AFGELOPEN WEEK...

Mijn laatste persoonlijke praatje is alweer een maand geleden en in die maand tijd is al weer veel gebeurd! De hoogste tijd dus om jullie weer eens op de hoogte te stellen van mijn leventje en te vertellen wat ik zoal uitgespookt heb de afgelopen week!

Afgelopen week...

... begon ik eindelijk weer met hardlopen  (applausje graag). Na zes maanden niets te hebben gedaan aan sport, trok ik mijn hardloopschoenen maar weer uit de kast. Het mooie weer haalde het beste in mij naar boven! Jammer dat het nu weer ijskoud is.

... zat ik lekker op een terrasje en dronk ik wijntjes met vrienden van de middelbare school. Daarna doken we ook nog even lekker de snackbar in om milkshakes te drinken en bitterballen te eten! Als ik nu naar buiten kijk, kan ik me niet voorstellen dat ik vorige week nog in het zonnetje op het terras zat!


.. boekte mijn moeder de vakantie naar Kusadasi in Turkije, waar ik onwijs veelzin in heb! Ik ga in de meivakantie dus lekker 8 dagen maximaal chillen daar en terugkeren als een soort neger.
... behaalde ik 400 volgers op Bloglovin' én 400 volgers op GFC. Wat zijn jullie toch geweldig!
... bleek dus dat Kees de Mol was. En ja, daar baalde ik van, aangezien ik al die weken volhield: "Iedereen kan de mol zijn, behalve Kees!"

... spraken leraren mijn naam weer eens verdacht vaak uit als "Niekooluh". En ondanks het feit dat vrienden het heel leuk vinden om mij "Niekooluh Anaboluuh" te noemen, heet ik toch echt gewoon "Nicole" hoor!

... ging ik op trainingsweekend op camping De Flaasbloem in Chaam, waar ik in de zomer drie weken recreatiewerk ga doen. Hier maakte ik kennis met het ontzettend leuke team, leerden we dansjes en speelden we meeleeftheater. Ook namen we nog even een old school Harlem Shake op. Voor degenen die geïnteresseerd zijn: hieronder kun je onze Harlem Shake bekijken.


... droomde ik dat ik iemand aan het vermoorden was, maar ik had door dat ik droomde en besloot toen toch maar wakker te worden, aangezien het niet echt een fijne ervaring was.

... kwam ik erachter dat ik 1 meter 64 was terwijl ik altijd dacht dat ik 1 meter 62 was. Nu voel ik me dus echt wel reusachtig, zeg maar.

... schreef ik maar liefst tien artikelen voor mijn blog én Oh, Jolie. Ik ben nu elke week "verplicht" om 10 artikelen te schrijven, waarvan zeven voor Coco Gold en drie voor Oh, Jolie. En ja, dat is best pittig!

En wat deed jij afgelopen week?

31 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je in de zomer recreatiewerk gaat doen :) dat leek mij altijd harstikke leuk en als ik zelf vroeger naar zo'n animatieteam mocht riep ik altijd dat ik dat later ook zou gaan doen, maar nu weet ik niet zeker of ik er wel het type voor zou zijn, je moet natuurlijk wel altijd blij zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Skittles!! Yummm, die heb ik al lang niet op! En een weekje naar Turkije is ook niet geheel vervelend, mag ik mee in je koffer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week! Gefeliciteerd met de 400 volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke week! Heerlijk was die zon:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een goede week, leuke foto's ook!! Heerlijk in de meivakantie naar Turkije... wat een fijn vooruitzicht! 400 volgers is ook een mijlpaal knap hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enge droom, brr!! Heerlijk dat je naar Turkije gaat, echt een lekker land is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat je recreatie werk gaat doen! Lijkt mij ook erg leuk om eens te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het op zich wel lachen dat iedereen nog zo van de Harlem Shake is. Haha. En wb. je artikelen, 10 per week is inderdaad pittig, maar niet onmogelijk. ;) Ik heb er afgelopen week 25 geschreven en ben nu al bezig voor april. Misschien als je een paar blogdagen inlast je ook lekker vooruit kunt werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haa, ik heb de laatste tijd ook veel lucide dromen. Jaagt me een beetje schrik aan, al heb ik de eerste keer wel besloten om dan maar eens te voelen hoe het is als je gaat vliegen. Heerlijk gevoel! Volgende keer ook maar proberen om het om te draaien naar een leuke droom? Lijkt me een fijne week! Was heerlijk hé, dat eerste terrasje van het jaar. En wow, 10 artikels op een week, gij zijt zot! (Maar dat doe je goed!) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk om naar de zon te gaan binnenkort, lekker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik had het een keer goed. Kees is de mol en hij was een leuke mol, maar vanaf aflevering 1 vond ik Paulien al heel stom en dan wint ze het spel ook nog eens. Waaarom?! Haha, op naar volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Recreatiewerk lijkt me dus zo leuk, zeg! Heel leuk dat je dat gaat doen en wat is de harlem shake geweldig, haha! Een heerlijk weekje heb je volgens mij gehad en om weer eens een terrasje te hebben gepakt, kan niet beter! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeej, 400! Gefeliciteerd. :) Haha, die harlem shake, leuk! Ongelooflijk dat het nu weer zo koud is, ik had het vorige week serieus warm in dat lekkere zonnetje. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bijna de hele maand vol geschreven voor een van mijn blogs!
  Als je droomt over dat je iemand vermoord, kan dat betekenen dat je op het punt staat je zelf-controle te verliezen. Maar het hangt ook af van wie je wilde/hebt vermoord. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gadver, wat een vreselijke droom! Toevallig, ik ging zondag ook weer voor het eerst sinds tijden hardlopen. Spierpijn dat ik nu heb!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk om te lezen! Leuk dat je ook deze zomer weer recreatiewerk gaat doen. Dat filmpje ziet er leuk uit, haha! 10 artikelen schrijven, dat is inderdaad niet niks. Knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke dingetjes! Alleen die droom is dan wat minder :(

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben inderdaad ook weer begonnen met hardlopen! Zelfs gisteren in de sneeuw! XO
  The wine of fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Voornamelijk veel dingen uitstellen die ik deze week moet inhalen, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuk overzichtje! Harlem Shake is ook gaaaaaf haha :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Goed bezig met hardlopen *tumbsup*. Zo te zien heb je een leuke week achter de rug. Mooi foto's ook trouwens.
  En leuk dat je recreatiewerk gaat doen. Zoals Bassie altijd zegt: altijd blijven lachen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk om te lezen! Ik was juist blij toen ik hoorde dat Kees de mol was, omdat ik het dit jaar dan ein-de-lijk goed had! ;) Jammer dat het alweer is afgelopen, vind je ook niet?! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dubbel applaus! Voor zowel je volgers als het hardlopen! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oehh heerlijk zo'n vakantie naar Turkije. Gefeliciteerd met de 400 volgers op Bloglovin en ik had ook niet verwacht dat Kees de mol zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Applaus voor hardlopen! Ik ben zelf sinds kort weer fanatiek aan het dansen, ook heerlijk met dit mooie weer, onze studio heeft een grote glazen gevel :) En lekker op vakantie naar Turkije, heerlijk zeg, ben er nog nooit geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuk om te lezen! En wat tof dat je recreatiewerk gaat doen, bij welke organisatie? :D

  BeantwoordenVerwijderen