MY NEW JACKET | READY FOR SPRING!

Het wordt deze week eindelijk mooi weer, ik heb hier en daar al wat krokussen gezien en dat betekent maar één ding: het is bijna lente! Om me al lekker voor te bereiden op het mooie weer wat heel snel gaat komen (vind ik), kocht ik vorige week een nieuwe jas voor de lente en een beetje voor de zomer. Mijn vorige lente/zomerjas, die ik twee jaar geleden in de sale kocht, was wel weer aan vervanging toe. Elke keer als ik de H&M in liep zag ik deze jas hangen en ik vond 'm al die tijd al helemaal geweldig. En vorige week dacht ik: Ach, wat houdt me tegen? (Uuh, je nogal lege portemonnee misschien, Nicole?) en dus besloot ik hem te kopen.

Ik heb hem meteen uitgetest buiten. Nu vraag je je misschien af, hoe test je een lentejas uit als het buiten 2 graden is? Nou, heel simpel! Ik had het namelijk ongelooflijk koud met deze jas aan, wat betekent dat hij prima geschikt is voor als het straks een graadje of 20 is.
J

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een lentejas? Kijk dan even op mijn andere blog Oh, Jolie die ik samen met vier andere meiden run. Daar staat een post online met de leukste trends voor lente/zomerjassen!

38 opmerkingen :

 1. Ziet er leuk uit! Niet mijn stijl, maar veel meiden staat dit soort jassen heel leuk!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke jas!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag is het heerlijk weer! Ik ging outfitfoto's maken én ik had het niet koud. Heerlijk de zon, kom maar op met de lente. Ik vind de jas leuk, vooral met die mouwen zo :D Oh en je nieuwe layout staat trouwens online toch? Superleuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke jas, haha leuk dat je hem hebt uitgetest. Het is inderdaad nog erg koud voor een lente jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben jaloers! Ik kijk direct even op je andere blog! XO
  The wine of fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We willen natuurlijk wél een foto zien mét Nicole in de jas hè ! Goede manier om te testen trouwens hahahahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! :) Deze heb ik ook nog gepast maar ik heb hem uiteindelijk niet genomen omdat ik toen al een beetje veel had uitgegeven hihi. Voor de lente is die inderdaad perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke jas! Ik heb echt te veel jassen, maar alle trends zijn zo leuuuk ugh.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke jas zeg! Ik heb hem vandaag ook zien hangen in de H&M :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg leuke jas!
  Nathalie
  ps: je kan een bon van €100 om bikinis mee te shoppen op mijn blog!
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag hem zaterdag ook hangen, hij is echt erg leuk~!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. superrrrrrrrrrrrrrr gaaf! Vet leuk
  xx flo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuk!! Ik heb zelf altijd leren jasjes. Is toch altijd wel fijn om iets bij je te hebben voor als het afkoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij ziet er leuk uit. Ik denk dat ik het nog even aankijk met mijn huidige jas(sen). :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze jas heb ik ook! Maar dan in het groen. Hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke jas! Outfitfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke jas! Weer is een ander kleurtje! X

  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hij is gaaf! Nu hopen dat het weer zo mooi blijft! xx

  www.creativityandchocolate.blogspot.com 

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke jas! Je kunt hem deze week vast een keer aan :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat hij best koud is voor in de winter/herfst, maar het is wel een super mooie jas! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oooh jezus, ik werk bij H&M en toen die jassen binnenkwamen werd heel het personeel wild, iedereen vond hem zo mooi, haha! Gelukkig hangt die niet op mijn afdeling anders zou die jas me de hele dag achtervolgen met een stemmetje "Koop me, koop me, koop me!"

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super gave jas!!

  Ik heb een leuke giveaway, ik geef namelijk 2x2 kaartjes weg voor het event Webshop Till You Drop wat in de Jaarberus dit weekend wordt gegeven. Zou leuk zijn als je ook meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/02/giveaway-two-tickets-to-event-webshop.html

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke nieuwe lay out heb je Nicole!
  En hele gave jas met een stoere uitstraling door die mouwen heel gaaf!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuke jas!
  Ik word ook al helemaal vrolijk van het zonnetje haha :)
  Liefs,
  Silvy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Super leuke jas, ik heb hem zelf ook gekocht en ik kan niet wachten tot het mooi weer is.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.