FOOD | CURRY NOODLES

In mijn Chinese toko shoplog van een paar weken geleden kon je al zien dat ik noodles kocht. Bij de Chinese toko in Arnhem heb je wel twintig verschillende noodles: met garnalensmaak, met kipsmaak, beefsmaak, noem maar op! Ik kocht drie pakjes noodles met curry smaak aangezien ik echt gek ben op alles wat pittig is. Dit eten maak je niet alleen makkelijk en snel klaar, het is ook nog een super goedkoop: drie pakjes noodles kosten namelijk maar 1 euro! Toen ik even snel mijn avondeten klaar moest maken, besloot ik de noodles klaar te maken mét een eigen twist!

 
Alleen noodles zonder iets erbij leek mij niet echt lekker. Daarom besloot ik er lekker kip en paprika bij te doen. Ik sneed de kip in stukjes en kruidde die met kerriepoeder, zout en peper. Ik deed de blokjes in een pan en voegde later de paprika eraan toe.

De noodles zijn echt zo klaar. Je gooit de inhoud van het pakje noodles in een pan kokend heet water en voegt later de kruiden toe die ook in de verpakking zitten. Je hoeft ze slechts drie minuten te koken en dan zijn ze al klaar! Tot slot voeg je de noodles bij de kip en paprika, roert het even door en daarna: smullen maar!

24 opmerkingen :

 1. Het ziet er een beetje uit als kip siam alleen dan met noedels :) moet ik eens proberen want kip siam is mijn lievelings eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super simpel!
  Ik vind die Toko's ook altijd van die leuke winkeltjes om heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van noodels. Ik moet vaak eerder weg voor mijn moeder thuis komt en dan is het HOPPA NOODLESSS <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad best slim om van die kleine, goedkope noodle pakjes te kopen en er dan nog iets bij te doen. Maar vaak eet ik dit soort dingen omdat ik snel weg moet. Toen ik nog in de supermarkt werkte, bijvoorbeeld, kon mijn mama geen eten maken omdat ze laat thuis was, en moest ik dit maar even snel happen als ik daar zelf ook geen tijd voor had. Dan deed ik er niks bij...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb laatst voor het eerst Noodles gegeten. Wat zijn die lekker zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een slim idee, alleen die pakjes noodles als avondeten is namelijk niet echt voedzaam :p  http://www.style-chameleon.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb echt nog nooit noodles op. Maar het lijkt me wel lekker. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Noodles, love it! Jij eet ze zo te zien droog, haha. Dat heb ik een keer geprobeerd en toen hadden we de smaak zeg maar erna pas bijgevoegd. Toen was het echt pittig in plaats van eerst met water haha. Wel lekker, alle manieren zijn cool met noodles :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou echt van noodles! Dit lijkt me ook super lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb echt nog nooit noodles op (shame on me) maar het lijkt me echt lekker en zo ziet het er ook uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt lekker! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik at het vaak als tussendoortje op het werk, lekker!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vooral door er nog kip en paprika doorheen te doen lijkt het me zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Yay bamisoep! Wat jij hebt gedaan kan natuurlijk ook ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hmm, super lekker! <3 Ik ben gek op noodles!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit vind ik wel lekker als snelle lunch tussen de middag.
  The easy way:
  -Zet waterkoker op.
  - Doe zakje open, haal zakje kruiden er uit en crush de noodles door er met je hand op te drukken (zo heb je kleinere stukjes en eet het gemakkelijker met een lepel straks).
  - Noodles + kruiden in kommetje en dan giet je er kokend water overheen. na 1x weet je ongeveer hoe veel water er in jou maat kommetje moet.
  - Roeren en 3min laten staan. Water zal er lekker intrekken zodat er niet veel van overblijft.
  Nom nom nom :)

  *Vanmiddag had ik er een beetje lente uit in gesnipperd + extra kipkruiden er bij gedaan. Lovely lunch.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.