FILMPJE | GOODIEBAG SØSTRENE GRENE


 
Afgelopen woensdag reisde ik samen met Suzanne van My Paperblank vanaf Amsterdam naar Groningen om daar de bloggeravond van Søstrene Grene te bezoeken. Ik schreef al een uitgebreid verslag van de avond op mijn andere blog Oh, Jolie. Klik hier om het verslag en de foto's te bekijken. Maar toch ook nog een filmpje op mijn eigen blog. We kregen na afloop namelijk een hele toffe goodiebag mee naar huis die ik in dit filmpje unbox voor jullie. Hopelijk vinden jullie het leuk om te bekijken! En sorry voor het feit dat ik alle spulletjes zo associaal op mijn bureau smijt :)

KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.
 

22 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje! En de inhoud is ook echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You so funny dushi. Wat een leuke spulletjes, had ik die maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes! Ik vond het vooral grappig hoe je de spullen op je bureau neergooide als je ze had laten zien, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zitten aardig wat spulletjes in! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke goodiebag en inhoud! Lekker verwend zeg ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk filmpje is dit :D Ik vind de goodiebag echt leuk joh.
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke inhoud! Sostrene Grene is echt een hele leuke winkel! Ze hebben er echt heel veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha het einde van je filmpje, moest ik even om lachen. Funny you. Leuk filmpje en een heeeule leuke goodiebag natuurlijk (drie keer raden wat ik op dit moment drink).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was zeker een geslaagde avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha wat een heerlijk wijf ben je ook! Byeee! Leuk je ontmoet te hebben en zeker snel voor herhaling vatbaar als je t mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuke dingen heb je mee gekregen! Ik wil zo graag eens naar de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh jum zomervruchtenthee, heerlijk! Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt er een erg leuk filmpje van gemaakt...En was leuk je te ontmoeten daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuk filmpje! En wat heb je een prettige stem. :) Zo te zien ben je lekker verwend, wat leuk die kabouters!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahaha ik moest zo lachen om je byeeeeee ... oke ik weet echt niet hoe ik moet afsluiten ! je zei het juist leuk ! maar je twijfelde haha vandaar dat je op je lippen ging blazen weer een cijfer 10 van mij voor het clipje! weer leuk gedaan meid! have a nice week.
  x

  BeantwoordenVerwijderen