MOODBOARDS MAKEN MET STYLIGHT


Als ik niks te doen heb (of ontzettend last heb van Studieontwijkend gedrag) kan ik uren bezig zijn met het internet afstruinen, op zoek naar leuke kleding. Het leukst vind ik dan nog om setjes samen te stellen en dan te dromen dat het in mijn kledingkast hangt (wat helaas niet zo is). Een paar weken geleden ontdekte ik Stylight, een internationaal platform waar je moodboards kunt maken met allerlei kledingstukken. Natuurlijk was ik meteen nieuwsgierig en ging ik aan de slag!

Het duurde even voordat ik door had hoe het werkte. Je kunt zelf allerlei artikelen bij elkaar zoeken van verschillende webshops of merken. Ook kun je zelf foto's uploaden, maar op de één of andere manier wilde dat bij mij niet werken. Als eerste maakte ik een "Spring Moodboard" met heerlijke zomerse kleding en accessoires. Op je moodboard kun je ook citaten en quotes toevoegen en er is zelfs de mogelijkheid om muziek op je board te plaatsen! Als je je board af hebt, kun je hem delen via Twitter, Facebook of Pinterest. Helaas is er geen optie om hem direct op je blog te plaatsen, dat zou ik nog wel een handige tool vinden!

Het filmpje dat op mijn board staat is van Alex Goot, één van mijn favoriete artiesten. Zeker een aanrader!

Natuurlijk kun je ook de boards van anderen kijken. Ik vind het super leuk om te zien wat andere mensen op hun board plaatsen.

Ik heb er in ieder geval een nieuw tijdsverdrijf bij! Wat vind jij van Stylight?

Dit artikel is geschreven in opdracht van Stylight en is een 100% eerlijke review.

20 opmerkingen :

 1. Hee daar heb ik ook een mailtje van gehad :)! Super leuk vind ik het, alleen ik maak nooit echt outfitfoto's van mezelf, dus die kan ik er helaas niet voor gebruiken. Alex goot is trouwens echt een leuke zanger :) zijn cover van wonder wall is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het niet maar het ziet er leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik kende het al wel, maar gebruik het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk! Alex Groot is inderdaad fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een leuke website! :) Ik heb alleen al een tijdje niet meer gekeken,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha superleuke quote: "laat de lente maar komen" Mee eens, trouwens :) Hoewel ie er officieel al is. Ik heb zelf nog niet erg veel op die site gekeken, ik denk ook niet dat ik er tijd voor heb maar het ziet er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik kende dat nog helemaal niet, lijkt me heel handig! Ik heb vaak dat ik leuke setjes in mijn hoofd bedenk maar ze dan weer vergeet en vervolgens nooit draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik heb het ook onlangs ontdekt en ik hou ook echt van die collages maken! Via polyvore was ik daar al mee aan de gang gegaan. Brengt me op het idee om ook eens te gaan stylighten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien. Ik ga eens even liedjes luisteren van Alex ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, die blouse op de tweede set is erg mooi! :) Ik had al wel eens van Stylight gehoord, maar ik heb er zelf geen account op. Wel zit ik veel op Polyvore en dat lijkt er wel een beetje op eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb er laatst ook een artikel over geschreven en vond het een erg handige site!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zeg! Polyvore is ook een leuke website waar je moodboards kan maken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er al veel over gehoord maar eigenlijk nog nooit echt de tijd gehad om het zelf goed uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk! Ik hoor er steeds vaker over, zelf heb ik er eigenlijk nog nooit op gekeken. Word tijd dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb daar een tijdje geleden ook een mailtje van gehad en ben er ook lid van :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuk! Ik vind Alex Goot ook suuupergoed!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.