GUESS GIRL FRAGRANCE

Nu het weer lente en zomer wordt, betekent het dat er ook weer een heleboel nieuwe geuren komen. Zoveel keus en zoveel lekkere geurtjes... het is bijna onmogelijk om te kiezen! Maar ik heb mijn favoriet voor deze zomer al gevonden: de nieuwe Guess Girl parfum!


Vorig jaar oktober werd deze geur al groots gelanceerd in New York, maar hij is pas sinds deze week verkrijgbaar in de winkel! Zoals de naam al doet vermoeden is het een vrouwelijke parfum. De verpakking en de flacon zijn allebei knalroze en doen dus de naam zeker eer aan. Alleen de flacon al vind ik er mooi uit zien!

Guess Girl is geïnspireerd op de meest sexy vrouwen in de fashionwereld en is bedoeld om mee te flirten en te verleiden, maar vooral om jezelf er een vrolijk gevoel van te geven. Ik zelf ben gek op zoete, frisse geuren en al helemaal voor de lente en zomer! En laat Guess Girl nu net aan die eisen voldoen. Als ik het luchtje opspuit, krijg ik meteen zin in het zonnetje! Wat ook belangrijk is: je blijft hem erg lang ruiken. Na een uur of zeven kon ik nog steeds heel sterk het geurtje ruiken. Zo blijf je de hele dag door heerlijk ruiken. Dus, ben je nog op zoek naar een lekkere geur voor de lente? Guess Girl is zeker een aanrader!

En de prijs valt ook nog eens mee! De Guess Girl is nu verkrijgbaar vanaf €33,- (voor 30ml).

Wat wordt jouw favoriete parfum deze zomer?

26 opmerkingen :

 1. Wat een mooie flacon! Ik ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er echt heel mooi uit! Ben benieuwd hoe hij ruikt.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeerlijk is 'ie! Ik heb er toevallig ook vandaag een review over geschreven haha. Je foto's zijn trouwens heel tof met die roze bloemen op de achtergrond, leuk bedacht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik las net de review van Emilia hihi, ik ga er zeker eens naar kijken als ik weer in de douglas ben. :D

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd naar de geur, als ik hem in een parfumerie zie ga ik zeker even ruiken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan met die bloemenkrans erachter! Mijn favoriete parfum deze zomer blijft hetzelfde als die van vorige zomer, het flesje zit namelijk nog aardig vol! Het is een parfum van therme en ik denk niet echt dat hij een naam heeft, maar hij ruikt een beetje naar citroen en daar houd ik van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is zó fijn! Ik heb hem ook en ik ben fan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me echt een heerlijk parfum!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uk ben benieuwd nu ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed! De flacon ziet er sowieso al super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toffe foto's heb je gemaakt! De parfum klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie flacon! Ben benieuwd hoe hij ruikt! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me heerlijk! En hij ziet er zo mooi uit!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hihi jij had het zelfde idee als ik voor de foto's! :P

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.