingen heb je gekocht bij de vero moda. I love de vero moda ze hebben echt vaak kleding in mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuke dingen allemaal! Die trui ziet er inderdaad heerlijk uit. Het jurkje van de kringloop vind ik ook heel erg leuk, en dat voor mij 4.50!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die eyeliner pen is inderdaad heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke shoplog! Wauw, het jurkje van de kringloop is echt heel mooi.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuke dingen! Ik vind vooral dat armbandje van iamjai heel mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vet leuke armbandjes!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele leuke items allemaal! De 10FEET trui heb ik inderdaad ook gehad, zit zalig! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke shoplog, ik vind de trui van 10FEET echt super leuk! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. super leuke dingen! Ik wist niet dat Sapph zonnebrillen had haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke items!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gave dingen gekocht en gekregen! Ik ben fan van de trui en tas! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind het eerste simpele witte mouwloze bloesje heel erg mooi! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die hakken zijn echt zo mooi! Simpel en klassiek, maar overal bij te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk! Vooral de shirtjes en de armbandjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wauw! prachtig! héél leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.