SUSHI, WOK & GRILL @ TAPASIA - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

SUSHI, WOK & GRILL @ TAPASIA


Ik werk nu al bijna 4 jaar in een Chinees restaurant en sinds een jaar hebben we een nieuw concept én een nieuwe naam: TapAsia. Dit is een Aziatisch all you can eat concept waarbij je gerechten kunt bestellen via de dinnertablet. Je zou denken dat ik al dat eten nu wel zat zou zijn, maar niets is minder waar. Afgelopen zaterdag ging ik lekker uit eten bij TapAsia en dat was zoals altijd weer heerlijk!
Op de onderste foto zie je de dinnertablet. Via deze tablet kun je dus je gerechtjes bestellen die vervolgens aan tafel gebracht worden. Op de bovenste foto de salmon cheese maki sushi. Ik ben niet zo'n grote fan van sushi, omdat ik niet echt van vis houd. Maar deze sushi vind ik echt heerlijk!
Zoetzure komkommer met sesamzaadjes en op de achtergrond een bakje kroepoek. Van deze komkommer kan ik wel tien bakjes leegeten, ze zijn zo lekker en zo lekker fris!

Eén van mijn favoriete gerechten: Thaise kip met cashewnoten. Als iemand hier een lekker recept van heeft, laat het me weten!
In de lange tijd dat ik bij TapAsia werk had ik dit nog nooit gegeten: de Edamame, oftewel de sojaboontjes. Ze zijn bestrooid met zout en het is de bedoeling dat je de erwtjes uit de boontjes eet. Ik vond het echt heerlijk en toevallig weet ik dat ze deze boontjes ook verkopen bij de toko dus ik denk dat ik binnenkort wel een lading Edamae in ga slaan!
Hmmm, hier kan ik nooit genoeg van krijgen! Een heerlijk kipsateetje van de grill met teriyaki saus. Dit kun je in veel Chinese restaurants krijgen, maar hoe het bij TapAsia klaar gemaakt wordt, vind ik het nog steeds het lekkerst!
Ook altijd lekker: de kip met ananas van de wok, een heerlijk fris en zoet gerechtje!
En ook dit vind ik hé-mels: champignons van de grill. Wat voor champignons dit precies zijn weet ik niet, maar ze hebben een hele sterke, ongelooflijk lekkere smaak. Ook hier zit weer teriyaki saus op en wat bosuitjes. Hmmm, zo lekker!
 
Ben jij ook zo gek op Aziatisch eten?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

31 opmerkingen:

 1. Super lekker, ik ben echt gek op Sushi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg lekker uit! Zelf vind ik sushi en vis echt heerlijk maar eet het jammer genoeg veel te weinig omdat hier in huis iedereen er niet zo weg van is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhh wat ziet het er lekker uit! En wat leuk zo'n dinnertablet, dat heb ik eigenlijk nog nooit zo gezien. En Thaise kip met cashewnoten vind ik ook zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh, dit ziet er lekker uit! Leuk om te zien. Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo lekker sushi ! en niet alleen met vis hoor. Ik ga altijd naar Mr. Miyagi in Purmerend, zoooooooooooooo lekker !!! Ik krijg nu ineens zin om te reserveren, hoe zou dat nou komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sushi ziet er altijd zo leuk uit hè, maar ik lust het niet! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lust zelf geen sushi, maar moet zeggen dat het er wel erg lekker uit ziet haha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gek op sushi! Ik vind ze bij wokrestaurants alleen nooit zo lekker.
  Ik ga meestal naar Shabu Shabu in Rotterdam, of maak ze zelf :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Krijg hier spontaan honger van! Lekkurrrrr!

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heerlijk uit! Ik moet nog steeds voor de eerste keer sushi eten, ben benieuwd of ik het lekker vind. :) Die sausjes vind ik altijd zo lekker..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. donderdag ga ik naar een sushirestaurant! hmmmm! eindelijk nog eens (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O ik krijg er honger van! Leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben dol op Chinees maar eet het helaas nooit, ik kan echt NIET tegen Vetsin. Vroeger kreeg ik hartkloppingen en werd ik hyper maar tegenwoordig krijg ik er Migraine van :( xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh, ziet er allemaal goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeeeeh dit ziet er heerlijk uit, ik hou van Aziatisch eten en ik wil heel graag een keer naar zoiets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hmm... het ziet er allemaal heerlijk uit! Zelf ben ik ook helemaal dol op Aziatisch eten. Mijn ouders maken dat ook erg vaak. Toevallig eten wij thuis ook vaak kip met cashewnoten. Ik zal eens vragen of mijn ouders hun 'geheime' recept willen delen. ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Yummy! Dit ziet er heerlijk uit! Waar is dit restaurant eigenlijk?
  With love,

  Joy
  justlikesushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er heerlijk uit allemaal!  http://www.style-chameleon.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben echt dol op sushi! Wat grappig met een tablet.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk zeg! Wow, krijg er wel echt zin in nu. Ik ga minstens 1x in de maand bij sumo eten en kan er geen genoeg van krijgen. Dus aan alle mensen die nu ook zitten te watertanden. Ik wil best mee! Haha.

  Xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat grappig om te lezen dat je gaat eten bij het restaurant waar je werkt! Maar, dat geeft wel aan dat het lekker is ;-) Sushi, jammie!!! Maar, ook de sojabonen vind ik altijd lekker :-)Leuk, ehh lekker artikel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heerlijk, ik houd van Japanse all you can eat. Gaaf dat dit via een tablet werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er heerlijk uit! Gerechten met kip vind ik sowieso lekker, kip is dan ook het enige vlees wat ik eet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een luxe systeem, zo met een tablet. Daar betaal je natuurlijk ook wel een beetje voor, of niet! Ik wil ook graag een keer een all you can eat sushi restaurant proberen, als ik weer werk heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt op zich wel mee! Door de week kost het €22,50 en in het weekend €24,50 maar dan moet je nog wel drankjes erbij kopen.

   Verwijderen
 25. Dit ziet er zo heerlijk uit! Ik krijg er trek van, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zoetzure komkommers, lekker. Tof ook met de tablet, alles ziet er ook zo goddelijk lekker uit haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jaaa, champignons! Vooral die lekkere gemarineerde in Aziatische restaurants inderdaad. Ohhh, daar kan je me echt wakker voor maken <3 En sowieso alles waar sesamolie en/of sojasaus in zit, jummie. Nu heb ik honger, iehh.

  BeantwoordenVerwijderen